Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

Merhaba zeczec,
Evişleri için yardımcı arayışınız devam ediyor mu? acaba. İsterseniz görüşebiliriz. Tam gün 100 tl alıyorum. titiz ve güvenilir biriyim. İsterseniz busemk dan referans alabilirsiniz. İyi günler dilerim.

Merhaba

Müsaitseniz perşembe günü , yarım gün gelmenizi rica edeceğim.Telefon ya da mail adresinizi alabilir miyim

Bir de 1 de gidersem 50 tl , 2 bucukta gidersem 60 tl demişsiniz.

Sabah kaçta geliyorsunuz.

İstediğiniz özelliklerde biriyim. Hatta fazlası mevcut. 30 yaşındayım. Görüşmek isterim. özelden mesaj atarsanız sevinirim. Sevgiler.

Merhaba

Müsaitseniz perşembe günü , yarım gün gelmenizi rica edeceğim.Telefon ya da mail adresinizi alabilir miyim

Bir de 1 de gidersem 50 tl , 2 bucukta gidersem 60 tl demişsiniz.

Sabah kaçta geliyorsunuz.

Merhaba kumralada13,

sabah 09:00 da başlıyorum. Perşembe günü gelebilirim. görüşelim. Mail adresim aysegulbabur@gmail.com mail adresime tlf numaranızı yazın ben sizi arayayım. Tşk.

Merhaba,

Osmanbeyde günlük işler için birini arıyorum. Email adresime telefonunu atarsan görüşmek isterim. didembahar@hotmail.com

Merhaba,
Erenköy'de E-5' yakın oturuyorum, benim haftanın 5 gunu ogleden sonra 13:00 gibi gelecek komple temizlik, ütü ve yemek yapacak saat 16:00 - 16:30 arası da kresten gelecek cocugumu karsılayacak ve biz gelene kadar ilgilenecek (19:00'a kadar)guvenilir bir yardımcıya ihtiyacım var. Uzun vadeli (uzun seneler) dusunuyorum.
Ilgilenler buradan yazabilir mi? teşekkürler

haftada 2 yarım gün temizlik ve ütüye gelebilecek bayanlar özelden msj atabilermi
ist çamlıcadayım

Merhaba,

Ev işleri için yardımcı arayışınız devam ediyor mu? Özelden mesaj atamıyorum. Mail adresinizi verirseniz görüşebiliriz. Tşk.

arkadaşlar ben yaklaşık 10 yıldır bu işi yapıyorum istanbulda maltepeden alıver büyükçekmeceye kadar gittiğim evler var ama sizin bahsettiğiniz ücretler şu andaki piyasa değil 100 tl den başlıyor ev temizliği ayrıca halı silme.duvar silme yani extralar işin içine girdiği zaman fiyat yükseliyor çünkü kendinizin yapmaya zorlandığınız işi başkalarına emeğinin karşılığını almadan yaptırmak uygunsuz bir davranış diye düşünüyorum kendinizi karşınızdakinin yerine bir koyun lutfen teşekkürler

merhaba ben SEVİL .,EVLİYİM., iki çocuk annesiyim., pendikte oturuyorum haftada 1 AYDA 3-4 GÜN YADA HAFTAİÇİ HERGÜN gidebileceğim temizlik işi arıyorum ..ANADOLU YAKASINDA..ilgilenen ARKADAŞLAR lütfen mesaj atsın .. şimdiden teşekkür ederim ÜCRETİ: GÖRÜŞÜLÜR..

Ankara Keçiören de düzenli olarak gelebilecek temizlikçi arıyorum. Herkes çok rahat buluyor ama nedense bir biz bulamadık. Güvenilir temiz birisini tanıyorsanız veya önerebilirseniz memnun olurum.

burda 75 tl tam gün yanlız benim söyledigimde banyo ve wc ye girmiyorlar
yoksa fiyat ne olur bilmem

Merhaba serenselen,
Ben haftada 3 yarım gün temizlik+ütü+yemek için yardımcı arıyorum. Hala iş arıyorsanız bana özelden mesaj atabilir misiniz?
Duygu

ewet arıyorumda ne yalan soylıyım benım aylık işine gıre bılmemm mumkun degıl kızım var 3.5 yasında bıde ben utude pantolon gömlek becemnıyorum (((

15 günde bir olmak üzere temizlik için bir bayana ihtiyacım var ilgilenen olursa özelden mesaj atarsa sevinirim

Merhaba Sernan,
Ben İstanbul anadolu yakasında oturuyoru. Ev işlerine gidiyorum. Nerede oturduğunu yazmamışsın. Grş.

Merhaba ben sevil iki çocuk annesiyim pendikte oturuyorum haftada birkaç gün gidebileceğim temizlik işi arıyorum ilgilenenler lütfen mesaj atsın işe çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim...ücreti :görüşülür..

rakadaşlar husura bakmayın yanlıs yazmısım aslıda ben iş arıyorun hatada 1 veya 15günde bir ev temizlik iş arıyorun çekmeköyde ikamet etmekteyim çok teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…