- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Canım bizim maddi sorunumuz yok çok şükür, ama ben de migrosu bıraktım artık. Ödemekte sorun yaşamasak da resmen bir gross markette falan aynısı olan ürünün en az %25 daha fazla fiyatına satıyorlar. Ben hep sanal market kullanırdım bıraktım. Hadi desem ki o gross marketteki ürün kötü marka vs, o zaman migrostan alırım yine ama aynı marka aynı model yani ve aşırı fiyat farkı var. Ne diye harcayayım paramı boşa.Kızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
Kızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz[/QUOTE . Biz beş kişiyiz iki çocuk kv ve eşimle ben 1000 lirayı buluyor seninde çok değil bence ha bereket dersen bizdede yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?