• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

merhabalar..1.5 yaşında bir oğlum var evimin temizliğine düzenine yetişemiyorum.. ve eve temizlik için bir yardımcı bir türlü bulamıyorum sürekli bir arayış içersindeyim.birbirimizden memnun olucağımız beni yarı yolda bırakmıycak biri arıyorum bunun için güvenilir olması başta çok önemli temiz titiz ütü,temizlik vs. yapabilicek bir yardımcı arıyorum.büyükçekmecede oturuyorum.haftada 2 3 gün olabilir.yine karşı tarafla konusuruz anlaşırz gün olarak.:)

Arkadaşlar ben pendikte oturuyorum.evlere temizlik için parttime iş arıyorum..
Arkadaşlar ben istanbul-pendikte oturuyorum.evlere temizlik için iş arıyorum.evliyim 2 çocuk annesiyim.ev hanımıyım.tesettürlü bir bayanım..ev bütçeme katkı sağlamak için parttime evlere temizlik işi arıyorum..konuyla iligilenen ve anadolu yakasında oturan ve evine temizlik elemanı arıyan arkadaşların mailini bekliyorum. Yada cep telefon numaramı arayabilirsiniz....ücret konusunda görüşebiliriz.

gulay571 bu mesajı beğendi.

Teşekkür ederim şu an için ayarladım ben.Kendisiyle anlaşamazsam arayışınız devam ederse görüşürüz kısmetse.Bu arada sizin düşündüğünüz günlük ücret nedir.

nasip.hiç bir fikrim yok daha önce hep aylıkçı olarak çalıştım onun için günlük fiyatlarını bilmiyorum

arkadaşlar yokmu florya beylıkduzu yeşilköy bakırköy ne bılıyım avrupa yakasından yokmu isteyen temızlık için biri :((( ben haftada bir gittigim yerım var ama ınanakı yetmıyor ew işine ihtıyacım var arkadaslar fıyatlar bellı beylıkduzu florya tarafı 100 +yol :17::17:

Üniversite mezunuyum ve Masterımda var. Eşimden ayrıldım ve 7 aydır işsizim. Bu işi daha önce hiç yapmamıştım. Geçen hafta Üniversiteden hocamın evini temizledim ve ütülerini yaptım çok memnun kaldılar. Çok titizimdir ve yaptığım işi kendi evimde gibi yaparım. Benimle irtibata geçmek isterseniz mail adresim veya telefonumu vereceğim. Özelden mesaj atamıyorum yeni üye oldugum için :(

cevabınızı yeni gördüm hala iş arıyorsanız irtibat kuralım

merhaba ben SEVİL .,EVLİYİM., iki çocuk annesiyim., pendikte oturuyorum haftada 1 AYDA 3-4 GÜN YADA HAFTAİÇİ HERGÜN gidebileceğim temizlik işi arıyorum ..ANADOLU YAKASINDA..ilgilenen ARKADAŞLAR lütfen mesaj atsın .. şimdiden teşekkür ederim ÜCRETİ: GÖRÜŞÜLÜR..

haftada iki gün için devamlı gelecek yardımcı eleman arıyorum bana özelden mesaj atarsanız görüselim

rakadaşlar husura bakmayın yanlıs yazmısım aslıda ben iş arıyorun hatada 1 veya 15günde bir ev temizlik iş arıyorun çekmeköyde ikamet etmekteyim çok teşekürler

merhaba ev işi için hala eleman arıyorum
malum yazın yazlıkta ilana bakmak aklıma bile gelmedi
evim göztepede haftada iki gün ev temizligi ve ütü yapacak devamlı işe ihtiyacı olan
temiz bir arkadaş olsun istiyorum .

merhaba kitikiti..özelden mesaj gönderimiyorum..haftada 2 gün gidebileceğim temizlik işi arıyorum...ücret.:100 tl+ yol ...ilgilenirseniz görüşelim.

merhaba kitikiti..özelden mesaj gönderimiyorum..haftada 2 gün gidebileceğim temizlik işi arıyorum...ücret.:günlük:100 tl+ yol ...ilgilenirseniz görüşelim.

merhaba ev işi için hala eleman arıyorum
malum yazın yazlıkta ilana bakmak aklıma bile gelmedi
evim göztepede haftada iki gün ev temizligi ve ütü yapacak devamlı işe ihtiyacı olan
temiz bir arkadaş olsun istiyorum .

Merhaba kitkiti,

Ben garant. Daha önce mesajına cevap yazmıştım. Ben ümraniye de oturuyorum. Evişlerine gidiyorum. Kadınlar kulübünden birkaç kişiye temizliğe gidiyorum. İsterseniz görüşebiliriz. aysgl.cnky75@gmail.com mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız sizi ararım. Sağlıcakla kalın.:kkk:

Merhaba kitkiti,

Ben garant. Daha önce mesajına cevap yazmıştım. Ben ümraniye de oturuyorum. Evişlerine gidiyorum. Kadınlar kulübünden birkaç kişiye temizliğe gidiyorum. İsterseniz görüşebiliriz. aysgl.cnky75@gmail.com mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız sizi ararım. Sağlıcakla kalın.:kkk:

merhaba, eyüp yeşilpınara temizliğe gelebilir misiniz? hamileyim ve iş yapmakta zorlanıyorum.. titiz güvenilir bir yardımcı arıyorum. ayda 1 almak istiyorum.

Merhaba cute_baby,

Ben anadolu yakası ümraniyede oyuruyorum. Eyüp bana uzak. Ulaşım sorun olur. Daha önce eyüp e hiç gitmedim. Nasıl gidilir bilmem bile. Yardımcı olmak isterdim kusura bakmayın.

Back