Evet aldatıldım,güven eksikliği yaşıyorum.

anlamaz malesef.Gerçekten allah kimseye yaşatmasın.Lütfen bu adamla yıllarınızı ziyan etmeyin

Bu konunun gerçek olup olmaması konusunda şüpheye düştüm artık.
Bir bayanın bu kadar pasif olması imkansız geliyor bana.

çok üzüldüm canım ya çalışıyor musun

Halen daha size face şifresini verecek kadar kendine güvenmiyorsa,,,zaten başka şeyler yaptığı açık eşinizin...
O olaydan sonra eğer gerçekten pişmansa asla böyle bişey yapmazdı..
Hani.............
Sizin güveninizi yeniden kazanmak için hiçbişey yapmamış.

Hala size özelini açmıyorsa sizin ona güvenmeniz için çabalamıyorsa şüphelenmekte haklısınız. Bunu ona söyleyin. Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Tabi bizim için bırak demek kolay ama emin olduktan sonra kararınızı verebilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önceki konunuzdada başka bir kadın 'seni benden daha iyi kimse tanıyamaz' diyor.
Karısı varken bi adama bunu söyleyebilmek...............
Kusura bakmayın ama eşinize çok prim vermişsiniz.yazık değilmi yaşadığınız sevgi gerçekse eşinizin buna zerre saygısı yok.
bi an önce kendinizi toparlayın böyle geri planda kalmayın artık.

Allah sabır versin ne diyeyim. Madem daha önce sifresini kırdınız bu seferde vermiyorsa şifresini gene aynı şeyi yapın. Yada gece uyuduğunda telefonunu kurcalayın. Tekrar aynı kızla görüşüyor olabilir.:44: Çok zor bi durum

önce bi pisikiyatriste gitmem gerekiyor haklısınız benden değerli ne var bu hayatta 29 yasında dert sahibi oldum.çocugumda yok sevgide biyere kadar.

önce bi pisikiyatriste gitmem gerekiyor haklısınız benden değerli ne var bu hayatta 29 yasında dert sahibi oldum.çocugumda yok sevgide biyere kadar.

sevildiğinden emin olan bazı bencil erkekler,kadının son sabrına kadar haklarını kullanıyorlar..ya alın karşınıza adamakıllı herşeyi konuşun..eğer ayrılmayı oda göze alıyorsa size bunları yaşatıpta...gitsin ne hali varsa görsün...
İnsan karısından telefonun şifresinin face şifresini gizlerse..nasıl güvenebilirsinki...
Senin psikiyatra gitmenin sebebide eşin ama ona sorsan çokta umrundamı sanki...
sizi üzecek çok şeyler yapmış.iyiki çocuğunuz yok.

birlikte gidelim aile pisikiyatristine dedim , ben delimiyim dedi aklı bukadar işte deliler gidiyor sanki ama bana ısrarda etmedi seni götüreyim diye umrunda değilim işte ben neden bukadar umursuyorum anlam vereömiyorum

Eşiniz aldatmış ve aldatmaya devam edecek. Ortada onun açısından bir evlilik yok bana göre. Boşuna vakit kaybediyorsunuz.

birlikte gidelim aile pisikiyatristine dedim , ben delimiyim dedi aklı bukadar işte deliler gidiyor sanki ama bana ısrarda etmedi seni götüreyim diye umrunda değilim işte ben neden bukadar umursuyorum anlam vereömiyorum

Böyle bir adamla ömür geçmez. Yol yakınken çocuk yokken ayrıl bence.

Adam yine rahatlığı eline almış şifre gizlemeler falan, üzgünüm ama akıllanmamış. Artık yapacaksa da daha titiz davranır. Ayrıca kocanın o basiretsiz arkadaşlarıyla da arkadaşlığı kemişssinizdir umarım ne şerefsiz insanlar var ya

Ailen seni mutsuz ol diye yetiştirmedi evlendirmedi kimsenin seni bukadar aşağılamaya hakkı yok. Yerinde olsam bu olayı öğrendiğimde camı çerçeveyi indirirdim affetmek bu adamın sadece egosunu şişirmiş kendini vazgeçilmez hissettirmiş. Ailenle konuş biran önce boşan bu adamdan hatta kanıtlar topla bu adama metreslerine sakın hakkınıda bırakma

bak bende 4 yıl evli kaldım ayrıldım. kucuk yasta evlenmistim zaten. hergun kavga dovus. bi gun annemlerin yanına gittigimde kendi evimde kendi yatagımda aldatmıs beni. neyse hikaye uzun affettim. 2 sene gecti. kız beni aradı bide dayısının kızı yani aldattıgı kisi. herkes ayrıl dedi bendeki de saplantıydı heralde bi turlu bırakıp gidemedim. en son bigun tak dedi. 1 hafta icinde kendime ev tuttum dedim bana gule gule. 2 ay kapımda gezdi genede yok dedim. bi yıl gecti suan ustunden. inan bana o kadar mutluyum ki. universiteyi birlikte bitirmistik onunla. ama bu sene 2. universiteye hazırlanıyorum kendime yepyeni bi hayat cizdim. o cesareti bi gun bul ve de ki GULE GULE. O ADAM YOLA GELMEEEEEZ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir de kız utanmadan evinize gelmiş ya bu nasıl bir yüzsüzlük. Onu eve getiren eşinize, arkadaşlarına ne demeli?
Zorla mı evlendi bu adam sizinle bu nasıl gevşeklik inanamıyorum.
Boşanmaktan başka çareniz yok. Böyle giderse hasta olursunuz cidden söylüyorum.
Her dakika şüpheyle yaşanmaz bitirir insanı.
Terbiyesiz adam.

Boyle konulari okudukca valla herseyden suphe etmeye basliyoruz bende kizlarin dedigi gibi erkek arkadasima sacma sapan seyler soruyorum ve bana yine kadinlar kulubunumu okudun ordan mi duydun diyo:) en sonunda orda bi uyelik acip sevgilimin kafasini karistirmayin diye isyan edicem demisti hahah:) isin sakasi bi yana allah yardimciniz olsun cok zor bi durum boyle supheyle yasamaktansa kendinize guvenip birakin cikip gidin burdan konusmasi kolay yasamayan bilemez ama bunun devami size zarar allah yardimciniz olsun insallah gerekeni yaparsiniz kendiniz icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…