inşallah canım hergün dua ediyorum allahım pişman ettirme beni diye......ama bu heyecana yürek dayanmaz ya.....sizleri bulana kadar hergün kafam dolu ve acabamı diye uyanıoyordum endişe ve tereddütlerim vardı ama sizlerden sonra bunların hepsi geride kaldı ve beni mutlu bir heyecan sardı buda sizlerin sayesinde oldu sizlere çok teşekkür ederim canlarım....
inşallah canım hergün dua ediyorum allahım pişman ettirme beni diye......ama bu heyecana yürek dayanmaz ya.....sizleri bulana kadar hergün kafam dolu ve acabamı diye uyanıoyordum endişe ve tereddütlerim vardı ama sizlerden sonra bunların hepsi geride kaldı ve beni mutlu bir heyecan sardı buda sizlerin sayesinde oldu sizlere çok teşekkür ederim canlarım....
canım yaa ne güzel :)) bu topik çok güzel gerçekten akıldaki soruları atıp gönül rahatlığıyla beklemek umutla yola devam etmek için merhem olsun tüm bekleyenlere inşşş
peki koruyucu aile olarak çocuğu eve aldıktan sonra hemen evlatlık için de talepte bulunsak o çocukla ilgili olarak öncelik bizde olmaz mı? :44:tatlım koruyucu ailelik şöyle bir şey normal alırsın evine ama talep olduğu zaman başka birine evlatlık olarak verilebilir.[/I]
merhaba kızlar benim sorum olacak son görüşmeyi yapacağız ondan sonramı belirlenecek çocuk verilip verilmeyeceği, beklerken eve geliniyor mu (bebek odası falan yapıldımı diye bakmak için), verildikten sonrada eve geliniyor mu? şimdiden teşekkür ederim.
canım mrb sorularına cevap vermeye çalışayım bizim görüşme 5 kez oldu eve gelmeleri yani bu görüşmelerde her türlü sorular soruluyor maddi manevi yani o soruların doğrultusunda zaten uygun olup olmadığında belli oluyor ben görüşmelerin sonlarında uzmana herşey yolundamı diye soruyordum oda şimdilik problem yok diyodu ve resmi işlemlerimiz bitti şimdi geçen hafta itibariyle sıraya girdik bekliyoruz hayırlısıyla bebişimizi....son cümlenide yanlış analmadıysam bebek eve geldikten sonra 3 ayda bir kontroller varmış zaten bebek 1 sene üzerine geçmiyor bir yılın sonunda yılda 4 kez ziyaret ettikten sonra mahkeme açılıyor ve üzerinize geçiyor ...umarım aydınlatabilmişimdir seni ...
kızlar sonunda bitti görüşmeler sıramızı beklemeye kaldı şimdi artık. O kadar heyecanlandım ki bugün sıraya gireceğimi öğrenmek bile heyecanlandırdı sıra geldiğinde ne yapacağım bilemiyorum :)
canım göünaydın.... tatlı bekleyişle bunlar.. darısı bilere.....
toplamda görüşmeler ne kadar aman aldı?sıranıı öğrenene kadar...bi ilk başvuruda bulunduk.belli evraklar istendi öncelikli olarak...önümüdeki salı teslim etmeye gideceği.randevumu var..hani sıramıı ne aman öğreniri diye sordum.merak ediyorum..
sağol canım biz evrakları teslim ederken randevu almadık görevli fazla sıkmadı bizi ,biz müsit olunca onu aradık oda müsaitse buluştuk bazen 2 haftada 1 görüştük bazen her hafta 1,5 ayda bitti bizim görevlinin müsait olmasınada bağlı tabi dün görüşmelerimiz bitti 10-15 gün içinde de arayıp kaçıncı sırada olduğumuzu öğrenecekmişiz inşallah sizinde hemen görüşmeleriniz biter ve burda aynı zamanlarda meleklerimize kavuşuruz.
canım göünaydın.... tatlı bekleyişle bunlar.. darısı bilere.....
toplamda görüşmeler ne kadar aman aldı?sıranıı öğrenene kadar...bi ilk başvuruda bulunduk.belli evraklar istendi öncelikli olarak...önümüdeki salı teslim etmeye gideceği.randevumu var..hani sıramıı ne aman öğreniri diye sordum.merak ediyorum..
buluştuk derken si mi görevlinin bulunduğu yere gittini?görevli mi evinie geldi.hangi ildesin.. fark edermi acaba prosüdür?
inşallah canım inşallah.hep beraber olsun..herkese te amanda olsun.daha şimdiden uykularım bölünüyor.o şimdi burda olsaydı gider bakardım diye(geceleri)....aman su gibi akıp geçsin
herkese günaydın
ahidem;çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.öğrenmiş oluyoru silerin sayesinde..