- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
ayyy biri ankara mı dedi . çok özledim ankarayı.. ama malesef batman dayım..
inş siyah beyaz gelir ve gönlüne sinecek en güzel düzeni oturtursun.. sonuçta eşyalar beğenilsede düzen oturmadımı çok kötü oluyor.. bende bayramdan sonra oturma odamdaki koltuk takımlarımı yüzletmeyi düşünüyorumm bakalım becerebilecekmiyim içime sindirebilecekmiyim bende ..
artık yalnız değiliz kızlar sağolsun konu sahibi ne hoş düşünmüş bu akşam :))
Benim ki Gece 2 veya 3'te Gelecek
demetevler
hadi çık gel o zaman ankaraya yalnızlar toplantısı yapalım:2:
canım çok teşekkür ederim seninde gönlünce içine sinen bişey çıkar ortaya inşallah
hanımlar iyi geceler size oğlum sabah 7 de kalkıcak ... sabah kalkması olmasa gece oturmak zevkli ... tekrar iyi geceler
ayyy başıma agrı girdi..
iyi seninki yine iyice sabaha klmıyormuş o saatlere kadar durulur nolcak sabaha kadar olmasından iyidir:))
aslında benimde başıma ağrılar giriyor bugün 3 gn olacak adetim geçeli inş hamile değilimdir ağrı kesici içtim o kesmiştir die avutuyorum kendimi ama ne ağrım var ne sızım
aslında benimde başıma ağrılar giriyor bugün 3 gn olacak adetim geçeli inş hamile değilimdir ağrı kesici içtim o kesmiştir die avutuyorum kendimi ama ne ağrım var ne sızım
Zaten Sabah 5'te Bazen 6'da Yatıyoruz
neden bebek istemiyormusun..?
neden istemion tatlı bi bebişin olsun
bende ankaradayım sincanda eşim tuncelide aklımda onda tabi malum çok kötü şeyler oluyo
bende ankaradayım sincanda eşim tuncelide aklımda onda tabi malum çok kötü şeyler oluyo