Evden çıkarılma ve nereye taşınacağımızın belirsiz olması

Ben de avcılardan maltepeye gittim senelerce, zor evet ama 6 ay bu evde kalacağımızı düşünürsek okulun bitmesine 3-4 ay kalıyor sanırım. Olmaz mı hiç?

Orange, Ankara'da öğrenci apartlarinin fiyatı ne kadar acaba? Yani günde 3 saat yol uzun vadede yapılacak iş gibi degil. Siz diğer şehre tasinsaniz, esin de Ankara'da çalıştığı vakit apartta kalsa ve izin gunleri ve haftasonlari gelse çok zorlar mı sizi? Günlerce gorusememek hiç hos degil tabii ama bu gelme gitme olayı bir süre sonra bıkkınlık verir. Benim ki sadece bir fikir.

Ay ben çok kocacıyım ağlarım bilmiyorum o da düşünülebilir ya çok kararsızım cidden her türlü saçma bi yere çıkıyor konu

Eşimin iş arkadaşı bana göre çok mantıksız bir şekilde memleketine taşındı. Aslında sebepleri ilk etapta mantıklı gibiydi ama karısıyla konuşunca pek de değmediği anlaşılıyor. Bir ayağı İstanbul'da hep. Kırşehir İstanbul arası gidip geliyor yıllardır. Burada ev tutmuş arkadaşlarıyla geldiğinde burada kalıyor. Bazen başka sebepler çıkıyor bir iki gün biz misafir ediyoruz. Aslında gıcık oluyorum bu adama ama neyse eşimin yıllardır arkadaşı sağlam dostluklar zor kurulur diye bir şey diyemiyorum. Demem o ki çalışmaya gittiği zaman apart gibi ne bileyim oda gibi küçük bir şey kiralasin. Orada kalsın. Sana da sorun olmayacaksa düşündüğünüz yere yerleşin. Aslında senin kocana da çok gıcık oluyorum ama günde 6 saat yolculuk çok fazla. Bunun karı var kışı var.

Fkgkgk ay birkaç yere güldüm pardon

Ev sahibinin size sunduğu nedeni kanıtlaması lazım.Eğer sizi çıkarıp evini başka birine kıtalarda, ciddi bir cezası var diye biliyorum. Beş sene dolmadan çıkarması çok zor aslında.
Evet mesela bir de adamın doğu görevi var o da belli değilmiş. Bizi evleniyorum diye çıkarırsa (gerçekten evleniyor olsa dahi) doğu göreviyle taşınsa nasıl olacak ki o zaman biz boş yere çıkmış olacağız

Bana da sizi çıkarmak için bahane uydurmuş gibi geldi, hemen çıkmayı düşünmeyin bence.

Ay ben çok kocacıyım ağlarım bilmiyorum o da düşünülebilir ya çok kararsızım cidden her türlü saçma bi yere çıkıyor konu
Caresizlik ..oktan bir sey

Ne bileyim calıstığı zaman da belki haftada bir falan gelir. Ha ama tabii diğer şehrin ev fiyatı ile apartın fiyatını topladığında Ankara ile kafa kafaya da gelebilir tabii

Katip eşim şu an hukuk okuyor, uzaktan değil (geçen sene gerçi hibrit oldu bi ara, bu sene de olabilir diyorlar) ama devam zorunluluğu yok.
Bence kurulu duzen ve birikim acisindan, baska sehir mantıklı geldi ama. Belki kismetinize uygun ve guzel bir ev de bulursunuz
Arastirin icinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…