- 22 Eylül 2011
- 247
- 0
aynı zamanda sofi işaret koyduğumuz birbirimizi düşündüğümüz zamana bak ezan vakti :))
yok canım ezan vakti dışındada düşünüyordur seni..:44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı zamanda sofi işaret koyduğumuz birbirimizi düşündüğümüz zamana bak ezan vakti :))
cok zor bi şeydir heralde o hastalıktaa.. neyse ki yenmissiniz.. bende 15 aylık ewliyim.. daha 3. ayındaymııısın çok erken olur inşalh.. bende de yumurta tembelligi çıktı.. onun için ilaç verdi bugun kullanmaya başladım daha..
Bende Yalnızım
senin eşin nerde.. yada evli misin die sorayım ilk..: ))
onu atlatana kadar neler çektim allahım bide bebeğim olsun diye üzülmek istemiom inş tez zamanda verir ikimizede
ne kadar çok yalnız varmış
artık bişekilde düzelticem beyaz bir halı almak istiyorum aksesuarlarıda turkuazla kombinlersem duvarada turkuaz, beyaz siyahlı bir tablo uydurursam kağıtlar sanki göze batmaz iş ünite siyah beyaz gelsin :)
Bende Yalnızım
Evliyim.. Benim Herifte İşte..
yok canım ezan vakti dışındada düşünüyordur seni..:44::44:
Ben evli değilim ama beraber yaşıyoruz 1,5 yıldır ...ailelerde bilio çok şükür sıkıntı yok... Kurban bayramında kısmetse aksilik çıkmazsa nişanımız var ..işinden ötürü hep yalnız bırakıo beni
Ben evli değilim ama beraber yaşıyoruz 1,5 yıldır ...ailelerde bilio çok şükür sıkıntı yok... Kurban bayramında kısmetse aksilik çıkmazsa nişanımız var ..işinden ötürü hep yalnız bırakıo beni
tatlım şunu çok iyi anladım korkarken düşünüyordu ama şimdi sallamıyor:))
anca işine kafa yoruyor sanırım ekmek nasıl çıkçak,hamur kabarcakmı,denk gelcekmi falan :))
nasıl olsa artık alıştığımı biliyor ya =))
[ı]zaten tek başına kalıyormuşsun..
Git ailenin yanına
Evlenince nasıl olsa mecbur aynı evde yaşayacaksın [/ı]