Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

mail adresinize telefonumu yazdım arayabilirsiniz

mail adresinize telefonumu yazdım arayabilirsiniz

Merhaba Arkadaşlar,

Ben anadolu yakasında oturuyorum. sitede bazı kişilere düzenli olarak ev temizliğine gidiyorum. Boş günlerim var. Temizlik ve ütü için birini arıyorsanız görüşebiliriz. İsterseniz referansta verebilirim. Mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız size ulaşabilirim. Mailim aysgl.cnky75@gmail.com Sağlıcakla kalın......

Ben anadolu yakasında oturuyorum. sitede bazı kişilere düzenli olarak ev temizliğine gidiyorum. Boş günlerim var. Temizlik ve ütü için birini arıyorsanız görüşebiliriz. İsterseniz referansta verebilirim. Mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız size ulaşabilirim. Mailim canaktas-721@hotmail.com Sağlıcakla kalın......

ATV-Sabah binası civarında oturuyoruz. Buraya kolay ulaşabilecek aramıza yeni katılacak bebeğimize zaman ayırabilmem için bana ev işlerinde yardımcı olup hafta 5-6 gün gelebilecek temiz bir hanım yardımcıya ihtiyacımız var.Temizlik,çamaşır, bulaşık, derleme toplama, yemek, ütü gibi işler çıkacaktır. İlgilenen Arkadaşlar kirkhafta@hotmail.com adresine mail atabilir. Bebeğimizi kısmetse mart ayında bekliyoruz ama ondan öncede başlatabilirim. Anadolu ve Avrupa yakasında oturuyorsanız metrobüsle çok rahat ulaşabilirsiniz.

merhaba ben sevil pendikte oturuyorum ikiçocuğum var çocuklar büyüdükçe masraflarda büyüyor bendeaile bütçeme katkıda bulunmak için haftada birkaç gün gidebileceğim temizlik işiarıyorum tecrübem var titizimdir işimi önemserim ilgilenenlerin cevaplarını bekliyorum özelden ulaşabileceğim tel veye mailinizii yazarsanız görüşebiliriz...cevaplarınızı bekliyorummmmm...

hangi şehirdesin tatlım

Merhaba,biz iki kişi gidiyoruz,memur eşiyiz bizim içinde güven çok önemli,bir kez çalışma fırsatımız olursa memnun kalacağınıza eminiz,işimizi özenle ve titizce yapıyoruz,anadolu yakasındayız,karşıyada gidiyoruz,iki kişi olduğumuz için daha verimli oluyor ve vaktinizde size kalıyor yemek sorunuda olmuyor,çocuklarımızı dershaneye yazdırcaz ihtiyacımız var,kadınlar kulübünden iki kişiye gittik çk memnun kaldılar sürekli çalışcaz inş.ayseturan_000@hotmail.com

merhaba bayanlar bende cocugum ıcın cabalıyorum 2 aydırda temızlık ısıne gıdıyorum umranıye ve cevresı olursa sevınırım lıse mezunu 38 yasında 2 cocuk annesıyım gercekten her ısı yaparım ve yapıyorumda referansta verebılırım memnun kalmadıgınızda parada almıyorum yanı temız ıs yaparım tıtızımdır bu konuda eger olurda ıhtıyac duyarsanız mesaj atabılırsınız

Merhaba,
Ben 15 günde bir yarım gün gelecek bir temizlikçi arıyorum. Geri kalan yarım günde başka birine daha gidicek. Çalışacak kişler var ise aşağıdaki mail adresine tlf yazarsanız arayabilirim.
05359230152

Merhaba,

Ben arıyorum ümraniye de oturuyorum. Aşağıdaki mail adresine tlf yazarsan ararım. 2 kişinin evine gidilecek

akay-bilge@hotmail.com

Merhaba ben garant,

Tlf numaranızdan aradım ama cevap vermediniz. Yarın tekrar arayacağım. Aynı semtte oturuyoruz. Size yakınım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…