Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

Arkadaşlar merhaba,Merter'de oturuyorum çalıştığım için ve ufak bebeğim olduğu için bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.daha önce gelen yardımcı arkadaşım tam gün işe girdiği için maalesef artık gelemiyor.Güven en önemsediğim şeydir.evimde bir köpeğim var.golden cinsi çok uysal ve ürkek bir hayvandır.gelen kişinin köpeğime iyi davranması ve sahiplenmesi en hassas noktamdır her hafta cuma düşünüyorum.ilgilenen var ise ... a mail atmanızı rica ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
3+1 evime her cumrtesi yarım gün gelecek yardımcı arıyorum, makinayla detaylı olmayan ev süpürme, çamaşır katlama, haftada 5-6 tane cıkan gomlek utuleme gibi ihtiyaçlarım war, elinin hızına bağlı olarak 4-5 saat için.. yer ANKARA-EMEK mahallesi

Gülük ev temizliğine gitmek feyiz bizi tercih ederseniz memnun kalacağı nızı umuyorum ilginiz için şimdiden tşk

Mrb ev temizliğine gitmekteyim temiz titiz hijene önem veririm beni tercih ederseniz memnun kalacağınızı umuyorum

Mrb ev temizliğinde profyosyonel olarak çalışmaktayız bizi tercih ederseniz sizi tanımak tanışmak isteriz

merhaba ben ankarada ev temizlijine gitmekteyim haftada iki gûn boşluhum var . evleerine yardimci arayanlar bana burdan yada telden ulaşirlarsa memnun olurum aillelerle calişiyorum şmdiden teşekkûrler 0534

halkalıda oturuyorum haftada iki yarım gün için yardımcıya ihtiyacım var. o an evde yapılacak ne varsa onları yapacak. çamaşır, silip süpürme toz alma vs. ilgilenenler mail atabilir.

halkalıda oturuyorum haftada iki yarım gün için yardımcıya ihtiyacım var. o an evde yapılacak ne varsa onları yapacak. çamaşır, silip süpürme toz alma vs. ilgilenenler mail atabilir.

istanbulda fiyatlar yüksek diye biliyorum,70 diye duymuştum.belki muhitten muhite bile fark eder.
Evime yardımcı bayan ariyorun adanadan yaziyorum bana yardım edin lütfen

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

mrb ben ev temizliği işi arıyorum evliyim iki çocuk annesiyim güvenilir sağlam .aile evi olmak şartıyla ev temizliği yapmaktayım bekar evi kesinlikle istemiyorum İstanbul Ümraniye çevresinde olursa daha uygun benim için ilginize teşekkür ederim ....

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

herkese merhaba İstanbul Ümraniye çevresinde ev temizlik iş arıyorum yemek hariç yemek yapmasını semem diğer işleri yaparım haftada 1 veya 2 kez anlayışlı güvenilir sağlam aile tercihim teşekkürler...

İstanbul esenlerde eşimde ben de öğretmeniz.evimiz 80 m2 2+1 ayda bir cam kapı detaylı temizlik istiyorum haftada bir de yarım gün gibi günlük 3-4 saat ayırıp odalara süpürge vileda toz alımı tuvalet lavabo bir de 4 gömlek ütü istiyorum.evde detay çok az biblo gibi şeyler yok denecek kadar az ve küçük bir eve sahibiz.Aylık uygun bir fiyat söyleyecek güvenilir bir bayan temizlikçi arıyoruz.tel 05...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum 0539 347 06 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…