a101, Şok gibi marketlerde aynı marka ürünler satılıyor.. Bim' de yine aynı marka ürünlerle birlikte kendi ürettirdiklerini satıyor. Carrefour' da yine aynı marka ürünler satılıyor. Bimde satılan bazı ürünler sandığınızdan daha iyi... Yan sanayii çikolata gibi şeylerden bahsetmiyorum. Sütü daha doğal ve kaliteli birçok markaya göre, fabrikaya süt gönderdiğimiz ve nerede nasıl üretildiğini bildiğim için içim gayet rahat.. Sadece üretim tarihine bakmak ve ürünün paketini kontrol etmek yeterli. Aynı şekilde yerel firmalardan aldığı tereyağı gibi ürünler birçok markadan ucuz ve kaliteli. Ek olarak Migros' ta aynı ürünler arasında en az %10 fark oluyor genellikle. Bu biraz lojistik ve satış maliyetiyle alakalı... Sağlıkla alakası yok yani, senelerdir Bimin, A101'in Şok'un ürünlerini seçerek alırım bir sefer bile sorun yaşamadım. Carrefour' da genelde temizlik malzemeleri, bakliyat vs. ucuz oluyor onları da Carrefour' dan alırım. Totalde ciddi fark oluyor. En basitinden geçen Tikveşli ve Sek Sıvı Salep fiyatlarına bakıyorum Migros' ta 6TL, yanındaki Şok' ta biri 4.5 biri 5TL.. 400TL' lik alışverişte ne kadar fark eder hesabını sen yap..