evde yalnızım

onu atlatana kadar neler çektim allahım bide bebeğim olsun diye üzülmek istemiom inş tez zamanda verir ikimizede

artık bişekilde düzelticem beyaz bir halı almak istiyorum aksesuarlarıda turkuazla kombinlersem duvarada turkuaz, beyaz siyahlı bir tablo uydurursam kağıtlar sanki göze batmaz iş ünite siyah beyaz gelsin :)

inş siyah beyaz gelir ve gönlüne sinecek en güzel düzeni oturtursun.. sonuçta eşyalar beğenilsede düzen oturmadımı çok kötü oluyor.. bende bayramdan sonra oturma odamdaki koltuk takımlarımı yüzletmeyi düşünüyorumm bakalım becerebilecekmiyim içime sindirebilecekmiyim bende ..

Bende Yalnızım

artık yalnız değiliz kızlar sağolsun konu sahibi ne hoş düşünmüş bu akşam :))

Ben evli değilim ama beraber yaşıyoruz 1,5 yıldır ...ailelerde bilio çok şükür sıkıntı yok... Kurban bayramında kısmetse aksilik çıkmazsa nişanımız var ..işinden ötürü hep yalnız bırakıo beni

yok canım ezan vakti dışındada düşünüyordur seni..:44::44:

tatlım şunu çok iyi anladım korkarken düşünüyordu ama şimdi sallamıyor:))
anca işine kafa yoruyor sanırım ekmek nasıl çıkçak,hamur kabarcakmı,denk gelcekmi falan :))
nasıl olsa artık alıştığımı biliyor ya =))

iyi geceler arkadaşlar bende yalnızım kızlarım uyuyor eşim şehir dışında çalışıyor

iyi ne güzel:44::44:.. şimdiden hayırlı olsun.. :)

Benimde Canım Sürekli Bir Şey Yemek İstiyor..
Daha Şimdi Koca Bir Paket Cips Yedim..

benimki artık az gidio ilk evlendiğim hafta bile gitmişti artık her gün kavga eder olmuştuk zaten evliliğe yeni bi şehre alışamamışım bide yalnız kalınca çıldırıyordum

Zaten Tek Başına Kalıyormuşsun..
Git Ailenin Yanına
Evlenince Nasıl Olsa Mecbur Aynı Evde Yaşayacaksın

evet alışınca rahatlıyor eşlerde.. benide artık eskisi gibi sık sık aramıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…