Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

"Arkadaşlar merhaba,Merter'de oturuyorum çalıştığım için ve ufak bebeğim olduğu için bana yardımcı olabilecek birini arıyorum.daha önce gelen yardımcı arkadaşım tam gün işe girdiği için maalesef artık gelemiyor.Güven en önemsediğim şeydir.evimde bir köpeğim var.golden cinsi çok uysal ve ürkek bir hayvandır.gelen kişinin köpeğime iyi davranması ve sahiplenmesi en hassas noktamdır her hafta cuma düşünüyorum.ilgilenen var ise zeynemus@hotmail.com a mail atmanızı rica ederim"

GÜNCELDİR..

günaydın hanfendi bende halkalıda oturuyorum .. tecrübeliyim dilerseniz iletişime geçebiliriz..hayırlı günler

Yeni
günaydın hanfendi bende halkalıda oturuyorum .. tecrübeliyim dilerseniz iletişime geçebiliriz..hayırlı günler

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Üsküdar ümranıye kadıloy Bostancı Maltepe cevresı haftada bır yada ıkı gun gudebılecegım ev işi arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

umraniye oturuyorum anadolu yakasi ev temizligine gidiyorum ilgilenenler 507...arayabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
üsküdar merkez cuma pazarı sokağında oturuyorm bu civarda ikamet eden hafta da 1 gelecek 4-5 saat temizlik yapacak birini arıyorum evim çok küçük 60 m2 1 oda 1 salon kullanıyorum.1 odam gereksiz eşyalar dollu. temizlik ütü istiyorum o kadar. sadece bu ara çok pislendiği için 2 gün üstüste tam gün gelip cam pencere dolap içleri vs detaylı temizleyecek ve birikmiş ütü yapacak sonrası haftada 10 günde 1 yarımgün yeter. 2 tane kedim var bilginize. telefon nnumaram 050...

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon, mail gibi bilgilerinizi özelden yazmanız zor değil hanımlar.
Burayı ziyaretçilerde okuyor, yani erkek-kadın herkes.
Yazdığınız telefon numaralarınız sebebiyle taciz edilirseniz sorumlusu Kadınlar Kulübü sitesi değildir.

Adana'da Güvenilir referans verebilecek günlük temizliğe gelen arkadaşlar var mı?

Merhaba izmir de oturuyorum ev temizliğine gidiyorum işim iyidir memnun kalacağınızdan eminim ilgilenenler bana ulaşabilir

Hala bulamadıysanız ben ilgileniyorum ilanınızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…