- Konu Sahibi NazliKizce
-
Mrb ev temizliğinde profyosyonel olarak çalışmaktayız bizi tercih ederseniz sizi tanımak tanışmak isterizArkadaşlar merhaba,Merter'de oturuyorum çalıştığım için ve ufak bebeğim olduğu için bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.daha önce gelen yardımcı arkadaşım tam gün işe girdiği için maalesef artık gelemiyor.Güven en önemsediğim şeydir.evimde bir köpeğim var.golden cinsi çok uysal ve ürkek bir hayvandır.gelen kişinin köpeğime iyi davranması ve sahiplenmesi en hassas noktamdır her hafta cuma düşünüyorum.ilgilenen var ise zeynemus@hotmail.com a mail atmanızı rica ederim
istanbulda fiyatlar yüksek diye biliyorum,70 diye duymuştum.belki muhitten muhite bile fark eder.
Evime yardımcı bayan ariyorun adanadan yaziyorum bana yardım edin lütfenmerhaba arkadaşlar çalıştığım için bazen ev işlerine ister istemez istediğim gibi yetişemiyorum ki konuda sizin fikir ve bilgilerinizi almak istiyorum evlere temizlik için falan yardımcı bayanlar aşagı yukarı ne kadar ücret alıyorlarfisfisfis bı konuda bilgi verebilirsiniz sevinirim teşekkür a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?