Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

merhaba ben ev temizligine gelebilecek haftalık kadın arıyorum eger hala bulamadıysanız iş görüşmek isterim,evim kagıthanede şişliden kagıthaneye ulaşım var

göztepedeyim haftada 2 gün yardıncıya ihtiyacım var lütfen özelden bana ulasın

ümraniye de ikamet eden bir ahbabım için gündüzlü işe ihtiyacımız vardır.iş tecrübesi ve referansı vardır. görüşmek isterseniz 05364312208

göztepedeyim haftada 2 gün yardıncıya ihtiyacım var lütfen özelden bana ulasın

Üniversite mezunuyum ve Masterımda var. Eşimden ayrıldım ve 7 aydır işsizim. Bu işi daha önce hiç yapmamıştım. Geçen hafta Üniversiteden hocamın evini temizledim ve ütülerini yaptım çok memnun kaldılar. Çok titizimdir ve yaptığım işi kendi evimde gibi yaparım. Benimle irtibata geçmek isterseniz mail adresim veya telefonumu vereceğim. Özelden mesaj atamıyorum yeni üye oldugum için

bende avcılardayım haftada en az 2 gun gelebılecek yardımcı arıyorum

bende avcılardayım haftada en az 2 gun gelebılecek yardımcı arıyorum

esracadi bana özel mesaj atmıssın fakat ben özel msj ile cevap veremıyorum snei burda gördum burdna yazıyım dedım ben temizliğe gitmke degil yardımcı olabılcek bayan arıyorum, bende 1 2 gun arıyorum gorusebılırız demişssinde :)), sanırım yanlıs anlasılma oldu..

ok kusura bakma yanlış anlaşılma oldu galiba.. ben hala arıyorum bulamadım yaa

merhabalar bu yazınız hala geçerliyse bende bana haftada bir gelebilecek bir bayan arıyorum. evim yeşilköy de, telinizi özelden yazarsanız sevinirim :)

Bursa şevket yılmaz hastanesıne yakın oturuyorum. hafta içi 5 gün yardımcı arıyorum. genel temızlık degıl, ev ıcınde gunluk hayatta yardımcı olabılcek bırı arıyorum. bebeklerı seven bırı olması cok onemlı. ikiz bebeklerım oldu. şuan 3 aylıklar.kendım bakamadıgım ıcın memlekette kalıyorum. evımı ozledım. ama tek basıma yapamıycagım ıcın evıme gıdemıyorum Maddi durumum cok ıyı değil. ucretlerden de hıc haberım yok. bana bu konuda yardımcı olabılılecek bırı varsa lutfen ırtıbata gecelim.

Herkese Merhaba Hanımlar, Ben bu siteye sadece temizlik için yardımcı aradığım için üye oldum.Ne yazık ki Birkaç kötü (eksik iş yapma tam temizlememe söylenilen yerlerde bez bile gezdirilmemesi vb) deneyimden sonra. Tavsiye edilen hızlı, tertipli, titiz ve güvenilir birini arıyorum. Bana kendi deneyimlerinizden veya bildiğiniz birini önerebilirseniz gerçekten çok sevinirim. Ataşehir- içerenköy mahallesinde oturuyorum. Evim küçük ama ütü vb. çalışınca malum birikiyiyor..

mesajınızın tarihi eski ama belki yardımcı olursunuz İstanbul Ataşehir için yardımcı bir bayan arıyorum titiz güvenilir öneriniz var mı?

Merhaba ne kadar ücret düşünüyosuz

Merhaba Soyak yenişehir şelale evlerinde oturuyorum.Evim 106 metrekare , tam gün veya yarım gün için evime temizliğe gelecek bayan arıyorum.

merhabalar ben küçükçekmece de oturuyorum 6 aylık hamileyim ev işleri ve ütü de artık zorlanmaya başladım. yardımcı bayan arıyorum eğer memnun kalırsam çocuklarım olunca da uzun bi süre devam etmeyi düşünüyorum.ilgilenen varsa veya önereceği kişi olan varsa mesaj atabılır

Merhaba Soyak yenişehir şelale evlerinde oturuyorum.Evim 106 metrekare , tam gün veya yarım gün için evime temizliğe gelecek bayan arıyorum.

Merhaba kumralada13

Temizlik işlerine gidiyorum. Bu siteden birkaç kişiye gittim. Tam gün 100 tl ve yarım gün saat 13:00 da bitirirsem 50 tl, 14:30 gibi bitirirsem 60 tl alıyorum. İlgilenirsen görüşebiliriz. Tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…