- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi sibelhayat
-
Bu tip insanlar yüzünden evlilikten soğudum , evinize getirdi , birlikte başbaşa tatil yapıpı yattılar sabah oldu kalktı ve sana aşkm ben geldim dedi , ay o kadar iğrenç ki nasıl affettim dediniz? ve şuan hangi yüzle size şifresini vermiyor , olmuyorsa zorlamanın anlamı yok , böyle hayatınız boyunca mutlu olamıycaksınız çünkü sırtınızda size saplanmış hançer var. :26:
Aynı durumdayım gerçekten, burada böyle konuları okuyup okuyup erkek arkadaşımın başının etini yiyorum. Ama her erkek bu derece ahlaksız değildir herhalde.
Değildir ama çoğunun yatkınlığa var da denilebilir:26: Bende canım konulardan etkilenip bazen gerginleşiyorum sonra sözlüme patlıyorum ,
korku oluyor içimde napim :26:
Erkeklerin yatkınlığı olan konu hoş bir kız gördüklerinde bakmaya engel olamamaları, bir şekilde konuşmak istemeleri, içgüdü gibi bir şey. Ama düzgün karakterli bir insan kendini tutmayı bilir, ihannet etmez bence. Zaten hayvanlardan ayrılan yanımız bu değil mi, hepimiz içgüdülerimizle yaşasak allah kerimHele konudaki adamda karakterin ksı yok, aldatmasını geçtim karısını aptal yerine koyup eve getiriyor bir de. Adamın karaktersizliğini de bi kenara bırakırsak kadınlar da bir tuhaf. Olaya bak, adam seni resmen metres tutmuş kendine, sen de onun karısının evine gidip yemek falan yiyorsun. Allah korusun böyle insanlardan...
çok kötü bir yerdeyim gerçekten ve aileme kimseye bişey anlatamamak boğuyor beni artık acizmi dersiniz yüzssüzmü dersiniz ne derseniz haklısınız hepiniz peki beni o eve bağlayan ne neden gidemiyorum.düzenimi bozmaktanmı korkuyorum yoksa seviyormuyum bunu bile bilmiyorum.oysaki çalışan kendi ayakları üzerinde duran biriyim.Ama unutulmuyor heleki beni aptal yerine koyup evime getirmeleri beni bara götürüp onların karşı masasına oturtmasını affedemiyorum unutamıyorum keşke keşke en basında bitirseydim düzelmicek hiç bişi olan bana oluyor gerizekağlı gibi kendimi yiyorum.O unuttu herşeyi hiçbişey olmamıs gibi okadar rahatki ve hala devam ediyor o arkadaslarıyla konusmaya kız hariç öyle bi durumdayızki sanki ben aldattım o madur taraf diğer konumdada belirttim sürekli birileri yorum yapıyor tanımadıgım kızlar benim bu evliliği bitirmem gerekiyor sanırım haklısınız hepiniz aradan 10 yılda gecse ben unutmucam belli bu işin sonu
çok kötü bir yerdeyim gerçekten ve aileme kimseye bişey anlatamamak boğuyor beni artık acizmi dersiniz yüzssüzmü dersiniz ne derseniz haklısınız hepiniz peki beni o eve bağlayan ne neden gidemiyorum.düzenimi bozmaktanmı korkuyorum yoksa seviyormuyum bunu bile bilmiyorum.oysaki çalışan kendi ayakları üzerinde duran biriyim.Ama unutulmuyor heleki beni aptal yerine koyup evime getirmeleri beni bara götürüp onların karşı masasına oturtmasını affedemiyorum unutamıyorum keşke keşke en basında bitirseydim düzelmicek hiç bişi olan bana oluyor gerizekağlı gibi kendimi yiyorum.O unuttu herşeyi hiçbişey olmamıs gibi okadar rahatki ve hala devam ediyor o arkadaslarıyla konusmaya kız hariç öyle bi durumdayızki sanki ben aldattım o madur taraf diğer konumdada belirttim sürekli birileri yorum yapıyor tanımadıgım kızlar benim bu evliliği bitirmem gerekiyor sanırım haklısınız hepiniz aradan 10 yılda gecse ben unutmucam belli bu işin sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?