Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum

Merhaba kurtkoy uydukent de oturuyorum haftalik duzenli gidebilecegim bir is ariyorum 32 yasinda 2 cocuk annesiyim acik ogretim den universite okuyorum ihtiyaci olanlar ...no dan bana ulasabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şişli beşiktaş ulus levent civarı günlük temizlik işi arıyorum. Referanslarım vardır.
... gülay.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba bnde atasehir mustafa kemalde oturuyorum gndelik islere gdiyorum evli iki cocuk annesiyim bulmadiysaniz gruselim bn glirim

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

Ben Ankara Eryaman ve Sincan taraflarında güvenilir aileye temizliğe gitmek istiyorum. Sadece haftasonu olur.

Merhaba evet ariyorum gunluk islerim var ama duzenli gdicegim is ariyorum telinizi verirseniz gorusuruz

merhaba. ben temizlik işi arıyorum hafta içi her gün ya da bir kaç gün çalışmak istiyorum bana ulaşmak isteyen 05316809178 ulaşabilirler şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ben sancaktepede oturuyorum.evlere temizlik için parttime iş arıyorum..
.evlere temizlik için iş arıyorum..ev hanımıyım evekatkı sağlamak için parttime evlere temizlik işi arıyorum.konuyla iligilenen ve anadolu yakasında oturan ve evine temizlik elemanı arıyan arkadaşlara duyrulur 05316809178

Merhaba, Mersin Yenişehirde haftaiçi tam gün, c,tesi yarım gün evişlerine yardımcıya ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…