- Konu Sahibi NazliKizce
-
Merhaba kitkiti,
Ben garant. Daha önce mesajına cevap yazmıştım. Ben ümraniye de oturuyorum. Evişlerine gidiyorum. Kadınlar kulübünden birkaç kişiye temizliğe gidiyorum. İsterseniz görüşebiliriz. aysgl.cnky75@gmail.com mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız sizi ararım. Sağlıcakla kalın.
Merhaba kitkiti,
Ben garant. Daha önce mesajına cevap yazmıştım. Ben ümraniye de oturuyorum. Evişlerine gidiyorum. Kadınlar kulübünden birkaç kişiye temizliğe gidiyorum. İsterseniz görüşebiliriz. aysgl.cnky75@gmail.com mail adresime tlf numaranızı bırakırsanız sizi ararım. Sağlıcakla kalın.
acil ütü yapabilen haftada 1gelebilecek yardimci bayan ariyorum.istanbul beylikduzunde nezih bir sitede oturuyorum.
benim annemin evine gelen bir bayan var. çok güzel yapıyor işini. dip köşe temizliyor.
tam gün 70 TL, yarım gün 35 TL.
perdeler yıkandıysa onların ütüsünü asmasını falan da yapıyor. istenildiği takdirde kişisel ütüleri de yapar ama.
merhaba ben sevil pendikte oturuyorum ikiçocuğum var çocuklar büyüdükçe masraflarda büyüyor bendeaile bütçeme katkıda bulunmak için haftada birkaç gün gidebileceğim temizlik işiarıyorum tecrübem var titizimdir işimi önemserim ilgilenenlerin cevaplarını bekliyorum özelden ulaşabileceğim tel veye mailinizii yazarsanız görüşebiliriz...cevaplarınızı bekliyorummmmm...
Arkadaşlar ben pendikte oturuyorum.evlere temizlik için parttime iş arıyorum..
Arkadaşlar ben istanbul-pendikte oturuyorum.evlere temizlik için iş arıyorum.evliyim 2 çocuk annesiyim.ev hanımıyım.tesettürlü bir bayanım..ev bütçeme katkı sağlamak için parttime evlere temizlik işi arıyorum..konuyla iligilenen ve anadolu yakasında oturan ve evine temizlik elemanı arıyan arkadaşların mailini bekliyorum. Yada cep telefon numaramı arayabilirsiniz....ücret konusunda görüşebiliriz.
cezeraselina@hotmail.com
PENDİK ALTKAYNARCADAYIM 10 MART PAZAR GÜNÜ ANLAŞABİLİRSEK AYDA 2 SEFER DEVAM EDERİZ.CEBİNİ MSJ ATARSAN ARİYİM KONUŞALIM .
Merhaba,biz iki kişi gidiyoruz,memur eşiyiz bizim içinde güven çok önemli,bir kez çalışma fırsatımız olursa memnun kalacağınıza eminiz,işimizi özenle ve titizce yapıyoruz,anadolu yakasındayız,karşıyada gidiyoruz,iki kişi olduğumuz için daha verimli oluyor ve vaktinizde size kalıyor yemek sorunuda olmuyor,çocuklarımızı dershaneye yazdırcaz ihtiyacımız var,kadınlar kulübünden iki kişiye gittik çk memnun kaldılar sürekli çalışcaz inş.ayseturan_000@hotmail.com
Merhaba,
Ben 15 günde bir yarım gün gelecek bir temizlikçi arıyorum. Geri kalan yarım günde başka birine daha gidicek. Çalışacak kişler var ise aşağıdaki mail adresine tlf yazarsanız arayabilirim.
05359230152
Merhaba,
Ben ardiıyorum ümraniye de oturuyorum. Aşağıdaki mail adresine tlf yazarsan ararım. 2 kişinin evine gidilecek
akay-bilge@hotmail.com[/ yeni gördüm mesajınızı mail attım fakat başarısız dedi,benim mail adresim,ayse.turan_000@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?