Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kader arkadaşlarım herkese iyi geceler son durumları haber vereyim sizlere bugün son görüşme vardı ve iyi geçti artık evrak işlerimiz bitti dosya hazır 12. sıradayız hayırlısıyla sıranın bize gelmesini bekliycez artık .....:KK71::KK71:

kader arkadaşlarım herkese iyi geceler son durumları haber vereyim sizlere bugün son görüşme vardı ve iyi geçti artık evrak işlerimiz bitti dosya hazır 12. sıradayız hayırlısıyla sıranın bize gelmesini bekliycez artık .....:KK71::KK71:

zahidem gözün aydın canım rabbim tez zamanda seni bebişine kavuştursun şimdi nasıl heyecanlısındır seni çok iyi anlayabiliyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin aminnnnn

arkadaşlar çok tşkr ederim güzel dilekleriniz için rabbim tez zamanda isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin aminnnnnn

zahidem gözün aydın canım rabbim tez zamanda seni bebişine kavuştursun şimdi nasıl heyecanlısındır seni çok iyi anlayabiliyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin aminnnnn

evet canım çok heyecanlıyım ve bu durumu en iyi senin anlayacağını düşünüyorum bütün duaların içinde tşk ederim AMİNNNNNNNNN:KK66:

evet canım çok heyecanlıyım ve bu durumu en iyi senin anlayacağını düşünüyorum bütün duaların içinde tşk ederim AMİNNNNNNNNN:KK66:

ben sıramızı ilk öğrendiğimde kalbim duracak sanmıştım bimüddet kendime gelemedim nasıl geçecek bu zaman derdişm hep hayal gibi geliyordu ben düş görüyorum sanıyordum hoş kızım 2 yaşında ama ben hala hayal sanıyorum hala inanamıyorum benim bi cadım olduğuna hele bukadar dünyalar güzeli bir cadım olduğu bakıyorum kuşuma sen benimmisin gerçekten diyorum sen benim meleğimmisin yoksa ben hayalmi görüyorum diyorum rüyaysa bile hiç uyanmak istemediğim çok güzel bir rüya rabbim bu güzel rüyadan uyandırmasın aminnnnnn

ben sıramızı ilk öğrendiğimde kalbim duracak sanmıştım bimüddet kendime gelemedim nasıl geçecek bu zaman derdişm hep hayal gibi geliyordu ben düş görüyorum sanıyordum hoş kızım 2 yaşında ama ben hala hayal sanıyorum hala inanamıyorum benim bi cadım olduğuna hele bukadar dünyalar güzeli bir cadım olduğu bakıyorum kuşuma sen benimmisin gerçekten diyorum sen benim meleğimmisin yoksa ben hayalmi görüyorum diyorum rüyaysa bile hiç uyanmak istemediğim çok güzel bir rüya rabbim bu güzel rüyadan uyandırmasın aminnnnnn

bu mutlu rüyayı ve tabloyu rabbim ömür boyu bozmasın bizlerde o tatlı cadının teyzesi olarak yerim onu ben allah sizlere bağışlasın bizlerede rabbim sabırla bekleyecek ömür versin aminn:KK34:

görüşmeniin iyi geçtiğine sevindim arkadaşım.aynı heyecanları ben de yaşamaya başladım. benimkiler çok yeni daha.hayırlısı ile gelsinler.inşallah

allah bu ruyanıı daim etsin bie de nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Gunaydın arkadaşlar

Valla sima_ ıle cadı kızını :))))) gorunce o kadar cok acele edıyorumkı melegıme kavusmak ıcın anlatamam. Bende bır gun melegıme kavusacagım. Biraz daha zamanımın var rabbım en hayırlı zamanda melegımı kucagıma verecegını bılıyorum. Bende ılk sıramı ogrendıgım zaman ıkı gozum ıkı cesme ağlamıstım. Tarıfı mumkun olmayan duygular. Bazende sıranızı ogrenmek ıcın kurumu aradıgınızda uzuluyorsunuz sıranızda degısıklık olmuyor yada 1 sıra gdusmus oluyor. Ama sabırla azımle beklıyoruz yavrularımıza kavusmak ıcın. Gelecegı gun bellı degıl belırsızlık yoruyor bazen ınsanı ama yorulmaya razıyım.

hadi hayırlı olsun....çabucakkk ilerlesin sıran inşallahh...

merhaba en kutsal anne adayları ve anneler:KK71::KK71::KK71:

ben bugün teyemlere açıkladım.söyledim.çok sevindiler.biri dedi anneme altınları haırla bakalımm.diğeri de ötekine yeleklere başla bakalım diye.annemde haırlarııııım.dedi.çok mutlu oldum.çekincelerim vardı.hepsi yavaş yavaş dağılıyor.olucak olucak.herşey çok güel olacak.hergün bira daha hafifliyorum..

ben bugün teyemlere açıkladım.söyledim.çok sevindiler.biri dedi anneme altınları haırla bakalımm.diğeri de ötekine yeleklere başla bakalım diye.annemde haırlarııııım.dedi.çok mutlu oldum.çekincelerim vardı.hepsi yavaş yavaş dağılıyor.olucak olucak.herşey çok güel olacak.hergün bira daha hafifliyorum..

çok sevindim adınıza..insan sevdikleriyle paylaşınca daha bi cesaretleniyo mutlu oluyo değilmi...
:emir_bebek:oo bak şimdi ne ciciler ne hediyeler gelecek bebişe erken erken...onlara baktıkça hem mutlu olacaksın hem sabırsız..ben öyle olmuştum..kimbilir kaç yüz kere açıp bakmışımdır cicilere..
herşey çok güzel olacak İNŞALLAH hepimiz içinn..
çatlak seslerde çıkacak arada ama onlarıda susturmasını bilicez :))

Burayı tesadüfen buldum..Yazdıklarınızı baştan sona kadar ağlayarak okudum...Yüreğinize sağlık hepinizin...Çok etkilendim...Neredeyse evlendiğimizden beri bir bebek için uğraşıyoruz..Rabbim kısmet eder mi bilmem ama evlat edinme fikri kendi çocuğum olsa dahi bana çok cazip geliyor..Oradaki bebeklerin bir yuvaya,bizim de onlara ihtiyacımız var...Rabbim hepimizi yavrularına kavuştursun tez zamanda....

Burayı tesadüfen buldum..Yazdıklarınızı baştan sona kadar ağlayarak okudum...Yüreğinize sağlık hepinizin...Çok etkilendim...Neredeyse evlendiğimizden beri bir bebek için uğraşıyoruz..Rabbim kısmet eder mi bilmem ama evlat edinme fikri kendi çocuğum olsa dahi bana çok cazip geliyor..Oradaki bebeklerin bir yuvaya,bizim de onlara ihtiyacımız var...Rabbim hepimizi yavrularına kavuştursun tez zamanda....

sabırla okuduğun için seninde yüreğine sağlık canım bizlerin tek istediği manevi destek ve moral onuda senin gibiler sayesinde şahsen ben buluyorum ve bu işe başvurduğum içinde daha çok mutlu oluyorum:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

senin adına çok sevindim canım sen bu işi bende önce başarmışın bizim ailelerdende bazıları bilmiyor henüz inşallah benimkide seninki gibi kolay ve başarılı geçer.... ha bu arada kimin kimin ne dedği ve ne düşündüğüde umrumda olmayacak bu bizim kararımız çünki dimi ama:KK34::KK34::KK34:

günaydınnn kızlarrrrr nasılsınız bakem :KK70: cadıcanla biz çok iyiyiz ful enerji uyandık bu sabah yine bakalım günümüz nasıl geçecek ALLAH bana sabır versin bugün yine çok koşturacam belli cadıcanın arkasından :KK70: rabbim sağlık versinde koştururum tabi işimiz ne :KK70:
arkadaşlar ailelere açıklama konusuna neden bu kadar takılıyorsunuz anlamadım neden teredüttesinizki bu sizi ve eşinizi iLgilendiren bir konu anneniz babanız dahi olsa kabul etmeme gibi bi şansları olamaz zaten kabul etmezlerse emin olun bu sizide çok düşünmüyor anlamına gelir zaten kabul etmeyen tepki gösteren insanlara kapınızı kapatırsınız olur biter ben başvurduğum an bütün sülaleme söylemiştim herkeste çok sevinmişti bizim adımıza ama dediğim gibi kabul etmeyen olsaydı bu benim ailem dahi olsa kapatırdım kapımı evlat sahibi olmayı kimsenin bize çok görmemesi heleki böyle güzel bir yolla biz özel kullarızki rabbim evlatlarımızı bize böyle nasip ediyor biz kocaman yüreği olan insanlarız bu yÜrek herkeste yok rabbim her kuluna böyle güzel bişeyi nasip etmez bence rahat olun ve zamana bırakın.....

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrrrr nasılsınız bakem :KK70: cadıcanla biz çok iyiyiz ful enerji uyandık bu sabah yine bakalım günümüz nasıl geçecek ALLAH bana sabır versin bugün yine çok koşturacam belli cadıcanın arkasından :KK70: rabbim sağlık versinde koştururum tabi işimiz ne :KK70:
arkadaşlar ailelere açıklama konusuna ne kadar bu kadar takılıyorsunuz anlamadım neden teredüttesinizki bu sizi ve eşinizi işgilendiren bir konu anneniz babanız dahi olsa kabul etmeme gibi bi şansları olamaz zaten kabul etmezlerse emin olun bu sizide çok düşünmüyor anlamına gelir zaten kabul etmeyen tepki gösteren insanlara kapınızı kapatırsınız olur biter ben başvurduğum an bütün sülaleme söylemiştim herkeste çok sevinmişti bizim adımıza ama dediğim gibi kabul etmeyen olsaydı bu benim ailem dahi olsa kapatırdım kapımı evlat sahibi olmayı kimsenin bize çok görmemesi heleki böyle güzel bir yolla biz özel kullarızki rabbim evlatlarımızı bize böyle nasip ediyor biz kocaman yüreği olan insanlarız bu yörek herkeste yok rabbim her kuluna böyle güzel bişeyi nasip etmez bence rahat olun ve zamana bırakın.....

önce;günaydın herkese günaydın:KK71::KK71::KK71::KK71:

düşüncelerin paylaşımşarın için sağol..tamam ailesi bi olacağı o yavrunun.ama tek başına yaşamıyoru ki.kendimii tamamen kapatamayı ki çevreye..nasıl bi anne baba olacaksak eşlerin anne babaları da otamatik olarak isteseler de istemeseler de anneanne babaanne dede olacaklar amca ya da halası teyesi olacaklar o yavrunun.bu yüden herşeyin yolunda gitmesi benim için önemli.si deli gibi severken annelik babasını duygusunun böyle yoğun tadarken en yakınlarını burun kıvırsaydı ya da bilemiyorum işteçok soğuk davransalar ümemiydi.maşallah ne güel siinkiler etrafında üşüşüyorlarmış.hep te öyle gitsin.hepimiin öyle olur inşallah.minik cadınıla yaptıklarınıı anlatamaya bie hep devam edin.teşvik edin.heyecanımı daha da çoğalsın.
ah... ne kadar çok içim dolu.sanki sonsua kadar yaabilirim.
ben yaklaşık 3 aydır eğitici annelik kursuna gidiyorum.alacağım yavruya daha fala nasıl iyi anne olabilirim onu daha iyi tanımak.yanlışlıklar yapmamak iletişimiin en güel bir şekilde olması adına.biliyormusunu?münaarada bulunduk.çocuğun gelişiminde çevre mi etkili daha çok yoksa genetik mi diye.hocamı bir psikolog.çok şeyler attık ortaya .çevreciler genetikçiler ve de kararsılar olarak üçe ayrıldık.herkes fikrini söyledi.önce ben kararsıdım.düşününce çevreye geçtim.tabiii fikirler ortaya atıldıkça pek çok kişinin yeri değişti.sonunda çevre kaandı.genetik te yadsınama.ama çevre daha baskın.beni çevreyi seçmemi düşündüren sebep.tüp bebek tedavilerinde yapılan genetik ayıklamalardı.pgt yöntemi.yani sonradan da müdahale edip bir şeyler değiştirilebiliyor.gelişim e yön veriliyor.
neyse ... dedim ya.. yamakla bitme.şimdi.. çok sıkıcı olmasın..hem nasılsa artık buralıyı.küçük cadınıa benden bir öpücük.:KK54:
bende istiyorum bi cadı yaaaaaaaaaaaa:84:

senin adına çok sevindim canım sen bu işi bende önce başarmışın bizim ailelerdende bazıları bilmiyor henüz inşallah benimkide seninki gibi kolay ve başarılı geçer.... ha bu arada kimin kimin ne dedği ve ne düşündüğüde umrumda olmayacak bu bizim kararımız çünki dimi ama:KK34::KK34::KK34:

teşekkürler ahidem:sevincimi ortak...dilerim siinkisi de iyi geçer.kimin ne dediği umurunda olmıyacaksa siin çok daha iyi geçer emin ol.

X