- 8 Ağustos 2021
- 442
- 258
- 53
OlabilirBelki gereksz kuruntu yapıyorsun alan insan onla eve mi gelir Allah aşkına çok mu zor evde bırakırdı kim ne yapacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirBelki gereksz kuruntu yapıyorsun alan insan onla eve mi gelir Allah aşkına çok mu zor evde bırakırdı kim ne yapacak
Belki çalma hastalığı vardır paraya ihtiyacı yoksa aklıma bu geldi o yüzden çok üstelemeyin sadece görüşmeyi bırakın mümkünse dışlamadan tabi... Yani hastalık olabilir sonuçta kimin başına ne geleceği belli olmaz bu hayatta. Bu arada olgun davranmak istiyorum yazmışsınız tebrik ederimParayla alakalı bi durum yok zaten kendisi yüksek bir mevkide memur. Benim parfümüm yarımdı onda bugün bulduğum bitmişti. Numarası aynıydı. Ve bana aldım diye attığı parfümün numarası farklıydı benimki değildi ama çantasında ki benimkiyle aynıydı.
Evet onu diğer kızların arasında rencide edici bir davranışta bulunmam zaten. Ama onunla iletişimimi kesmek istiyorum hırsızlık dışında daha önce yalanlarına da çok denk gelmiştim. Bunu onu arayarak veya mesaj atarak mı yapmalıyım bilmiyorumBelki çalma hastalığı vardır paraya ihtiyacı yoksa aklıma bu geldi o yüzden çok üstelemeyin sadece görüşmeyi bırakın mümkünse dışlamadan tabi... Yani hastalık olabilir sonuçta kimin başına ne geleceği belli olmaz bu hayatta. Bu arada olgun davranmak istiyorum yazmışsınız tebrik ederimumarım başarırsınız bu da bir imtihan hani mevlananın bir sözü varya kusuru örtmede gece gibi ol......
Nasıl soracaktım ki. Ama hal ve hareketleri zaten o günden sonra garipleşti. Odaya bir şey almaya diğer kızlar direkt girdi çıktı çekinmeden bu kız odaya girecekken çekinerek benim gözlerime bakarak gireyim diyerek girdi orda da garip geldi banaBen olsam hazır herkes oradayken pat pat sorardım açıkça. Mimiklerini, tavrını incelerdim.
Yani aslında konuşmak iyi fikir olabilir çünkü bildiğinizi bilmesi belki iyi yönde etkiler bir daha cesaret edemez meselâ.. Ama bilemedim yani meselâ bir hastalığın mı var gibisinden sorabilirsinizEvet onu diğer kızların arasında rencide edici bir davranışta bulunmam zaten. Ama onunla iletişimimi kesmek istiyorum hırsızlık dışında daha önce yalanlarına da çok denk gelmiştim. Bunu onu arayarak veya mesaj atarak mı yapmalıyım bilmiyorum
Zaten görüşmeyi keseceğim ama bunu nasıl yapmam gerektiğini kestiremiyorum çünkü bire bir görüştüğüm biri değil grupla görüşüyoruz hepGörüşmeyi kesin demekten daha akıllıca bir fikrim yoksiz daha alengirli bir şeyler bekliyorsunuz gibi geldi
uğraşmaya değer mi gerçekten?
Zaten söyleyince ben yaptım demesini beklemiyorum.Ne denek görüşmeyi nasıl keseceğimi bilmiyorum kocanız değil ablaniz değil pat kesecek siniz Açıklamak zorunda değilsiniz ayilip bayılır birde ajitasyon yapar kötü de siz olursunuz iftiracida ne gerek var ben sinirden kudurmustum hiç açıklama yapmam gerek yok o bilir yediği haltı ha üzerime gelirse ve gruptakiler de ondan yana olursa hepsini yok sayarım.
Sanmıyorum çünkü başka bi arkadaşım onunla aynı koktuğumu söylemiştiAcaba şöyle bir şey olabilir mi, gruptan başka bir arkadaşınız alıp parfümü kullanıp sonra da kızın çantasına bırakmış olabilir mi? Bana çok mantıksız geliyor sizden çaldığı parfümü yanında getirmesi, üstelik çantası da açıkmış. Değişik bir durum..
Çünkü iki odalı sadece evim bitinde oturduğumuz için yer yoktu.Neden çanta ve montları sizin yatak odanıza koyuluyor ?
yalan söyleyen biriyle neden arkadaşlık edip evinize alırsınız ki![]()