• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

Merhaba,
Büyükçekmece Sinanoba'da oturuyorum. Haftada 3 yarım gün düzenli olarak gelip 2+1 evin yemek, ütü ve temizlik işlerinde çalışacak, pratik, titiz ve güvenilir yardımcı bayan arıyorum. Mesai saatleri 08:30 \ 13:00 ya da 08:00 \ 12:30 şeklinde olacaktır. Ücret aylık 500 TL dir

Avrupa yakası Fatih Çapa ya.. güvenilir titiz yardımcı bayan arıyorum anlaşabilisek haftada bir yada 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum .İlgilenen varsa rutin ev temizliği veya ütü yapabilecek lütfen mesaj atsın yada cevap yazsın[/hala birine ihitiyaç varsa referans verebilirim haleli_34@hotmail.com dan ekleyin telimi vereyim

Merhaba,
Ümraniye Mehmet Akif Mah. oturuyorum. Yoğun çalışan biri olduğum için ev işleri ile hiç ilgilenemiyorum. Bu nedenle ilk etapta 15 günde bir tam gün düzenli olarak gelecek, temizlik, ütü vb. ev işlerine yardımcı olacak güvenilir birini arıyorum. eğer memnun kalınır ise haftada bir olarak düzenlenecektir. İlgilenenler talep ettikleri ücreti belirterek iletişim bilgilerini isil_ada@Hotmail.com adresine mesaj atabilirler.

Merhabalar,

Cihangir de oturuyorum (fındıklı ulaşımına yakın) ve sürekliliği olacak haftanın bir günü genel temizlik için gelecek bir yardımcı arıyorum.

evim stüdyo tipi 60 m2. çok fazla eşya bulunmamakta. Bunun için uygun fiyatlar bekliyorum açıkçası.

var mı tanıdık veya bu mesajı okuyan yakınlarda bir bayan :)

bulamadım gitti :) :KK37:
selamlar ev işi için eleamn arayışınız devam ediyormu ümraniyeden yazıyorum haleli_34@hotmail.com adresinden konuşabiliriz

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll 0539 347 06 21

Gündelik temizliğe gidiyorum 4 yıldır referans verebilirim kesinlikle farkı fark edeceksiniz
irtibat 0541 748 48 05

Arkadaşlar merhaba,Merter'de oturuyorum çalıştığım için ve ufak bebeğim olduğu için bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.daha önce gelen yardımcı arkadaşım tam gün işe girdiği için maalesef artık gelemiyor.Güven en önemsediğim şeydir.evimde bir köpeğim var.golden cinsi çok uysal ve ürkek bir hayvandır.gelen kişinin köpeğime iyi davranması ve sahiplenmesi en hassas noktamdır her hafta cuma düşünüyorum.ilgilenen var ise zeynemus@hotmail.com a mail atmanızı rica ederim
Gündelik temizliğe gidiyorum 4 yıldır temizlikte farkı fark etmeniz için yapmanız gereken sadece iletisime geçmek 0541 548 48 05

Tecrubeli temizlikciyim temir tertipli calisiyorum elim hafiftir ev kosebucak en iyi sekilde temizlenir ilgililerden haber bekliyorum iyi gunler

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

pendik anadolu yakasında gündelikçi arıyorum. 100 lira verebilirim. evim çok büyük değil ve ıvır zıvır yok yani temizliği kolay. bu fiyatta gelmeyi düşünenler bana özelden yazsınlar.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Merhaba 35 yaşında temiz titiz biriyimdir.beykoz üsküdar ümraniye yeniköy civarı temizlik veya çocuk bakımı işi arıyorum.

Back