Evet aldatıldım,güven eksikliği yaşıyorum.

Affetmenize bir şey diyemem ama en azından şartlar koyarak affettiğinizi düşünmek istiyorum. Ama facebook şifresini bile hala vermezken şart koyduğunuzu da düşünmüyorum. En azından sizi salak yerine koyup o kızı evinize kadar getiren tüm arkadaşlarını hayatından çıkarması gerekiyordu. Facebook kapatmak çare değil gizli facebook alabilir ama en azından şifremi vermeyeceğim gibi beylik laflar etmemeliydi. Yani aldatılan eş affedilince bana sanki evililiğin geri kalanında hep hatasını telafi etmeli gibi geliyor ama bilemiyorum öyle de yaşanmaz belki. Sürekli suçlu psikolojisiyle.

Aynı durumdayım gerçekten, burada böyle konuları okuyup okuyup erkek arkadaşımın başının etini yiyorum. Ama her erkek bu derece ahlaksız değildir herhalde.

Aynı durumdayım gerçekten, burada böyle konuları okuyup okuyup erkek arkadaşımın başının etini yiyorum. Ama her erkek bu derece ahlaksız değildir herhalde.

Değildir ama çoğunun yatkınlığa var da denilebilir:26: Bende canım konulardan etkilenip bazen gerginleşiyorum sonra sözlüme patlıyorum ,
korku oluyor içimde napim :26:

Ha bir de şu var. Adamı affetmişsiniz, affettim demek hata ettin ben de kabullendim demek. Bundan sonrasında bir şeyin değişmesini beklemeyin, yani sürekli size kendini affettirmeye çalışmasını, bu yüzden rahatsız olduğunuz her konuda anlayışlı davranmasını falan. Zaten boşanmamanız affettim, bitti o olay demek. Böyle bir şeyi neden nasıl affettiniz gerçekten aklım almıyor ama insan yaşamadan bilemiyor tabii. Bundan sonrası sizin için kabus gibi olacak muhtemelen. Yuvamı yıkmayayım dedim diyorsunuz ama ortada yuva mı kalmış ki?

Değildir ama çoğunun yatkınlığa var da denilebilir:26: Bende canım konulardan etkilenip bazen gerginleşiyorum sonra sözlüme patlıyorum ,
korku oluyor içimde napim :26:

Erkeklerin yatkınlığı olan konu hoş bir kız gördüklerinde bakmaya engel olamamaları, bir şekilde konuşmak istemeleri, içgüdü gibi bir şey. Ama düzgün karakterli bir insan kendini tutmayı bilir, ihannet etmez bence. Zaten hayvanlardan ayrılan yanımız bu değil mi, hepimiz içgüdülerimizle yaşasak allah kerim Hele konudaki adamda karakterin ksı yok, aldatmasını geçtim karısını aptal yerine koyup eve getiriyor bir de. Adamın karaktersizliğini de bi kenara bırakırsak kadınlar da bir tuhaf. Olaya bak, adam seni resmen metres tutmuş kendine, sen de onun karısının evine gidip yemek falan yiyorsun. Allah korusun böyle insanlardan...

Affetmeniz bile cok kolay olmuş... adam sizi umursamıyor... nasıl olsa yine yaparım yine affeder düşüncesinde

Arkadaşım, gerçekten bu şekilde hayat yaşanmaz.
affetmek hata değildir, sevdiğin adamı ve evliliğini elinde tutmak istemişsin. bu son derece normal bir şey. ama "zamanında affettim, şimdi de bu yüzden bir şey diyemiyorum" diye bir şey de yok. eğer eşine bir daha hiç güvenemeyeceğini düşünüyorsan ortada çok ciddi bir sorun var demektir. geçmişte yaşadığınız şey, bunun tekrarlanacağı anlamına da gelmez öte yandan ama her an olmasını bekleyerek de yaşanmaz canım...
eşinle konuş bence, aradaki güveni yeniden kurmaya çalışın. eğer kuramıyorsanız kendine daha fazla eziyet etme derim ben.

Arkadaşlar her erkek aynı değildir! Çok kızıyorum bu düşünceye ben. Nasıl biz kadınlar içinde de namussuzu varsa, evli erkeğe dadananı varsa erkeklerin de var. Siz kalbinizi bozup ilişkilerinizi zehir etmeyin.

Konu sahibesine de diyebilecğeim tek şey, bir kez affeden sürekli affetmeye başlar. İlk öğrendiğinizde terk etmeliydiniz. Sineye çekilecek bir durum değil iç çamaşırları falan.....

özür dilereyerek söylüyorum
bunca olaydan sonra sana hala sifrelerini vermeyen bir adam snece pişman mıdır yada bierşey olamamaıs gibi davranan bir adam normal midir o kızla görüşmediklerine ben emin değilmi ama niyetin illaki yuvanı kurtarmk sa gi annesine babasına bunları anlat tabi iyi insanalr ve senden yanalrsa belki biraz korkar hiç sabır gösterme ona yani onun sana yaptıklarını(aldatmaktan bahsetmiyorm) sende ona yap ilgilenme arkadaşlarını eve topla erkek arkadaşlarınla görüş v e şifresini vermesini cidid bir şekilde iste o an açsın yani şifreyi geç verip içindekileri yok etmesine fırsat verme normalde cok ılımlıyımdır ama bu adamın bu yüzsüzlüğü halal sifre vermeemsindne öte o kızı evine getirebilmesi o kzıın gelebilmesi bunlar her koşulda devam eder calsısyormusun bilmiyorum inşallah calsıyorsundur kendine çeki düzen ver sacını en boyamtadıgın renk sarı ise boyat cilt bakımını yaptır aşırı aşırı ilgisiz ol şifresini iste emri vak i ayrılmakla tehdit et kendine gelsin çok üzüldüm çok sinirlendim Rabbimden sana sabır diliyorum

Senin söylediğin karekterli erkekte çok nadir bu devirde
Kadın istemezse zaten erkek hiçbirşeye cesaret edemez bu da bir gerçek ... Aynen canım amin ... Hayırlı eşler nasip eylesin

aaaa tabi birde iç çamaşır meselesi var siz kendinizi ultra bakımlı ultra ilgili olun ve onu böcek gibi ezin madem affetttiniz çektirin bari adam bişeyo lamaıs gibi devam ediyor ne demek bu ya kendine gel snedne önemli dğeil hiçbirey sen yarın öburgün o kızla evlenmek isteidğini söylemesini istemniyorsan kendine çeki düzen ver bunları seni üzmek içni söylemıyorum bazen gerçek leri görmek gerekiyor sen kavga etme tartışma ama hemen kendine bir hayat yarat gecelikler saclar başlar arkadaşlar o biçim herşeyini zorla içinden gelemsede 4 4 lük yap ama sakın yüz verme onun içni dğeil kendini için değişiklik ypatıgını hissetsin ve buun 1 günde yap kalk suan sacından hemen başla cok üzüldüm çok

çok kötü bir yerdeyim gerçekten ve aileme kimseye bişey anlatamamak boğuyor beni artık acizmi dersiniz yüzssüzmü dersiniz ne derseniz haklısınız hepiniz peki beni o eve bağlayan ne neden gidemiyorum.düzenimi bozmaktanmı korkuyorum yoksa seviyormuyum bunu bile bilmiyorum.oysaki çalışan kendi ayakları üzerinde duran biriyim.Ama unutulmuyor heleki beni aptal yerine koyup evime getirmeleri beni bara götürüp onların karşı masasına oturtmasını affedemiyorum unutamıyorum keşke keşke en basında bitirseydim düzelmicek hiç bişi olan bana oluyor gerizekağlı gibi kendimi yiyorum.O unuttu herşeyi hiçbişey olmamıs gibi okadar rahatki ve hala devam ediyor o arkadaslarıyla konusmaya kız hariç öyle bi durumdayızki sanki ben aldattım o madur taraf diğer konumdada belirttim sürekli birileri yorum yapıyor tanımadıgım kızlar benim bu evliliği bitirmem gerekiyor sanırım haklısınız hepiniz aradan 10 yılda gecse ben unutmucam belli bu işin sonu

Çok üzgünüm hiç bir kadın bunları yaşamak istemez eminiim yaşadıklarınız kaldırılacak yutabilecek şeyler değil önceki konunuzada yorum atmıştım ordada yine eşiniz ve çevresindeki kadınlardı bana kalırsa eşinizden bir şey olmaz şuna bak ya aldatmışsın karını herkesin yapmayacağı şey o yapıyor seni affediyor sen hala eşinden şifrelerini saklıyorsun siz karı kocasınız aranızda bazı şeyleri saklamak bana hiç doğru gelmiyor iyi sabrediyorsunuz vallahi bence yaşınız daha fazla geçmeden boşanın :26:

ya evliliği bitirebilecek bi yapın olsa bence çoktan biteerdi ama illki devam edeceğim diyorsan aç bi face deidğim gibi git saçlarını olmadık renge boyat cek cek koy resimleri eski erkek arkadarslarını yani okuldan felan işten ekleeeeee giyimini dğeiştir onun gibi olllllll o adamdanda o şifreyi hemen allllll sen diretmezsen adam umursamaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ailesine söyle diyorum sana

olumsuzluklardan kurtul önce kendine yeni bir yüz yeni bir imaj yap bu senini için tabikide onun için o çıktımı sende çık arkadaşlarınla organize oll çek çek koy resimlerini bunuda ekle arkadaşlarının arasına biraz canı acısın süründür ya adam diyorki aaa bu hemen affetii aielelerde bilmiyor bu sineye ceker ya kzıı senini evine sokmuş böyle arsızzzzzzlık var ortada hemen ne yapıyorsan yapam o adama

''''''(((((Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
''seni benden daha ii allahın bir kulu tanıyamaz'' bu nedemek ya bana eşimin
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

böyle bir yazını da okudum ya karşındakiler belli kocanı belli kocan onlardan memenunu resti çekeceksin onları arayacak gözünün önününde ekesecek ilişkiyi yoksa bu evlililk yaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş süründüreceksin ailesine anlatacaksın analrlarsaaaaaa bu ne yaaaa

Yani yazacak bişey bulamıyorum gerçekten, çok zor şeyler yaşamışsın..

İlişkinin temeli güvendir. Aldatılınca bu temel en dibinden çatlıyor ne yazık ki.. Ve sen ilişkini devam ettirdikçe, bu temelin üstüne taşlar koydukça, sallana sallana, yıkılma tehlikesiyle devam ediyorsunuz.. En sonunda bir gün, artık bu temel yeni günleri taşıyamayacak hale geliyor ve, yıkılıyor.. Herşey tamamen bitiyor..

Sen güvenini kaybetmişsin bu adama,, ben olsam bende kaybederdim ve boşardım, affetmezdim.. Siz şuan o yıkık temellen devam etmeye çalışıyorsunuz..

Bak canım, ya o temeli düzelteceksin, güvenini tekrakdan duyacaksın.. Yada bu şekilde gide gide en sonunda yıkılacak bu temel. Böyle olacaksa da, şimdiden ayrılmanız, ilerde daha büyük acılar çekmeme iz çok daha iyisi..

Allah yardımcın olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün ki konunuza bu detayları bilmeyerek yorum yazmıştım sorununuzu eşinizle konuşarak yapın bu konuda bayan arkadaşlara kısıtlama getirilemez diye.

Bugün durum bambaşka bir hal aldı. Zaten hazmedilmeyecek bir şeyi yutmaya uğraşıyorsunuz. Sonuç olarak boğazınızda kalıyor.

Bence en baştan affetmemeliydiniz. Dediğiniz gibi bıraksaydınız da kendi pisliklerinde boğulsalardı. Siz feraha çıkardınız. Bir yıl boyunca yaşadığınız strese değdi mi bari?
Eşinizin ve o kadının bu soysuzluğa devam ettiği çok açık ve net bence.
Aldatılmayı unutan tek bir bayan tanımıyorum. Sadece suskunluk oluyor.
Bu hayatta böyle insanlar için değer mi zaman kaybına?

hergün yeni birşeyle karşılasıyorum işte arkadaslarına karışma hakkı vermiyor tanımıyor bana aldatılana kadar yeminederim hiçbirşeyine karışmadım ama o olaydan sonra herşey değişti hayatım değişti ama bu onu anlamadı anlamayacakta sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…