- Konu Sahibi NazliKizce
Merhaba.bende haftada bir kaç gün gidebileceğim temızlık işi ariyorum beylikdüzü esenkent bahceşehir tarafları.evliyim 36 yaşindayım.özelden mesaj atamiyorum.teşekürler.
Merhaba iletişim adresinizi yazarmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba.bende haftada bir kaç gün gidebileceğim temızlık işi ariyorum beylikdüzü esenkent bahceşehir tarafları.evliyim 36 yaşindayım.özelden mesaj atamiyorum.teşekürler.
merhaba, ebracr ben halkalıda oturuyorum yakınsa görüşelim
Teşekkür ederim şu an için ayarladım ben.Kendisiyle anlaşamazsam arayışınız devam ederse görüşürüz kısmetse.Bu arada sizin düşündüğünüz günlük ücret nedir.
Üniversite mezunuyum ve Masterımda var. Eşimden ayrıldım ve 7 aydır işsizim. Bu işi daha önce hiç yapmamıştım. Geçen hafta Üniversiteden hocamın evini temizledim ve ütülerini yaptım çok memnun kaldılar. Çok titizimdir ve yaptığım işi kendi evimde gibi yaparım. Benimle irtibata geçmek isterseniz mail adresim veya telefonumu vereceğim. Özelden mesaj atamıyorum yeni üye oldugum için
merhaba ben SEVİL .,EVLİYİM., iki çocuk annesiyim., pendikte oturuyorum haftada 1 AYDA 3-4 GÜN YADA HAFTAİÇİ HERGÜN gidebileceğim temizlik işi arıyorum ..ANADOLU YAKASINDA..ilgilenen ARKADAŞLAR lütfen mesaj atsın .. şimdiden teşekkür ederim ÜCRETİ: GÖRÜŞÜLÜR..
rakadaşlar husura bakmayın yanlıs yazmısım aslıda ben iş arıyorun hatada 1 veya 15günde bir ev temizlik iş arıyorun çekmeköyde ikamet etmekteyim çok teşekürler
merhaba ev işi için hala eleman arıyorum
malum yazın yazlıkta ilana bakmak aklıma bile gelmedi
evim göztepede haftada iki gün ev temizligi ve ütü yapacak devamlı işe ihtiyacı olan
temiz bir arkadaş olsun istiyorum .
Merhaba kitkiti,
Ben garant. Daha önce mesajına cevap yazmıştım. Ben ümraniye de oturuyorum. Evişlerine gidiyorum. Kadınlar kulübünden birkaç kişiye temizliğe gidiyorum. İsterseniz görüşebiliriz. aysgl.cnky75@gmail.com mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız sizi ararım. Sağlıcakla kalın.