Yaaa nasıl sevindim sizin adınıza. Tam size yazmak için girmiştim düşmüş sıranız ne güzelSıram 10 yolun sonu gözüktü
İnsallah canım gene bi 6 ay varAyyy çok heycanli en yakın zamanda güzel haberi bekliyoruz
Evet canım sükürYaaa nasıl sevindim sizin adınıza. Tam size yazmak için girmiştim düşmüş sıranız ne güzel
Ay ne guzelllll kız siraniz kaç oldu acaba bende peşinizden geliyorum daselam kızlar, bende istanbuldan dün aradım kurumu erkek sıram 24 e düşmüş heyecanlı bekleyiş devam bakalım ne zaman telefonumuz çalacak
Gözün aydınselam kızlar, bende istanbuldan dün aradım kurumu erkek sıram 24 e düşmüş heyecanlı bekleyiş devam bakalım ne zaman telefonumuz çalacak
valla kız aradığımda 60 dı sıramAy ne guzelllll kız siraniz kaç oldu acaba bende peşinizden geliyorum da
Umarım çok yakın zamanda evladınız gelir eviniz şenlenirvalla kız aradığımda 60 dı sıram
inşallah sizin de teşekkürlerUmarım çok yakın zamanda evladınız gelir eviniz şenlenir
Iyi günler biz orda kullanılan mamaya devam ettik bebelac kullanıyormuş başka mama denedik begenmedi bizimki,bez olarak slepy kullanıyormuş ama geldiğinde pisikti kuzum bezini değiştirip başka markaya geçtikMerhaba iyi hafta sonları bebeğine kavuşan yeni anneler merak ettiğim bebekleri aldığınızda orada kullandıkları ve bez markası hrp aynı mı yani bebek mama hangi marka önerdiler vaktiniz olunca bizi bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Merhabalar bebeğinizle nasıl geçiyor hayat ondan öncesi sonrası neler yaşadınız duygularınız düşünceleriniz bulusmaniz sonraki zamanlar tecrübeleriniz neler oldu yavrularına kavuşan anneler sizler burada yazınca hasretle heyecanla bekleyen anne adaylarının yüzlerinde kocaman bir gülümseme olusturuyosunuz lütfen arada fırsat buldukça buraya yazınIyi günler biz orda kullanılan mamaya devam ettik bebelac kullanıyormuş başka mama denedik begenmedi bizimki,bez olarak slepy kullanıyormuş ama geldiğinde pisikti kuzum bezini değiştirip başka markaya geçtik
çok teşekkürler siz hangi şehirden aradılar her şehir aynı mı kullanıyor acebaIyi günler biz orda kullanılan mamaya devam ettik bebelac kullanıyormuş başka mama denedik begenmedi bizimki,bez olarak slepy kullanıyormuş ama geldiğinde pisikti kuzum bezini değiştirip başka markaya geçtik
Dahada mutlu günleriniz olsun inşallahGünaydın arkadaşlar bende oğluma kavuşma anımı anlatmak istiyorum,saat 2 bucuk gibi kurumdan aradilar bi bebek var bakmaya gelirmisiniz diye bizde hemen kabul ettik 4 buçuğa randevu verdiler biraz beklemenin ardından kapı açıldı kurumdaki görevlinin kucağında battaniyeye sarilmis bi bebek hiç biyeri görünmüyor tabi hemen kucağıma verdiler esimle yüzünü açtık ve o saniye hemen kabul ettik simsiyah gözleriyle şaşkın şaşkın bize bakıyordu bakişının ardından kocaman bi gülümseme ve kocaman gamzeleri vardı o anda aşık olduk resmen tabi biz hemen imza atıp alıp eve gideceğiz sandık ama öyle olmuyormuş imzalar evraklar 1 hafta sonra alabilirsiniz bebeğinizi dediler el mahkum kabul ettik tabi bebeğinizi orda bırakmak çok zordu.o anda içime annelik duygusu yüklendi resmen heyecanla birkaç eksiğimiz vardı onları aldik bez mama kiyafet gibi,biz çok almamistik kiyafet kac aylık olacağını bilmediğimiz icin neyse onlarida hallettik inanın o 1 hafta bana 1 yıldan da fazla geldi günler geçmedi neyse artık büyük gün geldi sabah 8de mesaj geldi telefona oğlunuzu bugun 2 buçukta alabilirsiniz diye tabi biz 2 buçuğu beklemedik erkenden gittik ama oğlumuzu almamız 4 buçuğu buldu bir battaniyeye sarilmis getirdiler yanına da bir kaç kıyafetini evraklar teslim imzalandj eve geldik inanın kızlar o anda evim oğlumun kokusuyla doldu taştı evim yuva oldu sesiyle kokusuyla huzur doldurdu tüm acılarım üzüntülerim gecti gitti o bana güldüğü andasimdi bize geleli 2 bucuk ay oldu ilk zamanlar tabi zor oldu alışma süreci oluyo illaki kendimden önce düşünmem gereken biri vardi artık bu süreç 1 hafta kadar sürdü bizde (en zoru uykusuzluktu benim icin ) şuanda oglum karsimda uyuyo gözümüzün önünde büyüyo derli toplu evim simdi dağınık sessiz evim sesiyle şenlendi bu bayram ilk defa bayram gibi gecti bize daha yazmak istediğim çok şey var ama inanin kelimelere sığmaz bekleyen arkadaşlar inanin beklediginize değiyor tum bu sancılı süreci unutuyorsunuz onu gördüğünüz anda bebeğiniz evinize geldiği anda zamanın ne kadar hızlı geçtiğini göreceksiniz... sevgilerimizle oğlumla size kucak dolusu sevgiler fırsat buldukça bize geldikten sonra yaşadıklarımızı daha detaylı anlatırım
Konyadançok teşekkürler siz hangi şehirden aradılar her şehir aynı mı kullanıyor aceba
Rica ederim konyadan bizimki diğer şehirlerde de böyle midir bilemiyorumçok teşekkürler siz hangi şehirden aradılar her şehir aynı mı kullanıyor aceba
Çok teşekkür ederim mükemmel bir kavuşma olmuş satırları okurken kalp atışlarım hızlandı gözlerde doldu tâbi ama yüzümde kocaman bir gülümseme hepimiz aynı yoldayız imtihan aynı yerden bizdende size ve oglusunuza kocaman öpücüklerGünaydın arkadaşlar bende oğluma kavuşma anımı anlatmak istiyorum,saat 2 bucuk gibi kurumdan aradilar bi bebek var bakmaya gelirmisiniz diye bizde hemen kabul ettik 4 buçuğa randevu verdiler biraz beklemenin ardından kapı açıldı kurumdaki görevlinin kucağında battaniyeye sarilmis bi bebek hiç biyeri görünmüyor tabi hemen kucağıma verdiler esimle yüzünü açtık ve o saniye hemen kabul ettik simsiyah gözleriyle şaşkın şaşkın bize bakıyordu bakişının ardından kocaman bi gülümseme ve kocaman gamzeleri vardı o anda aşık olduk resmen tabi biz hemen imza atıp alıp eve gideceğiz sandık ama öyle olmuyormuş imzalar evraklar 1 hafta sonra alabilirsiniz bebeğinizi dediler el mahkum kabul ettik tabi bebeğinizi orda bırakmak çok zordu.o anda içime annelik duygusu yüklendi resmen heyecanla birkaç eksiğimiz vardı onları aldik bez mama kiyafet gibi,biz çok almamistik kiyafet kac aylık olacağını bilmediğimiz icin neyse onlarida hallettik inanın o 1 hafta bana 1 yıldan da fazla geldi günler geçmedi neyse artık büyük gün geldi sabah 8de mesaj geldi telefona oğlunuzu bugun 2 buçukta alabilirsiniz diye tabi biz 2 buçuğu beklemedik erkenden gittik ama oğlumuzu almamız 4 buçuğu buldu bir battaniyeye sarilmis getirdiler yanına da bir kaç kıyafetini evraklar teslim imzalandj eve geldik inanın kızlar o anda evim oğlumun kokusuyla doldu taştı evim yuva oldu sesiyle kokusuyla huzur doldurdu tüm acılarım üzüntülerim gecti gitti o bana güldüğü andasimdi bize geleli 2 bucuk ay oldu ilk zamanlar tabi zor oldu alışma süreci oluyo illaki kendimden önce düşünmem gereken biri vardi artık bu süreç 1 hafta kadar sürdü bizde (en zoru uykusuzluktu benim icin ) şuanda oglum karsimda uyuyo gözümüzün önünde büyüyo derli toplu evim simdi dağınık sessiz evim sesiyle şenlendi bu bayram ilk defa bayram gibi gecti bize daha yazmak istediğim çok şey var ama inanin kelimelere sığmaz bekleyen arkadaşlar inanin beklediginize değiyor tum bu sancılı süreci unutuyorsunuz onu gördüğünüz anda bebeğiniz evinize geldiği anda zamanın ne kadar hızlı geçtiğini göreceksiniz... sevgilerimizle oğlumla size kucak dolusu sevgiler fırsat buldukça bize geldikten sonra yaşadıklarımızı daha detaylı anlatırım
İnşallah tüm süreciniz böyle cabuk ve sorunsuz gecerKızlarrrr kurumdan aradılar şimdi yarın için tekrar görüşmeye çağırıyorlar. 3. görüşmemiz olucak inşallah. tahminimden daha çabuk aradılar.ilk görüşme 19,marttaydı yaklaşık 1 ayda oldu yeni görüşme. inşallah sonrakilerde böyle hızlı olur
Aminnn hepimizin inşallahİnşallah tüm süreciniz böyle cabuk ve sorunsuz gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?