- 14 Eylül 2015
- 2
- 0
- 1
- 49
- Konu Sahibi NazliKizce
doktor bir ailenin yanında çalışıyorum cumartesi pazar oğlumu okuttuğum için ek iş arıyorum izmirde bornovada oturuyorum .yemek ütü temizlik tecrübeliyimdir.lise mezunu 38 yaşındayım.saygılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ben bornovadayım ve yarın için acil yardımcı arıyorum.Şimdiden TeşekkürlerMerhaba izmir de oturuyorum ev temizliğine gidiyorum işim iyidir memnun kalacağınızdan eminim ilgilenenler bana ulaşabilir
aynen ya, walla bıktım yanı ewden de ısten de..
bı cıkıp ıpını koparmıs gıbı gezesım war:)
ya senın konun ben araya gırdım ama, beylıkduzu cıwarında bıldıgınız bırı war mı?
Merhba ben varim hala bulamadiysaniz hanfendiaynen ya, walla bıktım yanı ewden de ısten de..
bı cıkıp ıpını koparmıs gıbı gezesım war:)
ya senın konun ben araya gırdım ama, beylıkduzu cıwarında bıldıgınız bırı war mı?
Ablam 80 tl veriyordumerhaba arkadaşlar çalıştığım için bazen ev işlerine ister istemez istediğim gibi yetişemiyorum ki konuda sizin fikir ve bilgilerinizi almak istiyorum evlere temizlik için falan yardımcı bayanlar aşagı yukarı ne kadar ücret alıyorlarfisfisfis bı konuda bilgi verebilirsiniz sevinirim teşekkür a.s.
Helaliyle parasını kazanıyor maşallah helal olsun. Böyle el emeğiyle çocuklarını okutanda var hastaya bakanda var olabildigince yardımcı olmaya calisalimmerhaba ankara da oturuyorum uzun zaman uygun bir yardımcı bulmakta zorlandığım için birilerine faydam dokunur diye buraya yazıyorum son gelen yardımcımdan çok memnun kaldım 27 yaşında genç bir bayan eli çabuk ve çok titiz yaptığı her işi detaylı ve güzel yaptı akşama kadar tüm işlerini bitirip küçük bir halım vardı biraz lekelenmişti gitmeden onuda silip gitti kendisine sordum numarasını yazmamda bir sakınca görmedi iyi bir yardımcı arayanlar için numarasını bırakıyorum ismi derya : 0541 299 1880
merhaba ankara da oturuyorum uzun zaman uygun bir yardımcı bulmakta zorlandığım için birilerine faydam dokunur diye buraya yazıyorum son gelen yardımcımdan çok memnun kaldım 27 yaşında genç bir bayan eli çabuk ve çok titiz yaptığı her işi detaylı ve güzel yaptı akşama kadar tüm işlerini bitirip küçük bir halım vardı biraz lekelenmişti gitmeden onuda silip gitti kendisine sordum numarasını yazmamda bir sakınca görmedi iyi bir yardımcı arayanlar için numarasını bırakıyorum ismi derya : 0541 299 1880
merhaba bana hala geliyor numarası aynı ulaşığ batıkentten esra hanımdan aldım numaranızı derseniz yardımcı olacaktır size :)selâmlar. hâlâ geliyor mu yardımcı hanim? eryaman da oturuyorum, kendisine ulaşsam yardımcı olur mu acaba bana?