• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet aldatıldım,güven eksikliği yaşıyorum.

Canim kendini ezdirmekten susmaktan artik vazgecmen lazim. Kendini boyle bir hayata mahkum edersen zararli sen cikarsin. Yarin obur gun diyelim hamile kaldin cocugunuz olucak bu adamin mayasi bozuk sen baska biseylerle ilgilenirken o yine yapacagini yapar, sen ogrensen bile iki tokat bisey yiyip susturulursun. Daha buyuk dertlere girmeden kes at su kangreni. Evine alismakla ilgili bisey degil bu sirf eve alistin diye igrencliklere goz mu yumacaksin? Seni hak eden deger veren bir insan lazim sana, gozunun onune sevgilisini getiren ve seni herkesin gozunde aptal durumununa dusuren bi insan degil. Dikkatli ol bi an once karar ver ve yap, oturdukca rahatliktan kalkmayip sonra kafani duvarlara vurursun sana soyleyim.

Kovana suç bulmuyorum ben bütün suç o haysiyetsiz kadinda diye düşünüyorum afedersin vereni cami avlusunda bile hallederler diye lütfen yapmayin bizim kadim milleti bu kadar masum değil ben boyle yaziyorum DİE biri cikip kişi kendinden bilir isi dedi ama hic aklina benim ne yasadigim gelmedi kizin evine girip cikmis ekmeğini yemiş suyunu içmiş birde Kocasinan göz dikmiş bu ne simdi ben anlam veremiyorum bu gibi konularda bütün is kadinda bitiyor aramizda boyleleride var bunu kabullenin

Bir adam bir kere aldatıp sonrasında karısı tarafından affedildiyse; o adam KESİNLİKLE tekrar aldatır. :KK51:
Zaten diğer açtığınız konuya ve eşinizin kişisel gizliliği konusundaki ısrarcı tutumlarına bakılırsa, sizinki de kaideyi bozmamış.

Bunu benzer başka bir konuda da yazmıştım, ama aldatan kocasını affeden kadınları görünce zihnimde yankılanan tek cümle şu:

"Çek şutunu kocacığım, bütün kaleler senindir."

Se
Bende anlatıyım derdimi. Yaşım 35. Bundan 4 sene evvel aldatıldım. 2 cocugum var biri kız oğlum 1 yaşındayken eski kocam türkiyeye izne gitmişti almanyada oturuyoruz. orda eski sevgilsiiyle birlikte olmuş kız hamile kalmış benden boşandı ve o kadınla evlendi. birde gösterili bir düğün yaptılar. cocuklarımı aramadı sormadı cocugum bana baba ne diye sorarken. ben niye aramıyosun dediğimde sakın arama o cocuklarını boğar atarım dedi. yaşadıghım güven sarsıntısını anlayabiliyorsunuzdur. 4 senedir dulum. çalışıyorum cocuklarıma bakmaya çalışıyorum. anlayışsız bir annem var. biriyle tanıştım üniversite bitirmiş ama yaşı 24. o büyük gösteriyor ben ise küçük, gerçekten hissetmediklerimi hissediyorum ve beni cok sevdiğini düşünüyorum. evlenmek istiyo. ama bi sürü sorun var. ya beni kandırıyosa yurt dışında çalışma izni varmış ama oturum izni yokmuş. tek sorun bu olsa ailem biraz karşı çıkar bu duruma. türkiyede yaşıyor o . açık sözlü birisi konusurken felan burda işciler değersiz burada 800 alırdam orada 2500 e alıcam diyor. bu beni fazla düşündürmüyor çünki oda aldatılmış ve aynı duyguları paylaştıgımı düşünüyorum ben 1 sene boyunca tanımaya çalışıcağım. kafamda deli sorular. ya taşınmak için yerleşmek için kullanıyosa ya aynılarını yaşarsam. ona güveniyorum aslında bana güven veriyor birde aynı burcuz ikimizde balıgız onuda az cok tanıdım dobra bi insan ama ne yapıcam bilmiyorum :KK43:

sen delimisin.bu tanistigin yeni adam belli ki almanyada oturum almak icin sana boyle ilgili seviyormus gibi davraniyor.sakin.sen bunu goremiyorsun.cunku ilgiye sevgiye ihtiyacin var.ama bu adami derhal birak konusmayi da kes.ayni bozgunlugu bir daha mi yasamak istiyorsun.ilk kocan zaten sana hanceri vurmus.belli ki bu genc de elinde hancer bekliyor.akilli ol.ac gozunu.sevgiyle kal

Sen artik kocani onune al ve artik bitti ayriliyoruz de.cocugun da yok.benim gibi mi olmak istiyorsun seneler sonra.bak artik uyku uyuyamiyorum.hasta oldum.suphe icinde her dakikam.hayatim bitti.o kadar cok aldatildim ki.ayrilmaya kalktigimda beni cocugumu gostermemekle tehdit etti.simdi oglum buyudu.ve ben esyalarimi topladim.ayrilacagim artik.on yedi yil once beraber yasadigi kadin intihar etmis.adam benimki aksam hastaneye kosmus.kadin bunu aramis.ben gerizekali anliyorum ki bu bular hep gorusmeye devam etmisler.ben onbesyil kocamin telefon sifresini bilmedim.iki yildir telefon ortada biliyorum.ne fark etti.simdi karilar aleni ariyor.bizimkisi de ariyor konusuyorlar.bazen silmeyi unutuyor.goruyorum.cunku hep telini karistiriyorum.hasta oldum.boyle mi olmak istiyorsun.defet gitsin.onlar hep ayni cunku.ahlaksiz ve vijdansiz bu adamlar.

Kovana suç bulmuyorum ben bütün suç o haysiyetsiz kadinda diye düşünüyorum afedersin vereni cami avlusunda bile hallederler diye lütfen yapmayin bizim kadim milleti bu kadar masum değil ben boyle yaziyorum DİE biri cikip kişi kendinden bilir isi dedi ama hic aklina benim ne yasadigim gelmedi kizin evine girip cikmis ekmeğini yemiş suyunu içmiş birde Kocasinan göz dikmiş bu ne simdi ben anlam veremiyorum bu gibi konularda bütün is kadinda bitiyor aramizda boyleleride var bunu kabullenin
Kocaların hiç suçu yok canım. Kocişleriniz evinizde otururken o salak kadınlar gelip koynunuzdan alıyor dimi. Tövbe tövbe yaa hayretler içinde okudum yazınızı. İlla bir kişiye suç yüklemekten vazgeçin. Ne yaşadıysanız yaşadınız, bir adam aldatmak istemedikten sonra hangi kadın gelse yinede yapmaz. İçinizi rahatlamak için vereni cami avlusunda hallederler gibi garip garip düşüncelere girmeyin rica ediyorum. Aldatmak tek taraflı değildir.

SIZIN COCUGUNUZ YOK SANIYORUM ...Bİ TANIDIGIM ABLA GUZEL ESI KARIZMATIK ... 2 COCUKLARI VAR SEVEREK EVLENMISLER...ADAM ALDATIYOR ABLADA HABIRE AFFEDIYOR....ADAM VAZGECERMI EVDE KARISI GARANTIDE GITMESINI ISTEMEZ AMA AFFEDIYOR O RAHATLIGI VERMIS....EEE SONU GELIRMI BUNU GELMEZ ..EGER COCUGUNUZ YOKSA YUVA YIKMAK KOLAY DEGIL AMA ARTIK NE ŞUPHE BITER NE KABUSLAR BITER NE GUVEN OLUR NE SAYGI NE SEVGI...ALLAH SASIRTMASIN ...KOLAYLIK VERSIN...

Kocana istediğin kadar laf söyletme seni aldatan o kadın değil kocan kadın yaptıysa kocanla yaptı aklına bile gelmedin yaparken kendi zevkine baktı bunu düşünyomusun

bu adam bu b..u bir kere yemiş ve hala bir şeylerin şüphesini uyandırarak aynı evi paylaşıyor seninle.. ne demek şifresi var benimle paylaşmıyor.. yapma gözünü seveyim çoluk çocuk yok sevgi yok sadakat yok neyine katlanmak zorundasın..Allahıma tövbeler olsun büyük konuşup sınanmak istemem ama lütfen kendine yazık etme..

Sadakatinin Bekaretini Bir Kere Bozdumu İnsan, Yüreğini Fah.şe Olmaktan Kurtaramaz!..

[Qkadınlar salak değil bence çok kurnazlar baksaniza kizin hem evine girmiş hem de Kocasinan goz dikmis tanimadigi bayan olsa sizin gibi dusunubilirdim konuyu tam okuyun bencechel.cramer, post: 36635696, member: 176693"]Kocaların hiç suçu yok canım. Kocişleriniz evinizde otururken o salak kadınlar gelip koynunuzdan alıyor dimi. Tövbe tövbe yaa hayretler içinde okudum yazınızı. İlla bir kişiye suç yüklemekten vazgeçin. Ne yaşadıysanız yaşadınız, bir adam aldatmak istemedikten sonra hangi kadın gelse yinede yapmaz. İçinizi rahatlamak için vereni cami avlusunda hallederler gibi garip garip düşüncelere girmeyin rica ediyorum. Aldatmak tek taraflı değildir.[/QUOTE]
O kadinlar

Ben 2 yıllık evliyim ve evliliğimin 7.ayında aldatıldığımı çok kötü bir şekilde öğrendim.zaten bişilerin yolunda gitmediğini öncelerden anlamıştım,
ne yapsam batıyodu eşime benimle gezmeyi sevmiyordu artık eve geç gelmeler cumartesi günü bana sürekli bara gidelim demeler
arkadaşlarını bekarlığını özlüyordu farketmiştim her bara gittiğimizde beni
masada bırakıp kalkıp arkadaşlarıyla ve onun kız arkadaşlarıyla oynuyordu kendimi sığıntı gibi
hissetmeye başlamıştım ne gariptirki gidemiyordumda aciz bir kişiliğe sahip olmuştum.
birgün evde okey oynarket eşimin erkek ve kız arkadaşları geldi içlerinden bi kız vardiki
beni itiyordu resmen yani içim o kıza nedense hiç ısınamadı aradan 2 ay falan geçti eşim ben işyerinden arkadaşlarla beypazarına pikniğe gidicez dedi benide götür dedim götürmedi
ve beni bi kız arkadasımın evine bıraktı oturdum onunla sabaha kadar içtim dedimki bi iş var özlem telefonlarımıda açmadı
ertesi gün pazardı kalktım dışarı kız arkadasımla buluşmaya gittim sonra eşim beni aradı
hiçbişi olmamış gibi sanki gece aramamısım telefonlarıma cevap vermemiş gibi aşkım ben geldim dedi
bende ii geldiysen napayım dedim suratına kapadım telefonu
ertesi gün pazartesiydi ama içim içimi yiyodu bişiler yapmam lazımdı hislerim beni aldattıgına dair uyarıyordu
facebook şifresini kırdım ve msjları açtıgımda karşımda ne görsem dersiniz o gün evime gelen kız ve aşkımlı yazışmalar onunla
gitmiş beypazarına ellerim öyle bir titriyorduki anlatamam size işyerinden çıktım ama o yol bana bir uzadı eve gidemiyordum
o günde misafirliğe gidecektik kapıda beni bekliyodu yanından geçtim eve çıktım ve ona dedimki
''naptın dün sevgilinle giydiğimi istediğin iç çamaşırlarını''(bu iç çamasırı olayınıda msjlarından okudum) nediyosun sen die boğazıma sarıldı tabi ben hepsinin çıktısını almıştım yerden kalktıgım gibi
kağıtları suratına fırlattım al dedim pisliksin etrafıma doluşmussunuz pislikler die bağırdım ama
canım öyle bir yanıyorduki içime öyle bir acı saplandıki annemi babamı kaybetmişim gibi yüreğim yanıyordu
tabi yalvarmalar başladı aşkım yapma hataydı ayrıldım zaten falan filan dinlemedim bile
haketmemiştim çünkü ve en acısıda etrafımdaki onun arkadaslarından herkesin bu olayı bilmesiydi bile bile o kızı evime getirdiler.
neyse aradan biraz zaman geçti ve ben affettim hata dedim bidaha yapmaz dedim ki onların elinede tekrar bırakmak istemedim bi basiretsiz kız için evliliğimi yuvamı yıkmak istemedim.tabi kocamında basiretsiliği tek kişi değil hatalı
şimdi bu konunun üzerinden 1 yıl geçti ama ben eskisi gibi olamadım yani unutamadım aptal yerine konduğumu aldatıldıgımı
ve hergün bir şüpeyle uyanıyorum ve güvenimi kaybettim hem ona hem kendime karşı kendimi dünyanın en çirkin insanıymısım gibi hissettim ilk günler kendimden tiksindim
şimdi ne yapsa inanmıyorum kendime zarar veriyorum sürekli onu takip ediyorum naptı,facede kime yorum yaptı,kim yazdı kime yazdı bu şüphe beni bitiriyor
zamanında ayrılmadığım için pişmanım gerçekten öyleymiş unutulmuyor yıllar geçsede unutulmayacak
napmam gerektiğini inanın bilmiyorum ama bu güvensizlik duygusuylada bu evliliği yürütemiyorum ama zamanında tavrımı koymadığım içinde şu an bişey yapamıyorum çok çabuk affettim ve oda suan okadar rahatki sanki hiç böle bişi yaşanmadı facesinin şifresini bile vermiyor bana bi yol gösterin lütfen bu şüphe beni öldürecek.

Sürekli şüphe içinde olmak seni yıpratır.Düşünerek kendine zarar verirsin.Güven gittiyse gelmesi imkansız gibi bir şey.Eşinin de hatasını kabul edip güvenini yeniden kazanmak için çaba sarf etmesi gerekiyordu.Fakat anladığım kadarıyla bu çaba yok onda. Üzülerek söylüyorum ki ya sonunuz ayrılık olur ya da şüphe içinde geçer evlilik hayatın.Kimse için hayatını mahvetmeye değmez ayrıca.Allah her şeyin sabrını veriyor. Mantıklı düşünmekte yarar var.

Back