• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllıca fikirlere ihtiyacım var

Parayla alakalı bi durum yok zaten kendisi yüksek bir mevkide memur. Benim parfümüm yarımdı onda bugün bulduğum bitmişti. Numarası aynıydı. Ve bana aldım diye attığı parfümün numarası farklıydı benimki değildi ama çantasında ki benimkiyle aynıydı.
Belki çalma hastalığı vardır paraya ihtiyacı yoksa aklıma bu geldi o yüzden çok üstelemeyin sadece görüşmeyi bırakın mümkünse dışlamadan tabi... Yani hastalık olabilir sonuçta kimin başına ne geleceği belli olmaz bu hayatta. Bu arada olgun davranmak istiyorum yazmışsınız tebrik ederim 🌸🤗 umarım başarırsınız bu da bir imtihan hani mevlananın bir sözü varya kusuru örtmede gece gibi ol......

Belki çalma hastalığı vardır paraya ihtiyacı yoksa aklıma bu geldi o yüzden çok üstelemeyin sadece görüşmeyi bırakın mümkünse dışlamadan tabi... Yani hastalık olabilir sonuçta kimin başına ne geleceği belli olmaz bu hayatta. Bu arada olgun davranmak istiyorum yazmışsınız tebrik ederim 🌸🤗 umarım başarırsınız bu da bir imtihan hani mevlananın bir sözü varya kusuru örtmede gece gibi ol......
Evet onu diğer kızların arasında rencide edici bir davranışta bulunmam zaten. Ama onunla iletişimimi kesmek istiyorum hırsızlık dışında daha önce yalanlarına da çok denk gelmiştim. Bunu onu arayarak veya mesaj atarak mı yapmalıyım bilmiyorum

Ben olsam hazır herkes oradayken pat pat sorardım açıkça. Mimiklerini, tavrını incelerdim.
Nasıl soracaktım ki. Ama hal ve hareketleri zaten o günden sonra garipleşti. Odaya bir şey almaya diğer kızlar direkt girdi çıktı çekinmeden bu kız odaya girecekken çekinerek benim gözlerime bakarak gireyim diyerek girdi orda da garip geldi bana

Evet onu diğer kızların arasında rencide edici bir davranışta bulunmam zaten. Ama onunla iletişimimi kesmek istiyorum hırsızlık dışında daha önce yalanlarına da çok denk gelmiştim. Bunu onu arayarak veya mesaj atarak mı yapmalıyım bilmiyorum
Yani aslında konuşmak iyi fikir olabilir çünkü bildiğinizi bilmesi belki iyi yönde etkiler bir daha cesaret edemez meselâ.. Ama bilemedim yani meselâ bir hastalığın mı var gibisinden sorabilirsiniz

Görüşmeyi kesin demekten daha akıllıca bir fikrim yok 😄 siz daha alengirli bir şeyler bekliyorsunuz gibi geldi 😁 uğraşmaya değer mi gerçekten?

Görüşmeyi kesin demekten daha akıllıca bir fikrim yok 😄 siz daha alengirli bir şeyler bekliyorsunuz gibi geldi 😁 uğraşmaya değer mi gerçekten?
Zaten görüşmeyi keseceğim ama bunu nasıl yapmam gerektiğini kestiremiyorum çünkü bire bir görüştüğüm biri değil grupla görüşüyoruz hep

Eminseniz kesin görüşmeyi bugün parfüm yarın para ertesi gün altın nedir yani hosgörecek değilsiniz heralde.Her beğendiğimizi asirmiyoruz arkadaşlardan normali budur demi .Bitti gitti

Ne denek görüşmeyi nasıl keseceğimi bilmiyorum kocanız değil ablaniz değil pat kesecek siniz Açıklamak zorunda değilsiniz ayilip bayılır birde ajitasyon yapar kötü de siz olursunuz iftiracida ne gerek var ben sinirden kudurmustum hiç açıklama yapmam gerek yok o bilir yediği haltı ha üzerime gelirse ve gruptakiler de ondan yana olursa hepsini yok sayarım.

Tabi yok saymadan önce de canını fena yakarım laf ile yani bakin en kötü gizli kamera koyup birşeyi daha almasını beklemek olay parfüm değil olay bunu arsızca sizi aptal yerine koyarak yapması çok afedersiniz ama eminseniz konuşmayı kesin üzerinize gelirsede herkesin ortasında konuşurum

Acaba şöyle bir şey olabilir mi, gruptan başka bir arkadaşınız alıp parfümü kullanıp sonra da kızın çantasına bırakmış olabilir mi? Bana çok mantıksız geliyor sizden çaldığı parfümü yanında getirmesi, üstelik çantası da açıkmış. Değişik bir durum..

Ne denek görüşmeyi nasıl keseceğimi bilmiyorum kocanız değil ablaniz değil pat kesecek siniz Açıklamak zorunda değilsiniz ayilip bayılır birde ajitasyon yapar kötü de siz olursunuz iftiracida ne gerek var ben sinirden kudurmustum hiç açıklama yapmam gerek yok o bilir yediği haltı ha üzerime gelirse ve gruptakiler de ondan yana olursa hepsini yok sayarım.
Zaten söyleyince ben yaptım demesini beklemiyorum.

Acaba şöyle bir şey olabilir mi, gruptan başka bir arkadaşınız alıp parfümü kullanıp sonra da kızın çantasına bırakmış olabilir mi? Bana çok mantıksız geliyor sizden çaldığı parfümü yanında getirmesi, üstelik çantası da açıkmış. Değişik bir durum..
Sanmıyorum çünkü başka bi arkadaşım onunla aynı koktuğumu söylemişti

Kapı arkası askılardan alıp siz önlerine takın kapıların . Böylece odaya girmezler
Yada ahşap olandan asıp monte edin odaya yıne kapı arkasına yada girişe. O kişiyle gorusmeyın ama - size fikir olsun die söyledim

Eklentiler

• IMG_8613.png
    IMG_8613.png
    328,8 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_8614.png
    IMG_8614.png
    677,5 KB · Görüntüleme: 7
Back