evde yalnızım

inş siyah beyaz gelir ve gönlüne sinecek en güzel düzeni oturtursun.. sonuçta eşyalar beğenilsede düzen oturmadımı çok kötü oluyor.. bende bayramdan sonra oturma odamdaki koltuk takımlarımı yüzletmeyi düşünüyorumm bakalım becerebilecekmiyim içime sindirebilecekmiyim bende ..

artık yalnız değiliz kızlar sağolsun konu sahibi ne hoş düşünmüş bu akşam :)) :KK71:

canım çok teşekkür ederim seninde gönlünce içine sinen bişey çıkar ortaya inşallah
hanımlar iyi geceler size oğlum sabah 7 de kalkıcak ... sabah kalkması olmasa gece oturmak zevkli ... tekrar iyi geceler :KK16:

canım çok teşekkür ederim seninde gönlünce içine sinen bişey çıkar ortaya inşallah
hanımlar iyi geceler size oğlum sabah 7 de kalkıcak ... sabah kalkması olmasa gece oturmak zevkli ... tekrar iyi geceler :KK16:

iyi geceler canım yarın görşrz :)

ee iyi kızlar ankaradanmış zaten hatunların çoğu :)) denk gelmişsiniz.. ben bursadayım varmı bursada olan?

Yalnızlık zor, benim eşimde yarın işe gidicek erken uyudu zavallım. Bense doktorların bilmem kaçıncı tekrarını izliyorum. Nette şööle iyi vakit geçiricek bişi yok mu yaa. Dietteyim zaten tatlı felan da yiyemiyorum. :KK56:

ayy benim eş ankarada ben ist deyim yaa keşke bende ankarada olsaydııımmm.bu arada gece gece aklıma çikolata sokanları esefle kınıyorum.bi yandanda yiyorum artık yapçak bişe yok:KK43:( nefsimi yenemedim

bende ankaradayım sincanda eşim tuncelide aklımda onda tabi malum çok kötü şeyler oluyo

Zaten Sabah 5'te Bazen 6'da Yatıyoruz :KK1:

olsun oda güsel tadı başkadır eminim :))

neden bebek istemiyormusun..?

neden istemion tatlı bi bebişin olsun

kızlar zaten bi tane oğlum var çok şükür beş yaşında.. ben okuyorum şuan liseyi dışardan lisa 3 teyim seneye son senem ve stajım falanda olcak bide şuan ben kendimi hazır hissedemıyorum ne bileyim yaa garip bir duygu daha en az 2 sene var gibi geliyor bana .. ama hayırlısı ALLAH tan tabiiki..

X