Evet aldatıldım,güven eksikliği yaşıyorum.

Boşan baska birini bul ve emin ol hayırlı biri bulursunda.bu adama mahkummusun ya.boşan git evlen baskasıyla mutlu ol kızım mutlluk seninde hakkın.bu arada bekara karı boşamak kolay derler , evet bekarım
Böyle bi evliliktense boşan cocuğunda yok ne güsel..

Bende anlatıyım derdimi. Yaşım 35. Bundan 4 sene evvel aldatıldım. 2 cocugum var biri kız oğlum 1 yaşındayken eski kocam türkiyeye izne gitmişti almanyada oturuyoruz. orda eski sevgilsiiyle birlikte olmuş kız hamile kalmış benden boşandı ve o kadınla evlendi. birde gösterili bir düğün yaptılar. cocuklarımı aramadı sormadı cocugum bana baba ne diye sorarken. ben niye aramıyosun dediğimde sakın arama o cocuklarını boğar atarım dedi. yaşadıghım güven sarsıntısını anlayabiliyorsunuzdur. 4 senedir dulum. çalışıyorum cocuklarıma bakmaya çalışıyorum. anlayışsız bir annem var. biriyle tanıştım üniversite bitirmiş ama yaşı 24. o büyük gösteriyor ben ise küçük, gerçekten hissetmediklerimi hissediyorum ve beni cok sevdiğini düşünüyorum. evlenmek istiyo. ama bi sürü sorun var. ya beni kandırıyosa yurt dışında çalışma izni varmış ama oturum izni yokmuş. tek sorun bu olsa ailem biraz karşı çıkar bu duruma. türkiyede yaşıyor o . açık sözlü birisi konusurken felan burda işciler değersiz burada 800 alırdam orada 2500 e alıcam diyor. bu beni fazla düşündürmüyor çünki oda aldatılmış ve aynı duyguları paylaştıgımı düşünüyorum ben 1 sene boyunca tanımaya çalışıcağım. kafamda deli sorular. ya taşınmak için yerleşmek için kullanıyosa ya aynılarını yaşarsam. ona güveniyorum aslında bana güven veriyor birde aynı burcuz ikimizde balıgız onuda az cok tanıdım dobra bi insan ama ne yapıcam bilmiyorum

offf offff offffffff her ihtimali düşünmek zorundasın eğer gidiyorsan o ihtimalide göze almalısın ama bence maceraya açık olmamalısın bence tabi yinede iyi düşünmen gerekiyor çocuklarınını büyütmen ve tükiyede kalman bana göre çok daha mantıklı tabiki senin kararın

ciddi anlamda katılıyorum bu adam seni sevmiyor sevdiğine inanıyorum felan deme seni sömürüyort bırak git yoksa ilerde sürekli dayak yiyien ama aynı anda aldatılan evinede eşinin yedeklerinin girdiği bi kadın oalcaksın yeter artık ..... dünden beri hasta oldum seni kafama takmaktan lütfen ne halde isen yaz bize sorunları yazıp yüreğimize yara açıp sonra bırakıp gitmeyin ben şahsım adına çok üzülüyor o şekilde dğeerlendiriyorum

eşinin çok doğru bi insan olmadığı belli yalancı, dürüst olmayan, arkadaş çevresi berbat yaşam tarzı kötü bi insandan hayat arkadaşı olmaz. Bi insanda önce Allah korkusu olsun arkadaşım, Allah korkusu olmayan adam herşeyi yapabilir bunu unutma..

Oyle bi durumdayimki ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum hergu icim icimi yiyor ama bisi diyemiyorum ha duzeldimi duzeldi gibi artik gec gelmiyor disari cikmiyor ama yetmiyor bu bana bir sene oldu icim sogumadi hep aklimda fikrimde yemin ederim.dun ezan okunurken yalvardim allahima bana bir yol goster biktim guclu olmaktan sindirmekten.icimde sevgimi var evimemi alistim inanin bilmiyorum ama gidemiyorum git diyemiyorum sanirim pisikolojik destek almam lazim degersiz hissedilmek kadar kotu bisi yok hayatta herkese mutluymus gibi davranmak gulmek yordu beni artik icimdeki ates sonmedi icim aciyor ben bunun icin evlenmedim aci cekiyrm resmen allahim bana yardim etsin.allah sizlerdende razi olsun.

bak anladığım kadarıyla senini giesin yok ozaman hemen kendine bir ortam yap fark etmez görüş hemen kendinde olmadık bi değişiklik yap dışında adamı umursamaz poazlara gir eğer olurda şifre de vermezse bu işin olamyacagını söyle

Bundan 4-5 ay önce okusaydım yazdıklarını düzelebilir bir kere yapılmış affetmen normal derdim. Ama artık tek lafım sana, bir kere aldatan her zaman aldatır. Buna inanır bunu soylerim. Hazır çocuğun yokken bitir git. İleri de çocuğu olduktan sonra yaşarsan böyle bir olay gitmen daha zor olacak inan bana. Acı söylüyoruz ama doğru söylüyoruz unutma...

Evet aldatmicak belki ama bendede o guven duygusu yerine gelmicek bi daha.

Bekar bir insan olarak yazıyorum. Bekara koca boşamak kolay. Durumunuza gerçekten çok üzüldüm, daha önce benim de eski sevgilim beni aldattığını seneler sonra itiraf etmişti, aynı sizin eşiniz gibi çok pişman olduğunu söylemişti. Ancak biz yine başladık seneler sonra. Aldatma olmasa da başka sebeplerle bitti. Demek istediğim bu durumu biliyorsunuz ancak kabullenmek zor, kabullendikten sonra sindirmek zor. Beni yanlış anlamanızı istemem ama eşinizin karakterinde bir sorun var. Evliliğinizin daha ilk zamanlarında böyleyse, sonrası bilmiyorum. Bir kere aldatan bir kere daha aldatabilir. Hiç aldatmasa bile sizin kuşkularınız var, güveniniz sarsılmış. Bu şekilde sürdüreceğiniz hayat sağlıklı ve mutlu olamaz. Bir de şu var, aldatan insanın güvenin de bir sorun var, kendini ispatlayamamış yeterli görmeyen kişiler yapar bunu. Çevrenizdekiler durumu biliyormuş mesela saklamamış.
Son olarak güven eksikliği yaşamayın, lütfen. Yanlışı siz yapmadınız, siz kalkıp başka adamla birlikte olmadınız. Bu güvensizliği yaşamayı eşiniz hak ediyor.
Boşanmalısınız. Yoksa ileride çok pişman olursunuz.

ben tek bi şartla affederdim, o arkadaşlarının hiçbiriyle görüşmeyecek hepsini tamamen hayatından silip atacak facebook falan kullanmayacak hattını zartunu surtunu değiştirecek tedirgin edecek hiç bir hareket de bulunmayacak.. sizin ki maaşallah ne kadar cabk affettiysenz adam aynı tas aynı hamam..

acık ve net soyluyorum.ben bosanırdım.sımdı halen pesıne dusmussun yapıyor mu dıyeee..cok mantıksız.bu hata bır kez yapılır.esınıze bır sorun sız boyle bır sey yapsaydınız o sızın yanınızdamıydı halen.....

Kendine hiç mi acımıyorsun sen?
Eşinin önceden yaptıkları ortada, şu anki davranışları rahatlığı ortada.abla dediği tiplerle kurrduğu samimiyet ve o tiplerin sana olan sıfır saygıları ortada..
anladığım kadarıyla çocuğun da yok.merak ediyorum tüm sinyaller sonuna kadar açıkken seni tutan ne?
aldatma dediğimiz şey çok pis,çok kötü birşeydir.asla affedilemez.affedersen işte böyle kendinden de tiksinirsin bir süre sonra.arkadaşım dünyaya bir defa gelmişken ve ölüm her an ensemizdeyken mutsuzluk ve güvensizlik dolu bir kapanın içinde takılıp kalmak neden?sadece bunun cevabını ver bize ya da hiç olmazsa kendine?
çok mu seviyorsun?çok mu aşıksın?geçeceksin bunu.. adam sevgilisini -hem de sen varken-'evinize' getirmekte beis görmeyen bir karakter.o kadar düşmüş anlayacağın..
yapmış bir hata affetmek düşer mi diyorsun?bunu da geçeceksin.çünkü aldatma,bile isteye yapılır.hata olduğu bile bile yapılır fakat umursanmaz.üstelik şimdi de çok farklı değil bence.şifre saklamalar falan.eminim bize anlatmadığın daha çok şey var.
velhasılı kelam, boşanman gerektiğini en başta sen biliyorsun.mutlu olmak, hayatın tadını çıkarmak,sağlıklı bir beden ve psikoloji ve huzurlu bir ömür için boşanacaksın.ama yok boşanmam dersen;eh o zaman şimdiden geçmiş olsun.

face şifresi gizlemek nedir yahu

ama ilişkileriniz nasıl sana davranışı hareketleri

sonuçta affetmişin o orda bitmiş kendini suçlama çünkü öbür türlüde neden affetmedim bi şanş daha versemiydim deyip gene kendini yicektin

devamını getirmediyse şüphelendiğin bişey yoksa

neden kendine hayatı zindan ediyorsunki

yıkmak kolay unutma

yıkacaktısan o zaman yıkacaktın

ama face şifresi gizlemek nedir ya

yakarım yakar

Adam alışmış nasıl olsa affediyor diye aldatmaya devam ediyor ne demişler 'alışmış kudurmuştan beterdir'

eger bu sefer bulunca affetmeyeceksen telefona ve bilgisayara casus program yukle.

Yeni evlenen erkeklerin yüzde 35 ilk aylarda aldatıyormuş genelde sosyal medyadan dolayı kadınlarda da bu oran yüzde 20 çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…