- 30 Ağustos 2014
- 17
- 3
- 8
- 44
- Konu Sahibi NazliKizce
-
Avrupa yakası Fatih Çapa ya.. güvenilir titiz yardımcı bayan arıyorum anlaşabilisek haftada bir yada 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum .İlgilenen varsa rutin ev temizliği veya ütü yapabilecek lütfen mesaj atsın yada cevap yazsın[/hala birine ihitiyaç varsa referans verebilirim haleli_34@hotmail.com dan ekleyin telimi vereyim
Merhaba,
Ümraniye Mehmet Akif Mah. oturuyorum. Yoğun çalışan biri olduğum için ev işleri ile hiç ilgilenemiyorum. Bu nedenle ilk etapta 15 günde bir tam gün düzenli olarak gelecek, temizlik, ütü vb. ev işlerine yardımcı olacak güvenilir birini arıyorum. eğer memnun kalınır ise haftada bir olarak düzenlenecektir. İlgilenenler talep ettikleri ücreti belirterek iletişim bilgilerini isil_ada@Hotmail.com adresine mesaj atabilirler.
selamlar ev işi için eleamn arayışınız devam ediyormu ümraniyeden yazıyorum haleli_34@hotmail.com adresinden konuşabilirizMerhabalar,
Cihangir de oturuyorum (fındıklı ulaşımına yakın) ve sürekliliği olacak haftanın bir günü genel temizlik için gelecek bir yardımcı arıyorum.
evim stüdyo tipi 60 m2. çok fazla eşya bulunmamakta. Bunun için uygun fiyatlar bekliyorum açıkçası.
var mı tanıdık veya bu mesajı okuyan yakınlarda bir bayan :)
bulamadım gitti :)
iyi günler haleli_34@hotmail.com dan iletişime geçebilirizMerhaba.
Maltepe sureyyapasada 3+1 evimiz icin haftada 2 gun gelecek bayan ariyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gündelik temizlikte farki fark etmeniz için irtibata geçiniz 0541 748 48 05Merhabalar, hala günlük iş aramakta mısınız? Mecidiyeköyde oturuyorum, ayda bir cumartesi günü gelebilecek birisine ihtiyacım var. Uygunsanız haberleşebiliriz.
Temizlikte farkı fark etmeniz için yapmanız gereken tek şey irtibata geçmekMerhaba, Mecidiyeköy Ortaklar Caddesinde oturuyorum. Ayda 1 cumartesi günü gelebilecek bir bayan arıyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa haberleşebiliriz.
Gündelik temizlikte farki fark etmeniz yapmanız gereken sadece iletisime geçmekmerhaba eğer hala yardımcıya ihtiyacınız varsa dönüş yaparmısınız 05393470621
Gündelik temizliğe gidiyorum 4 yıldır temizlikte farkı fark etmeniz için yapmanız gereken sadece iletisime geçmek 0541 548 48 05Arkadaşlar merhaba,Merter'de oturuyorum çalıştığım için ve ufak bebeğim olduğu için bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.daha önce gelen yardımcı arkadaşım tam gün işe girdiği için maalesef artık gelemiyor.Güven en önemsediğim şeydir.evimde bir köpeğim var.golden cinsi çok uysal ve ürkek bir hayvandır.gelen kişinin köpeğime iyi davranması ve sahiplenmesi en hassas noktamdır her hafta cuma düşünüyorum.ilgilenen var ise zeynemus@hotmail.com a mail atmanızı rica ederim
0507 205 23 45 numaradan ulasabilir misiniz bende uydukentteyimpendik anadolu yakasında gündelikçi arıyorum. 100 lira verebilirim. evim çok büyük değil ve ıvır zıvır yok yani temizliği kolay. bu fiyatta gelmeyi düşünenler bana özelden yazsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?