- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Ben de avcılardan maltepeye gittim senelerce, zor evet ama 6 ay bu evde kalacağımızı düşünürsek okulun bitmesine 3-4 ay kalıyor sanırım. Olmaz mı hiç?o kadar yol gidilmez adamın bütün hayatı iş ve tren arasında geçecek .benim kuzenim etilerde oturup tuzlaya gidiyordu , her sabah 5 de kalkıp eve akşam 9 gibi dönüp direkt yemek yiyip yatıyordu .Paradan şurdan burdan kısıcaz diye de hayat kalitenizi düşürmeyin .
Burdaki tavsiyeler o yönde eğer iş mahkrmeye giderse dava masraflarini siz odersinizHakkı değil dedim mi ki :)) konu bu mu şu an?
Yok adam evleniyor, inat edip evden çıkmam demem ben açıkçasıBurdaki tavsiyeler o yönde eğer iş mahkrmeye giderse dava masraflarini siz odersiniz
esinizin basi sıkıssa kotu havalarda kalabilecegi arkadasi var mi ?Ben de avcılardan maltepeye gittim senelerce, zor evet ama 6 ay bu evde kalacağımızı düşünürsek okulun bitmesine 3-4 ay kalıyor sanırım. Olmaz mı hiç?
Tabii 9 senedir burada yaşıyor, varesinizin basi sıkıssa kotu havalarda kalabilecegi arkadasi var mi ?
Ay ben çok kocacıyım ağlarımOrange, Ankara'da öğrenci apartlarinin fiyatı ne kadar acaba? Yani günde 3 saat yol uzun vadede yapılacak iş gibi degil. Siz diğer şehre tasinsaniz, esin de Ankara'da çalıştığı vakit apartta kalsa ve izin gunleri ve haftasonlari gelse çok zorlar mı sizi? Günlerce gorusememek hiç hos degil tabii ama bu gelme gitme olayı bir süre sonra bıkkınlık verir. Benim ki sadece bir fikir.
Ev sahibinin size sunduğu nedeni kanıtlaması lazım.Eğer sizi çıkarıp evini başka birine kiralarsa, ciddi bir cezası var diye biliyorum. Beş sene dolmadan çıkarması çok zor aslında.6 ay değil mi süre?
Bence de guzel sekilde soylemisler , rn iyisini yapiyorsunuz. Siz de onlarin yerinde olabilirdinizYok adam evleniyor, inat edip evden çıkmam demem ben açıkçası
Fkgkgk ay birkaç yere güldüm pardonEşimin iş arkadaşı bana göre çok mantıksız bir şekilde memleketine taşındı. Aslında sebepleri ilk etapta mantıklı gibiydi ama karısıyla konuşunca pek de değmediği anlaşılıyor. Bir ayağı İstanbul'da hep. Kırşehir İstanbul arası gidip geliyor yıllardır. Burada ev tutmuş arkadaşlarıyla geldiğinde burada kalıyor. Bazen başka sebepler çıkıyor bir iki gün biz misafir ediyoruz. Aslında gıcık oluyorum bu adama ama neyse eşimin yıllardır arkadaşı sağlam dostluklar zor kurulur diye bir şey diyemiyorum. Demem o ki çalışmaya gittiği zaman apart gibi ne bileyim oda gibi küçük bir şey kiralasin. Orada kalsın. Sana da sorun olmayacaksa düşündüğünüz yere yerleşin. Aslında senin kocana da çok gıcık oluyorum ama günde 6 saat yolculuk çok fazla. Bunun karı var kışı var.
Evet mesela bir de adamın doğu görevi var o da belli değilmiş. Bizi evleniyorum diye çıkarırsa (gerçekten evleniyor olsa dahi) doğu göreviyle taşınsa nasıl olacak ki o zaman biz boş yere çıkmış olacağızEv sahibinin size sunduğu nedeni kanıtlaması lazım.Eğer sizi çıkarıp evini başka birine kıtalarda, ciddi bir cezası var diye biliyorum. Beş sene dolmadan çıkarması çok zor aslında.
Ne gülüyon be ciddi şeylerden bahsediyoruzFkgkgk ay birkaç yere güldüm pardon
Bana da sizi çıkarmak için bahane uydurmuş gibi geldi, hemen çıkmayı düşünmeyin bence.Evet mesela bir de adamın doğu görevi var o da belli değilmiş. Bizi evleniyorum diye çıkarırsa (gerçekten evleniyor olsa dahi) doğu göreviyle taşınsa nasıl olacak ki o zaman biz boş yere çıkmış olacağız
Caresizlik ..oktan bir seyAy ben çok kocacıyım ağlarımbilmiyorum o da düşünülebilir ya çok kararsızım cidden her türlü saçma bi yere çıkıyor konu
Katip eşim şu an hukuk okuyor, uzaktan değil (geçen sene gerçi hibrit oldu bi ara, bu sene de olabilir diyorlar) ama devam zorunluluğu yok.Esinizin meslegi neydi? Okul uzaktani?
Bence kurulu duzen ve birikim acisindan, baska sehir mantıklı geldi ama. Belki kismetinize uygun ve guzel bir ev de bulursunuzKatip eşim şu an hukuk okuyor, uzaktan değil (geçen sene gerçi hibrit oldu bi ara, bu sene de olabilir diyorlar) ama devam zorunluluğu yok.
Alın benden de o kadargercekten Kutahyaya gitmek istiyor musunuz ?bir Kutahyali olarak ilk kez oraya yerlesmek isteyen birisine denk geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?