- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
Geçmişe dönük mesajları oldukça düşündürücü artı hesabını kapamışNedenki ?
Herkes ayaga takilmis ama, olabilir her insanin ayagi cok guzel olacak diye birsey mi var.Ne sacma..
Kocam dediği de zaar şeyi mi ?
Shdnshdbs
AmaninKonu sahibinin killi ve kocaman ayaklari var
Kaliteli takım elbise diyene kadar iyi gidiyordu bence, ben orda koptumne kıskançsınız özel gün topuklu ayakkabınız eşlerinizin kaliteli takım elbisesi yok diye yapıyorsunuz bunu dimi
Aaaa ben bunu görmemişim
Kartal pençesi yapmış ojelerin rengini göstermek için, bir de ayağını bükmüş niyeyse
ben üzüldüm o kadar da anlatımI iyi ama agir ruhsal bozukluk var gibiAmanin
Erkekmis yani bayagida guzel senaryo hazirlamis
Yönetim bir üyenin erkek olup olmadığını nasıl anlayabiliyorKazen e güveniyorum, eğer üye gerçekten erkekse ki ben öyle olduğuna inanıyorum, önemli bir sapığı ifşa etmiş oluyoruz. Bence ban değil ödül verilmeli
Eski mesajlarina baktim korkuncAmanin
Erkekmis yani bayagida guzel senaryo hazirlamis
Yönetim bir üyenin erkek olup olmadığını nasıl anlayabiliyor
Ya ben şuraya ellerimi koysam kimse kadın olduğuma inanmaz sanırım içten içe kırılıyorum şu yorumlaraEllerini hep aynı pozisyonda çekmiş zaten; el tamamen görünmüyor hiç, sadece tırnak...
Zayıf ve kılsız bir erkek ayağıyla kadınınki karıştırılabilir ama elde daha net belli olur. Bunu bildiği için elleri hep aynı pozisyonda çekmiş gibi geldi bana.
Bir de "ojesiz yapamam, 100 küsur ojem var" diyen kişi manikür yapmakta zorlansa bile tırnak törpülemeyi ve oje sürmeyi bilir. Erkekler böyle ince işlerde daha çok zorlanıyorlar nedense.
Yazdıkları da değişik geldi bana.
yahu hepimizin ayağı muhteşem değil zaten, ama en azından sulu boyayla boyayıp buraya atmıyoruz harika bakımlı ayaklarım diyeYa ben şuraya ellerimi koysam kimse kadın olduğuma inanmaz sanırım içten içe kırılıyorum şu yorumlaraNapalım Allah bizi de kürek gibi elli ayaklı yaratmış Ha tabiki bırak böyle foto çekmeyi sandalet bile giymem ben şahane ayaklarım görünmesin diye
Ama bnce bu ergen abaza biri olamaz daha usta belliEski mesajlarina baktim korkunc
Ya seks hakkinda tavsiyeler vermis ya da ellerini saklayarak ojelerinon fotosunu atmis
Ya ben şuraya ellerimi koysam kimse kadın olduğuma inanmaz sanırım içten içe kırılıyorum şu yorumlaraNapalım Allah bizi de kürek gibi elli ayaklı yaratmış Ha tabiki bırak böyle foto çekmeyi sandalet bile giymem ben şahane ayaklarım görünmesin diye
Benim de ayaklarım kıllıydı lazerden önce.Ya ben şuraya ellerimi koysam kimse kadın olduğuma inanmaz sanırım içten içe kırılıyorum şu yorumlaraNapalım Allah bizi de kürek gibi elli ayaklı yaratmış Ha tabiki bırak böyle foto çekmeyi sandalet bile giymem ben şahane ayaklarım görünmesin diye
Ya ben şuraya ellerimi koysam kimse kadın olduğuma inanmaz sanırım içten içe kırılıyorum şu yorumlaraNapalım Allah bizi de kürek gibi elli ayaklı yaratmış Ha tabiki bırak böyle foto çekmeyi sandalet bile giymem ben şahane ayaklarım görünmesin diye