evde yalnızım

işte kadın zekası aınsteın da kimmiş bizlerin yanında :) :) yanlız dolu tüpü taşımak zor olmadı mı merak ettim

bende varııım yalnız kalmak zorunda kalan. eşim haftada birkaç gün nöbetçi oluyo bende minik oğlumla vakit geçirmeye çalışıyorum. 1,5 yıl oldu ama hala alışamadım evde çıt sesi bile duysam irkiliyorum ve bu saatte hala uyuyamadım dolayısıyla

ben sırf bu yüzden eve abur cubur almamaya çalışıyorum eşim yokken atıştırıp kilo alıyorum çünkü sürekli:)

İçine Ferah Tut, Güzel Şeyler Düşün..

Biri Bizi Durdursun..

kızlar durun yemeyin kilo alacaksınız diyene bak bende yiyorum ama zayıflamam da gerek

evet kızlar duralım valla yakında obez olarak yalnızlığımıza devam etmek zorunda kalcaz.. o değil bu sefer adamlar gündüzde eve gelmicek :18: ben artık başka korkular türetmeye başladım :))

evet kızlar duralım valla yakında obez olarak yalnızlığımıza devam etmek zorunda kalcaz.. o değil bu sefer adamlar gündüzde eve gelmicek :18: ben artık başka korkular türetmeye başladım :))

Benim ki Gece 2 veya 3'te Gelecek

Nesquikle Vakit Geçireyim Bari...
Sonra da Sigara İçeyim..
Zaten Zam Geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…