Eve Temizlik İçin Yardımcı Bayan

Arkadaşlar merhaba,
Ben de Kurtköy ( Pendik ) te oturuyorum haftalık temizlik işi arıyorum ilgilenen olursa bana özelde ulaşsın.
32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim lise mezunuyum vs..:)

Arkadaşlar merhaba,
Ben de Kurtköy ( Pendik ) te oturuyorum haftalık temizlik işi arıyorum ilgilenen olursa bana özelde ulaşsın.

Arkadaslar merhaba,

K.bakkalköydeki 3+1 evim için haftada bir yarım gün temizliğe gelebilecek titiz güvenilir bir bayan arıyorum.
bende ataşehirde oturuyorum yarım gün 50 tl gelirim referan verebilirim

merhaba eğer hala yardımcıya ihtiyacınız varsa dönüş yaparmısınız 05393470621

Arkadaşlar merhaba,

sancaktepe de hafta ici 2 yarim gun gelip ev isi ve utu yapacak birini ariyorum. ilgilenirseniz beni arayabilir misiniz?
0533 338 24 37

Merhaba... Üsküdar Bulgurlu'da oturuyorum. Hafta içi yarım gün temizlik işlerine yardımcı birine ihtiyacım var. Çalışma saatleri 14-19 arası ancak duruma göre saatler üzerinde konuşulur.

Merhabalar,

Cihangir de oturuyorum (fındıklı ulaşımına yakın) ve sürekliliği olacak haftanın bir günü genel temizlik için gelecek bir yardımcı arıyorum.

evim stüdyo tipi 60 m2. çok fazla eşya bulunmamakta. Bunun için uygun fiyatlar bekliyorum açıkçası.

var mı tanıdık veya bu mesajı okuyan yakınlarda bir bayan :)

bulamadım gitti :)

Merhaba... Üsküdar Bulgurlu'da oturuyorum. Hafta içi yarım gün temizlik işlerine yardımcı birine ihtiyacım var. Çalışma saatleri 14-19 arası ancak duruma göre saatler üzerinde konuşulur.

Buldunuzmu acaba.komşum iş ariyordu,numarasini verebilirim bulamadiysaniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar çok acil temizlik işine ihtiyacım var pratik ve titizimdir eyüp alibeyköyde oturuyorum 29 yaşında 1 çocuk annesiyim. hafta içi hafta sonu tam gün yarım gün hiç fark etmez gerçeten işe ihtiyacım var hafta sonu gelirsek 2 kişi geliyoruz yine aynı fiyata. iletişime gecerseniz çok mutlu olurum 0543 ...hülya

Son düzenleyen: Moderatör:
Merbaha bayanlar. Beylikduzu gurpinarda oturuyorum. Hafta sonlari 15 gunde ayda bir bana ayrdimci olabilecek tum gun ici birine ihtiyacim var cok acil. Hamile oldugum icin kendim yapamiyorum. Bu tarafta oturan gelebilrcek arkadaslarim varsa. 0543 ...telefonum. Lutfen bana donus yapabilirlermi. Acillldir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar

mesajım ınızı gördüm. aradığınız kişiyi buldunuzmu? .. eğer bulmadıysanız ben gelebilirim .. saat oalrak size uyarım .. size yakın oturuyorum..

sizden cevap bekliyorum.

iyi günler

bu mesajı yazan caney37 nickli bayana özelden ulaşamıyorum eğer mesajımı görürseniz telefon numaram : 505

Merhabalar ev temizliğine görmekteyiz temiz titiz hijene önem veririz güven problemi yşamazsınız tel 054

Merhabalar,İst. Anadolu yakasında oturuyorum fakat uzak olmazsa Avrupa yakasına da giderim .33 yaşındayım .Referans verebilirim ,şuan çalıştığım bir kişi var.Güven problemi olmaz,tanışıncada anlarsınız.Haftanın 2 , 3 günü çalışmak istiyorum.İsterseniz maillede ulaşabilirsiniz. ...

Merhaba.
Maltepe sureyyapasada 3+1 evimiz icin haftada 2 gun gelecek bayan ariyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…