- Konu Sahibi NazliKizce
-
Yeni"Arkadaşlar merhaba,Merter'de oturuyorum çalıştığım için ve ufak bebeğim olduğu için bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.daha önce gelen yardımcı arkadaşım tam gün işe girdiği için maalesef artık gelemiyor.Güven en önemsediğim şeydir.evimde bir köpeğim var.golden cinsi çok uysal ve ürkek bir hayvandır.gelen kişinin köpeğime iyi davranması ve sahiplenmesi en hassas noktamdır her hafta cuma düşünüyorum.ilgilenen var ise zeynemus@hotmail.com a mail atmanızı rica ederim"
GÜNCELDİR..
Yeni
günaydın hanfendi bende halkalıda oturuyorum .. tecrübeliyim dilerseniz iletişime geçebiliriz..hayırlı günler
ozbekcaglayan@yahoo.com adresime mail atabilir misiniz, detaylı görüşmek isterim.Üsküdar ümranıye kadıloy Bostancı Maltepe cevresı haftada bır yada ıkı gun gudebılecegım ev işi arıyorum
Hala bulamadıysanız ben ilgileniyorum ilanınızlaarkadaşlar bende izmire taşındım yeni,eşimin iş durumundan ötürü,yarım gün gelebilecek bildiğiniz bayan varsa telefonunu falan yazabilirseniz çok ihtiyacım var çünkü temizlik şirketlerini aradım ama acayip pahalı 120 130 tl diyolar:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?