Evden çıkarılma ve nereye taşınacağımızın belirsiz olması

Ahaha ya sevdim ben, aşırı eğlendiğim bi yer mi değil ama ben Çorum'a gidip orayı da beğenmiş biriyim kriterlerim düşük
Arkadaşım bizim memleketi seven, beğenen pek çıkmaz o yüzden çok şaşkınım.
Şu konuda haklısınız para harcayacak yer yok, gıda ve kiralar ucuz, birikim yapmak mümkün.
İnsanları iyidir, ulaşım kolay, eşiniz işini iyi yaparsa kısa sürede tanınır ve tutunur.
Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Oğlunu evlendirecek olduğu için çıkmanızı istediğine dair ihtar çekmesini isteyin diyeceğim de o konuda da üç yıl kiraya verememe cezasını engelleyen bir usül var ama bunu herkes bilmiyor o yüzden ihtar isteyin bence, doğruysa zaten zorluk çıkarmaz

Yok biliyoruz onu, bi yandan da kafamda o var çünkü adam evlense dahi doğu görevi mevzusu varmış, evlendikten sonra doğu görevi çıkar ve taşınırlarsa biz boşa çıkmış olacağız. İhtar isteyelim haklısınız. İnşallah hayırlısı olur
Siz evden ne iş yapıyorsunuz acaba
Bir şirkette reklam operasyon yöneticisiyim

gercekten Kutahyaya gitmek istiyor musunuz ?bir Kutahyali olarak ilk kez oraya yerlesmek isteyen birisine denk geldim
Bende bu yaz Kütahyayı gördüm..

Gece yolculuğunu sevmediğimden Sandıklı ilçesinde 1 gece Öğretmen evinde kaldık. Sabah uyandığımda tertemiz net bir hava ile karşılaştık o yüzden bende Kütahyayı sevdim.. Hatta ordan arsa bile almayı düşündük

Arsalar çok değerleniyor ya. Kaynımın arsa yarım milyon olmuş aldığı tutarı söylesem şaşar kalırsınız Alınabilir bence de. Hobi bahçeleri falan var sanırım Yoncalı taraflarında onlar da çok cici duruyor

Evet, hobi bahçelerini gördük çok sevdim. Arsaların yerleri çok güzeldi. Havasıda çok güzel olduğu için çok beğendik. İstanbulun kirli havasından sonra orası Cennet gibi geldi. Yaşanabilir güzel bir yer bence. Dilerim düşüncelerinizi gerçekleştirirsiniz

Orange ev almaya çalıssanız birikimin var mi? 18 kira ödeyeceğine kredı ödersin senin olur ev. Tabi kredı suan cok az veriliyor baya bırıkım lazım

Orange ev almaya çalıssanız birikimin var mi? 18 kira ödeyeceğine kredı ödersin senin olur ev. Tabi kredı suan cok az veriliyor baya bırıkım lazım
0 0 0 oksim. Eşimin okulu vs var oraya gidiyor paralar genelde. Bu sene son, bi sorun olmazsa bu sene birikime başlayabiliriz ama o da ev almak için yeterli gelmez tabii kısa sürede

0 0 0 oksim. Eşimin okulu vs var oraya gidiyor paralar genelde. Bu sene son, bi sorun olmazsa bu sene birikime başlayabiliriz ama o da ev almak için yeterli gelmez tabii kısa sürede 
Aynı semtten mı ılla bulman lazım ev pekı.

Aynı semtten mı ılla bulman lazım ev pekı.
Yok ya, burayı sevdik alıştık falan ama fark etmez de açıkçası. Yine çok kötü bi yer olsun istemiyorum, yani büyük konuşmayyım ama Altındağ falan cıks yani can korkusuyla yaşayamam ama üstten çok sevgili bir üye Mamak önerdi mesela, buraya göre görece daha uygun. Sincan'ın kötü olmayan semtleri belki yine olabilir

yazlari guzel cidden serin serin ama kisin cok kotu havasi . Bizim arsamiz var yillardir hic degerlenmiyor satalim size

yazlari guzel cidden serin serin ama kisin cok kotu havasi . Bizim arsamiz var yillardir hic degerlenmiyor satalim size
Allah Allaaah farklı ülkelerin Kütahyası mı bu, bizimki niye değerlenmiş

Sincan'da cok tanıdığım var yerlerinden cok memnunlar. Mamak'ta bana cok yakın
Ama kütahya ıyı bı seçenek ben orda okudum ay kışları Ankara'nın soğuğuna hasret bırakırdı.Küçük ama yaşanır bı yer ya ayrı ayrı tasınma yapmaktansa zaten ayda 2 hafta calısıyormus esın gel gıt yapması daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…