- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.788
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Ben soğuk insanıyım soğuktan hiç şeyapmam ya. Şimdi de şeyi konuşuyoruz, tayini çıkmazsa ve hemen de iş bulamazsa Ankara Kütahya gidip gelecek mi sürekli? Okul da biteceği için şu an çalıştığı bürodan normal büroya yani normal memur düzenine geçecek. Öyle çok zorlanırız imkanı yok zaten anca hafta sonu gelebilir Kütahya'ya. Çok karışık çok öfSincan'da cok tanıdığım var yerlerinden cok memnunlar. Mamak'ta bana cok yakın
Ama kütahya ıyı bı seçenek ben orda okudum ay kışları Ankara'nın soğuğuna hasret bırakırdı.Küçük ama yaşanır bı yer yaayrı ayrı tasınma yapmaktansa zaten aysa 2 hafta calısıyormus esın gel gıt yapması daha mantıklı bence.
O zaman sen Ankara'da daha uygun bir yer bulmaya calıs şimdilik. Daha gecenlerde 4 bıne tuttu bırısı Ankara'dan ev. Illa cıkar bı yer bence ıyıce arastır vaktınız var zaten.Ben soğuk insanıyım soğuktan hiç şeyapmam ya. Şimdi de şeyi konuşuyoruz, tayini çıkmazsa ve hemen de iş bulamazsa Ankara Kütahya gidip gelecek mi sürekli? Okul da biteceği için şu an çalıştığı bürodan normal büroya yani normal memur düzenine geçecek. Öyle çok zorlanırız imkanı yok zaten anca hafta sonu gelebilir Kütahya'ya. Çok karışık çok öf
Beyim hala nişanın bozulacağını düşündüğü için bana kaldı araştırmakO zaman sen Ankara'da daha uygun bir yer bulmaya calıs şimdilik. Daha gecenlerde 4 bıne tuttu bırısı Ankara'dan ev. Illa cıkar bı yer bence ıyıce arastır vaktınız var zaten.
Tabi arsanın yeri de önemli. Belki çok rağbet edilen bir yer değil. Arsa sandıklıdaysa alalım hemenyazlari guzel cidden serin serin ama kisin cok kotu havasi . Bizim arsamiz var yillardir hic degerlenmiyor satalim size
sandikli Afyonun ilcesi yav bizim simav,tavsanli,gediz gibi nadide ilcelerimiz varTabi arsanın yeri de önemli. Belki çok rağbet edilen bir yer değil. Arsa sandıklıdaysa alalım hemen
Orası da benzer ya galiba, bakayım biBen olsam madem böyle kısıtlı süre kalmış okula, taşınmam. Açsın davayı, bitene kadar durumun netleşir ona göre çıkarsın. Ha bana kalsa ben ankaradan da gitmemşöyle Batikent tarafları nasıl kira olarak?
Aaa evet öyleymiş akşam saatleri olduğu için Kütahyanın tabelası aklımda kalmış. Olsun buralar hep birbirine yakın beğendim ben oralarısandikli Afyonun ilcesi yav bizim simav,tavsanli,gediz gibi nadide ilcelerimiz var
evet hepsi cok ayni oralarin hele yazin sicaktan kacarken efsane guzel oluyor oralar bekleriz her zamanAaa evet öyleymiş akşam saatleri olduğu için Kütahyanın tabelası aklımda kalmış. Olsun buralar hep birbirine yakın beğendim ben oraları
Teşekkür ederimevet hepsi cok ayni oralarin hele yazin sicaktan kacarken efsane guzel oluyor oralar bekleriz her zaman
Çıkmanız 6 ayı bulacak sonrasında eşinizin okul için 3 4 ay kalacak demişsiniz. Çocuk yoksa 1+1 eşyalı bi apart bakıp kendi eşyalarınızı gönderin kütahyaya. Vardır uygun koyulacak bir yer madem er ya da geç gidilecek. Siz de eşinizin okul bitmesi iş durumu netleşene kadar kalırsınız.Ben soğuk insanıyım soğuktan hiç şeyapmam ya. Şimdi de şeyi konuşuyoruz, tayini çıkmazsa ve hemen de iş bulamazsa Ankara Kütahya gidip gelecek mi sürekli? Okul da biteceği için şu an çalıştığı bürodan normal büroya yani normal memur düzenine geçecek. Öyle çok zorlanırız imkanı yok zaten anca hafta sonu gelebilir Kütahya'ya. Çok karışık çok öf
Evet okulunun bitmesine aşağı yukarı 3 ay kadar kalıyor. Ama okul bitince hemen iş bulamazsa memurluğa devam etmesi gerekecek tabii. Çocuk yok hayır. İyice bi düşünmek lazım kafam çorba oldu ciddenÇıkmanız 6 ayı bulacak sonrasında eşinizin okul için 3 4 ay kalacak demişsiniz. Çocuk yoksa 1+1 eşyalı bi apart bakıp kendi eşyalarınızı gönderin kütahyaya. Vardır uygun koyulacak bir yer madem er ya da geç gidilecek. Siz de eşinizin okul bitmesi iş durumu netleşene kadar kalırsınız.
Elvankentteyiz şu an ama bu civarlar pahalı, Eryamanda ne kadar acaba kiralar?naptınız? verebildinizmi bir karar.
eryaman nezih hoş bir semt. dusunebilirsiniz.
Bilmiyorum ya Trendyol falan da şifreli söyleniyor"Sahibinden" yazmak yasak mı? Niye sarı site
Bu arada konu sahibi gel sarılalım, aynı durumdayız ev arıyoruz... Evet ilk evimden taşınırken ben de çok ağlamıştım. Sonradan tuttuğun evlere karşı o bağlılığı bi daha yaşayamıyorsun. Daha üzülmüyo insan taşınırken. İnşallah düzgün ev bulabiliriz
13 - civarna bulursunuz bence. ben senelerce elvankentte oturdum. şimdi saraycık tokideyim sincanda. çevre berbat, ama ev kendimin mecbur kuzu kuzu oturuyorum.Elvankentteyiz şu an ama bu civarlar pahalı, Eryamanda ne kadar acaba kiralar?
Karar kısmında Kütahyaya karar vermiştik ama yine kararsızlığa düştük gibi
Bilmiyorum ya Trendyol falan da şifreli söyleniyor
Ya bi yandan bu eve ilk girdiğimizde bomboş soğuk bi yerdi. Eşyalarla dekorasyonla hatta az romantik düşüneyim tatlı anılarla ev oldu. O yüzden yeni bir evde de aynıları olacaktır illaki geçti o üzüntüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?