Evden çıkarılma ve nereye taşınacağımızın belirsiz olması

6 ay değil mi süre?

Sana ihtar çekiyor 6 ay içinde çıkmanı bekliyor. Sen çıkmıyorsun mahkemeye veriyor. İlk celsede karar çıktı diyelim. Sana mahkeme 6 ay daha süre veriyor. Yani en az 1 sene sen o evden çıkamazsın.
Ama ilk celsede genelde karara bağlanmıyor. Annemler 3. Mahkemeyi bekliyorlar şu an. Konu mahkemeye giderse sen çıktıktan sonra ev sahibi oturmak zorunda. Eğer kendi oturmazsa başkasına kiraya verirse sen şikayetçi olabiliyorsun.
Eğer sana yalan söylüyorsa mahkeme yoluna gitmeyecektir uzlaşmaya çalışacaktır.
Siz öyle ani kararlar almayın yani. Bir bekleyin. İhtar çekti mi size şu an?

Kendi oturacağını düşünüyorum ben çünkü biz evi kiralarken baştan annesiyle muhatap olmuştuk o oğlum bekar burası iş yerine çok uzak falan filan diye anlatmıştı. Ama belli de olmaz tabii. Yok hayır çekmedi, dün geldi eve 1 ay içinde biz nikah tarihi alırız size de atarım ama en geç 6 ay içinde evleniriz dedş

Eryaman Etimesgut’un Paris’i. Göksu parkının oralar çok keyifli. Ankara’da yaşanılacak bir kaç yerden birisi.
Göksu Park da 17-18 falan aslında dün gördüm, oralar da olabilir eğer bu fiyatı gözden çıkaracaksak

Ankara’dan Kütahya’ya ya gitmem. Bu aşırı radikal bir karar çünkü. Ankara’ya aşık bir insan olarak çok zor geldi bana ya
Arkadaşım İstanbul'dan Yozgat'a sırf hayat ucuz diye taşındı öncelikler farklı olabilir tabii ki, Ankara'ya aşık olmasam da çok seviyorum ama daha karlı olacaksa Kütahyada da rahat yaşarım

3 saat gerçekten 3 saat mi şehir içinde de yol sürüyor mu? Trenle yolculuk keyifli olur aslında ama Bi süreden sonra çok yorabilir. Madem 1 sene sonra başka işe geçecek şimdiden memlekette geçici Bi iş bulsa daha mantıklı o zaman. Maaşı daha düşük bile olsa hem yol parası vermez hem o yolu çekmez.

Kütahya'nın her yeri her yerine 10 dakika der kayınvalidem Kütahya'dan sürmez. Hızlı trenle Ankara'da indiği yer de iş yerine 1 durak, 5 dakika maksimum

İleride çocuk olursa burada bir başımızayız ne akraba ne yakın arkadaş var bi sorun yaşasak yine zorlanırız falan filan birkaç şey sebebiyle mantıklı geliyor.
Çocuk planın varsa zaten 10 kez düşün. Ben çocuklardan önce 20 senede 9 ev değiştirdim. Özellikle kirada oturuyordum. Bütün evler benim diyordum. Çocuklar oldu hiçbir yere kıpırtatamıyorum.
Yardım alacağım birilerinin olduğu şehri seç. Ama ev sahibine de iyi niyet gösterip, yazılı olmayan hiçbir şeye razı gelme. 18 bine çıktığın yerde gelecek sene kim bilir kaça oturursun. O yüzden temkinli davran. İyi düşün. Fevri karar verme.

saglik ve egitim acisindan da avantajli bir yer degil zaten ama konu sahibi gecici sureli para biriktirme yeri gibi dusunuyor o yuzden mantikli olabilir
Ama kisin kth-ankara arasi yollar buzlaniyor ,trafik kitleniyor seferler aksiyor o yuzden simdilik olmaz o is bana kalirsa

Ay bilemiyorum ya, kiracılık zormuş kalbim kırık

Zaten taşınma planınız varsa ben olsam taşınırdım. Yolu çekecek olan eşin kabul ediyorsa git geli ne ala
Valla çok net değildi ya aslında, bi taşınsak daha iyi olur diyoruz bi yok taşınmayalım burası daha iyi diyoruz. Beynim yandı

Ev şu an sizin. Kirasını ödediğiniz mülkünüz. Bu şekilde her iki senede bir ev mi değiştireceksiniz ev sahiplerinin keyfine göre. Fazla samimi olmayın. Özel konularıyla ilgilenmeyin. İş durumlarınızdan taşıyamayacağınızı söyleyin geçin.
Evin sahibi diye kimsenin hayalleriyle planlarıyla oynama hakkı yok. 2 sene sonra evlenirim ben evlenesiye ev para getirsin diyemezsin. Evlenince o evde oturma planın varsa boş tutacaksın.

Şu an yapalır gibi gelir ancak o zaman geldiğinde zorlanacak bu sefer de bugün eve gelmesem mi mantığı oluşacak umarım daha zahmetsiz bir yol bulursunuz

Şu an yapalır gibi gelir ancak o zaman geldiğinde zorlanacak bu sefer de bugün eve gelmesem mi mantığı oluşacak umarım daha zahmetsiz bir yol bulursunuz
Evet şu an iyi ama kar kışta üşenecek orada kalayım burada kalayıma dönecek iş gibi. Umarım, çok sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…