kader arkadaşlarım herkese iyi geceler son durumları haber vereyim sizlere bugün son görüşme vardı ve iyi geçti artık evrak işlerimiz bitti dosya hazır 12. sıradayız hayırlısıyla sıranın bize gelmesini bekliycez artık .....
zahidem gözün aydın canım rabbim tez zamanda seni bebişine kavuştursun şimdi nasıl heyecanlısındır seni çok iyi anlayabiliyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin aminnnnn
evet canım çok heyecanlıyım ve bu durumu en iyi senin anlayacağını düşünüyorum bütün duaların içinde tşk ederim AMİNNNNNNNNN
ben sıramızı ilk öğrendiğimde kalbim duracak sanmıştım bimüddet kendime gelemedim nasıl geçecek bu zaman derdişm hep hayal gibi geliyordu ben düş görüyorum sanıyordum hoş kızım 2 yaşında ama ben hala hayal sanıyorum hala inanamıyorum benim bi cadım olduğuna hele bukadar dünyalar güzeli bir cadım olduğu bakıyorum kuşuma sen benimmisin gerçekten diyorum sen benim meleğimmisin yoksa ben hayalmi görüyorum diyorum rüyaysa bile hiç uyanmak istemediğim çok güzel bir rüya rabbim bu güzel rüyadan uyandırmasın aminnnnnn
kader arkadaşlarım herkese iyi geceler son durumları haber vereyim sizlere bugün son görüşme vardı ve iyi geçti artık evrak işlerimiz bitti dosya hazır 12. sıradayız hayırlısıyla sıranın bize gelmesini bekliycez artık .....
ben sıramızı ilk öğrendiğimde kalbim duracak sanmıştım bimüddet kendime gelemedim nasıl geçecek bu zaman derdişm hep hayal gibi geliyordu ben düş görüyorum sanıyordum hoş kızım 2 yaşında ama ben hala hayal sanıyorum hala inanamıyorum benim bi cadım olduğuna hele bukadar dünyalar güzeli bir cadım olduğu bakıyorum kuşuma sen benimmisin gerçekten diyorum sen benim meleğimmisin yoksa ben hayalmi görüyorum diyorum rüyaysa bile hiç uyanmak istemediğim çok güzel bir rüya rabbim bu güzel rüyadan uyandırmasın aminnnnnn
merhaba en kutsal anne adayları ve anneler
ben bugün teyemlere açıkladım.söyledim.çok sevindiler.biri dedi anneme altınları haırla bakalımm.diğeri de ötekine yeleklere başla bakalım diye.annemde haırlarııııım.dedi.çok mutlu oldum.çekincelerim vardı.hepsi yavaş yavaş dağılıyor.olucak olucak.herşey çok güel olacak.hergün bira daha hafifliyorum..
Burayı tesadüfen buldum..Yazdıklarınızı baştan sona kadar ağlayarak okudum...Yüreğinize sağlık hepinizin...Çok etkilendim...Neredeyse evlendiğimizden beri bir bebek için uğraşıyoruz..Rabbim kısmet eder mi bilmem ama evlat edinme fikri kendi çocuğum olsa dahi bana çok cazip geliyor..Oradaki bebeklerin bir yuvaya,bizim de onlara ihtiyacımız var...Rabbim hepimizi yavrularına kavuştursun tez zamanda....
merhaba en kutsal anne adayları ve anneler
ben bugün teyemlere açıkladım.söyledim.çok sevindiler.biri dedi anneme altınları haırla bakalımm.diğeri de ötekine yeleklere başla bakalım diye.annemde haırlarııııım.dedi.çok mutlu oldum.çekincelerim vardı.hepsi yavaş yavaş dağılıyor.olucak olucak.herşey çok güel olacak.hergün bira daha hafifliyorum..
günaydınnn kızlarrrrr nasılsınız bakemcadıcanla biz çok iyiyiz ful enerji uyandık bu sabah yine bakalım günümüz nasıl geçecek ALLAH bana sabır versin bugün yine çok koşturacam belli cadıcanın arkasından rabbim sağlık versinde koştururum tabi işimiz ne
arkadaşlar ailelere açıklama konusuna ne kadar bu kadar takılıyorsunuz anlamadım neden teredüttesinizki bu sizi ve eşinizi işgilendiren bir konu anneniz babanız dahi olsa kabul etmeme gibi bi şansları olamaz zaten kabul etmezlerse emin olun bu sizide çok düşünmüyor anlamına gelir zaten kabul etmeyen tepki gösteren insanlara kapınızı kapatırsınız olur biter ben başvurduğum an bütün sülaleme söylemiştim herkeste çok sevinmişti bizim adımıza ama dediğim gibi kabul etmeyen olsaydı bu benim ailem dahi olsa kapatırdım kapımı evlat sahibi olmayı kimsenin bize çok görmemesi heleki böyle güzel bir yolla biz özel kullarızki rabbim evlatlarımızı bize böyle nasip ediyor biz kocaman yüreği olan insanlarız bu yörek herkeste yok rabbim her kuluna böyle güzel bişeyi nasip etmez bence rahat olun ve zamana bırakın.....
senin adına çok sevindim canım sen bu işi bende önce başarmışın bizim ailelerdende bazıları bilmiyor henüz inşallah benimkide seninki gibi kolay ve başarılı geçer.... ha bu arada kimin kimin ne dedği ve ne düşündüğüde umrumda olmayacak bu bizim kararımız çünki dimi ama