- Konu Sahibi NazliKizce
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben de Kurtköy ( Pendik ) te oturuyorum haftalık temizlik işi arıyorum ilgilenen olursa bana özelde ulaşsın.
32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim lise mezunuyum vs..:)
bende ataşehirde oturuyorum yarım gün 50 tl gelirim referan verebilirimArkadaslar merhaba,
K.bakkalköydeki 3+1 evim için haftada bir yarım gün temizliğe gelebilecek titiz güvenilir bir bayan arıyorum.
Avrupa yakası Fatih Çapa ya.. güvenilir titiz yardımcı bayan arıyorum anlaşabilisek haftada bir yada 15 günde bir çağırmayı düşünüyorum .İlgilenen varsa rutin ev temizliği veya ütü yapabilecek lütfen mesaj atsın yada cevap yazsın
bende ataşehirde oturuyorum yarım gün 50 tl gelirim referan verebilirim
Arkadaşlar merhaba,
Ben de Kurtköy ( Pendik ) te oturuyorum haftalık temizlik işi arıyorum ilgilenen olursa bana özelde ulaşsın.
32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim lise mezunuyum vs..:)
9 dan 2 ye kadarYarim gun demissiniz kactan kaca kadar geliyorsunuz hangi isleri yapiyorsunuz ozden_cigdem@hotmail.com adresine mail atabilirmisiniz acil
Yarim gun demissiniz kactan kaca kadar geliyorsunuz hangi isleri yapiyorsunuz ozden_cigdem@hotmail.com adresine mail atabilirmisiniz acil
numaranızı verirseniz konuşuruz referans verebilirimYarim gun demissiniz kactan kaca kadar geliyorsunuz hangi isleri yapiyorsunuz ozden_cigdem@hotmail.com adresine mail atabilirmisiniz acil
Merhaba... Üsküdar Bulgurlu'da oturuyorum. Hafta içi yarım gün temizlik işlerine yardımcı birine ihtiyacım var. Çalışma saatleri 14-19 arası ancak duruma göre saatler üzerinde konuşulur.
Buldunuzmu acaba.komşum iş ariyordu,numarasini verebilirim bulamadiysaniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende maltepe esenkentte oturuyorum yardıma gelecek bir bayan arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?