- Konu Sahibi NazliKizce
Kağıthane şişli civarında çay yemek temizlik için elemana ihtiyacı olan var mı? Bu konuda deneyimli bir yakınım için arıyorum.
kagıthanede ev için haftalık temizlik işine gelebilecek bayan arıyorum ilgilenirseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kağıthane şişli civarında çay yemek temizlik için elemana ihtiyacı olan var mı? Bu konuda deneyimli bir yakınım için arıyorum.
selam.bende ev temizliğine iş bakıyordum.mesajınızı okudum.ilgilenirseniz şişli deyim ama metrobüsle gelebilirim ayda 1-2 kez.yani hala düşünüyorsanız.özelden yazıp irtibata geçebilirsiniz.şimdiden tşkler
aynı gün içinde cam silme, halı silme, perde ütüleme ve dip köşe temizliği yapmak mümkün olmuyor. tüm işler evin büyüklüğüne göre 2 veya 3 gün sürebiliyor. Ben ümraniyede oturuyorum. Ev temizliği yapıyorum. Tam gün yol parası dahil 100 tl yarım gün yol parası dahil 50 tl alıyorum. Güven konusunda hiç sıkıntı olmaz. Anadolu yakasına gitmeyi tercih ederim.
göztepedeyim haftada 2 gün yardıncıya ihtiyacım var lütfen özelden bana ulasın
bende avcılardayım haftada en az 2 gun gelebılecek yardımcı arıyorum
esracadi bana özel mesaj atmıssın fakat ben özel msj ile cevap veremıyorum snei burda gördum burdna yazıyım dedım ben temizliğe gitmke degil yardımcı olabılcek bayan arıyorum, bende 1 2 gun arıyorum gorusebılırız demişssinde :)), sanırım yanlıs anlasılma oldu..
eve yardımcı arıyorsanız haftada en fazla 3 gün için ben gelebilirm..mümkünse beylikdüzü bakırköy avcılar ataköy olabilir..acil işe ihtiyacım var lütfen bana ulaşın..3 yıl boyunca hakim yanında 2 yıl boyunca bankacı yanında 3 yılda çocuklu evle ilgilendim..evcil hayvan olmasıda sorun olmaz bi hayvansever olarak daha çok sevinirim..telefon numaramı bırakabilirim..günlüğü 60 milyon..
göztepedeyim haftada 2 gün yardıncıya ihtiyacım var lütfen özelden bana ulasın
15 günde bir olmak üzere temizlik için bir bayana ihtiyacım var ilgilenen olursa özelden mesaj atarsa sevinirim
yıllardır güvendiğim ve işini beğendiğim bir yardımcım var
günlük 70 TL alıyor tabi bu şimdilik yakında 80 olur
halıları koltukları siler evimde perde yok ahşap jaluziler var onları temizler
camları siler yerleri süpürüp temizler mutfak dolaplarını siler
banyoyu temizler vs.
onbeş günde bir geldiğinde nereyi istiyorsanız oraya ağırlık vermesini söylediğinizde o işi yapar
güvenilir ve işini helalinden yapan biridir sağolsun
Bursa şevket yılmaz hastaMnnesıne yakın oturuyorum. hafta içi 5 gün yardımcı arıyorum. genel temızlık degıl, ev ıcınde gunluk hayatta yardımcı olabılcek bırı arıyorum. bebeklerı seven bırı olması cok onemlı. ikiz bebeklerım oldu. şuan 3 aylıklar.kendım bakamadıgım ıcın memlekette kalıyorum. evımı ozledım. ama tek basıma yapamıycagım ıcın evıme gıdemıyorum Maddi durumum cok ıyı değil. ucretlerden de hıc haberım yok. bana bu konuda yardımcı olabılılecek bırı varsa lutfen ırtıbata gecelim.
Merhaba Soyak yenişehir şelale evlerinde oturuyorum.Evim 106 metrekare , tam gün veya yarım gün için evime temizliğe gelecek bayan arıyorum.