Evet aldatıldım,güven eksikliği yaşıyorum.

Geç kalmış sayılmazsın. Boşanman tek çözüm!

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güven sorunu yaşamaktan başka ne olacağını bekliyordun ki
Hiçbir şey olmamış gibi kaldığı yerden devam edeceğini mi ?
Şahsen bende olsam unutamazdım, gururum incinirdi. Muhtemelen de affetmezdim, affetmem için ona da aynısını yapmış gibi gösterirdim ki aynı şekilde kendi içi yansın Tövbe tövbee
Netice itibariyle kabul etmişsin, yapacağın şey karar almak. Devam mı tamam mı? Buna göre de yolunu çizer ve geçmişe sünger çekersin

Ben de gidememiştim. Şüphelerle yaşadım, ispat edemedim. Şüphelerimi söylediğimde ruh hastası, kıskançlık hastası olmakla suçlandım. Giderek daha beter oldu. Baktı ben gitmiyorum, evden kovmalar başladı. Evladım vardı bir de... Babasız büyümesin dedim... Sonunda o terk etti. Mutsuzum, düşüneceğim diye gitti. Herkes aslında herşeyi biliyordu. İşin garip tarafı kimse yapma, çocuğun var demedi ona. Çok uzun hikaye... Boşandım. Evladımı alıp kendime yeni bir hayat kurdum. Sekreteri ile berabermiş....

Kimseyi hayatının merkezi yapmaya değmez.... Sadece sen önemli olmalısın. İşte o zaman değerin bilinir. Yazdıklarından sana tavsiyem boşanmalısın. Boşanmış biri olarak söylüyorum bunu. Boşanma süreci biraz yıpratıcı, evet , ama kendini yeniden bulman gerekiyor. Yoksa sen senlikten çıkarsın. Allah yardımcın olsun.

şifreyi saklamasına neden takılıyorsunuz kızlar, şifreyi verir gider bir face daha alır, her türlü pislik işini oradan yürütür. bizim kızın haberi olmaz.

valla arkadaşım alıp evine kadar getirmiş kızı, tüm arkadaşları biliyormuş bu durumu...
bu olayı sen yaşamasaydın, birisi buraya yazsaydı eminim sende affetmekle hata etmişsin,boşan diye yorum yapardın. ama insan kendi başına gelince nötr düşünemiyor.

senin adına inan çok üzüldüm, affettim diye sakın pişmanlık duyma sen bir erdemlik yapmışssın ama kusura bakma ama o pislik eşin anlayamayacak kadar aptal. Güçlü ol ve yapman gerekeni yap. Çalışıyormuşsun ve sanırım çocuğunda yok, eşin bu kadar pişkin bir adamken geç olmadan boşan.

Bence önce (parayla bu işi yapan adamlar var) bir mafyaya mıdır, sokak çetesine midir, artık kimi bulursunuz bilemiyorum şöyle güzel bir dayak attırın.
Ama böyle ağzı burnu kırılsın kan gelsin ama o eşşek sudan gelmesin. Esnaf dayağı, meydan dayağı gibi böyle.
Mümkünse onun arkadaşlarını da dahil edin hatta, onlar da az şerefsiz değilmiş çünkü.
Şöyle temiz bir dayak, hastanede falan yatsın işte 3-4 gün.
İçiniz bir rahatlasın önce, zira bana sevdiğiniz için değil toplum tabularından korktuğunuz için affetmişsiniz gibi geldi.

Ondan sonra düşünürsünüz boşanıp boşanmamayı.
Ha bi de kayıt ettirin dayağı mümkünse, izleyip izleyip rahatlarsınız arada.
Eşinizin de göt korkusuna bir daha herhangi başka bir kadına el sürebileceğini zannetmiyorum.

Not: Fiziksel şiddete, en başta tecavüzcüler olmak üzere pek karşı bir insan değilim, bu benim fikrim. O yüzden "şiddet çok kötü bişey amaaa" şeklinde yorum yapmanız fikrimi değiştirmeyecektir, okuyan ve yargılayan olursa söyleyeyim dedim.

çok gecikmemişsin vakit daha da geçmeden ayrıl derim ben. Bir ömür sürekli acaba aldatıyor mu diye düşünmekle geçmez. Kendine yazık edersin. Çocuğun yok sanırım ayrılman zor olmayacak gibi.. Eşin seni hak etmiyor

Çok zor, insan başına gelmeden anlayamaz tabi ama demek ki hem affediliyor hem unutulmuyor. Allah yardımcınız olsun.
Ayrıca evliliğin ilk zamanlarından bekarlığını bu denli özleyen adam bence 20 sene de geçse adapte olamaz sadık, evine bağlı erkek modeline.

Cok enteresan. Ben unutamiyorum diyin ve ayrilin bence.

Alay eder gibi kizi evinize yemege almissiniz bir de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

durumunuza gercekten cok üzüldüm Allah düşmanımın basına vermesin
bnmde bu hayatta nefret ettiğim sindiremediğim en büyük konulardan biridir salak yerine konmak ve arkamdan iş çevrilmek.
kii yani siz hariç çoğu kişi biliyomuş olanları .

bnce yol yakınken bitirin bu işi.
çocuğunuzda yok sanırım.
size gencliğinize yazık
böyle şüpheyle hayat geçmez
siz kıymetlisiniz sizi üzmesine daha fazla izin vermeyin
o adamdan eş ilerde de baba olmaz !!!

Valla Allah iyi icinize sindiriyo sizin. 7 aylik yeni gelini adam aldatiyor, aldattigi kadini eve arkadas olarak getirecek kadar arsiz, ortada coluk cocuk da yok affediyosun, niye, basiretsiz kiz icin yuva yikilmayacakmis. Sanki mevzu kiz yani. Adam arsiz. Cocuk yapma bari.

kusura bakmayın ama daha çok aldatılırsınız ,yanlış anlamayın sizden kaynaklı olduğu için değil bu adamla evli olduğunuz için. eşiniz dünyanın en mükemmel kadınıyla evli olsa bile aldatır çünkü onunki bir basiretsizlik bir anlık gafletle yapılmış bir şey değil ,pişkinlikle utanmadan vicdanı sızlamadan
yaptığı eşinizin kimyasında olan bir şey .yol yakınken boşanın bence çocukta yok sanırım, gerçi çocuk olsa da durulmaz böyle bir adamla.

Kusura bakma ama kocan şerefsizin teki! Yediği nane yetmemiş bir de boğazına sarılmış. Ordan konuşması kolay deme bi nevi yaşadım boş konuşmuyorum. Babamda aynısını anneme yaptı. Annem bana hamile olduğu için ayrılmadı affetti ama bi kaç yıl sonra yine aynı yaptı. Annem yine sustu. 3. yü yaptı ve bu sefer bize karşı şiddet de başladı. Başta aldattığı için pişmanım filan diyordu. Ama sonra annemi kapa çeneni o..... diye diye dövdüğünü, benim gözümü, kollarımı morartıp omzuma sigara bastığını, anneme de kes sesini ikinizi de gebertirim dediğini hatırlıyorum daha sonra okulda öğretmenlerim görüp yurda aldirdilar beni annemi de kadın sığınmaya. Ama onun yüzünden yıllarımız mahvoldu. Sakin yapma bi kez yapan yine yapar. Bir de şifre bile vermiyor bir şifre için seni kırıyor. Kusura bakma ama o adamdan hayır yok. Babamı gördüm resmen anlattıklarında.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

boşanmalıydınız.bundan sonra eşiniz sizi aldatmasa bile(ki hiç sanmıyorum), evliliğiniz düzgün gitse bile hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olamayacaksınız, yaşananları tamamen unutamayacaksınız ve evliliğinizde hep bir şeyler eksik olacak.

Bende 8 sene önce yasadim eski kocami kendi yatagimda onun akrabasiyla yakaladim ustelik hamileydim ve dogumuma sayili gunler vardi ama tek celse de bosadim su an ikinci evliligimi yaptım mutluyum bende guvenemiyorum senin gibi ama hayatimi bir sekilde sürdürmek zorundaydim su an o kadar boşa uzuldugume kiziyorum ki kendime bazen gurur herseyden önemli nasil olucak nasil bosanicaz elalem ne der bu dusunceler adliyeden ciktigim dakika cikti aklımdan boşver mutsuzsan cikar hayatindan

Harika bir yorum

kırmızılı kısma gelince çılldırrdımmm...
nedemek rahattt yaaa...
nedemek face şifresini vermiyo..
ben deevliliğimin ilk 4 ayında sanal olarak aldatıldım..yani face üzerinden saçma sapan muhabbetlerini yakaladım eşimin...ilerisi olmadığından eminim ama ona rağmen dünyayı dar ettim ona...bin pişman ettim, aylarca sürttüm burnunu..boşanmanın eşiğinden döndük..şimdi bi dediğimi iki etmez facesini kapattırdım tel nosunu değiştirttim en ufak rahat hareketinde canına okudum ve şuan ufak bi hatasında k.çına tekme basacağımı biliyo...çok dikkatli aramızdan su sızmıyo ve yavaş yavaş kazanıyorum o güveni...
bunları neden anlattım:
1. eşinize muhtaç görüntüsü çizmeyin onsuz da dimdik ve mutlu olacağınızı bilsin..
2. tüm şifrelerini alın...vermesse kesinlikle göz yummayın. ve net olun
3. böyle ciddi bi konuyu içinize atmayın..ona güvenmediğinizi bilsin..hissettirmeyim diye kendinizi paralamayın..yıktıysa o güveni afedersiniz eşşek gibi onarmak zorunda..
4. çok hoşgörülü ve fedakar olmayın bitarafını kaldırmayın o değil siz hakediyosunuz şımartılmayı bu yaşadıklarınızdan sonra...
vee lütfen kendinizi sevin, onun için yaşamayın...adam iyi şımarmış, ona bağımlı olduğunuzu hissetmiş çünkü..

Son düzenleme:
Ya herseyi geçtim, nasil böyle bir olay af edilir kafam almiyor! Yani adam baska bir kadin ile konu sahibin yataginda yatiyor, sevisiyor,.. ve konu sahibi hiç birsey olmamis gibi tekrar o yatakta, esi ile yatmaya devam mi etti?

Yani adam piskin, serefsiz,.. kisacasi aklina gelebilen her küfür lafini hak eden biriside, bu af etmeye ne denmeli? Bu af etmeyi o aldatma olayindan daha çok migde bulandirici buluyorum. Sonrada konu sahibi "bi kizdan dolayi evliligimi bitirmek istemiyordum" demez mi, sanki adamin evli karisi olmak ile çok birsey basarmis gibi.

Söyliyeceklerim biraz aci fakat konu sahibi bu aciyi hak etmis. Insanlar (istisnalar hariç) zaten kendine reva, hak gördüg hayati yasarlar. Ben esimi kimseye yedirmem diyorsan, böyle acilar yasarsin iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…