denizcim valla çok şekersin soruların çok hoşuma gitti
cecaplarını hemen vereyim
1.çocuğumu ilk gördüğümüzde babasıda bende aşık olduk hatta iki bebek vardı biz sadece kızımızı gördük öbür bebeğe bakmadık zaten öbür bebeğide görmek saçma geldi bize pazardan malmı seçiyoruz dimi bebeğimizi eve getirdiğimizde tepki veremedi çünkü daha bir aylıktı ama hiç yabancılık çekmedi
2.hemen alıştı
3.anne dediği zamanı anlatmak tarifsiz bu anlatılmaz ilk bu kelimeyi duyduğumda bir yaşındaydı hüngür hüngür ağlamıştım 6 aylıkken baba dedi babası heyecandan dili tutuldu
4.peşimi hiç bırakmıyorki ne benim nede babasının peşini bırakmıyor :)
5.eşim ilk gördüğü andan itibaren kızına aşık onun gözlerinin içine bakıyor
6.babası ilk zamqanlar işten kaçıp kaçıp eve gelirdi iki dakka göreyim diye hastalandığında sabaha kadar uyumuyor kızının başında bekliyor yemeğini yediriyor uyutuyor akşamları kızının uyku saati gelene kadar kızıyla oynuyor
7.çevremden ters bi tepki görmedim hoş görsemde farketmezdi çokda umurumda olmazdı kapımı kapatırdım o insanlara olup biterdi
8. ailelerimiz kızımızı aşık bi hasta olsun bütün sülale evde alıyor soluğu
bizim cadı anneanesine bide teyzesine aşık onlarda ona kuzeniyle çok güzel anlaşıyorlar
9.bebeğim sadece yanlız değilken herdakka annecim diye seslenir anne yada baba demez annecim yada babacım der yapışık gibiyiz herdakka dibimizde uyku saatleri haricinde
10. daha gelmeden bağlandık biz ona gördüğümüz an zaten aşık olduk gözümüzün nuru biricik aşkımız oldu o bizim hemde ilk andan itibaren
canım inşallah aydınlatabilmişimdir seni aklında başka sorular olursa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım çok güzel sorulardı bayıldım valla cevaplarkende zevkle cevapladım ...