- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
ahhh bitanem ben uyuyamam ki sabah yatarım ancak nedense o zaman güvende hissediom kendimi
kızlar ne dicem ben bu gece rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm hayırdır inş
desenli ama tek renk kendinden desenli ağır yanii koltuklarım siyah beyaz sporhehehe gülüyorum artık valla yaaa yedim kafayı ben bu adamla ...
şimdi biz evde yalnız kalanlar uyuyana kadar birbirimize destek oluyor muyuz?????
ahhh bitanem ben uyuyamam ki sabah yatarım ancak nedense o zaman güvende hissediom kendimi
çok ilginç bende aynı rüyayı gördüm netten baktım tabirine ama pekde güzel şeyler sölemiyo hapis mapis dio hayırlara gitsin işallah bu arada benim çocuğum yok..
uykum gelene kadar inş burdayım hatta muhabbet sardı uykum gelmeyebilir bilee
bende sabah ezanı okununca uyurdum bi rahatlardım.. eşimde işte rahatlıyormuş ohh ezan okundu uyumuştur kıymam falan diye düşünüyormuş..
hımm anladım yanii senin açından bi sorun yok ama çocukçağız açısından
inşallah..
haklısın benimde salonum ben görmeden alınmış hiç beğenmiom daha bi kere bile girip oturmadım
desenli ama tek renk kendinden desenli ağır yanii koltuklarım siyah beyaz sporhehehe gülüyorum artık valla yaaa yedim kafayı ben bu adamla ...
inş ikimizinde bebişi olur senin için dua edecem
Hoşbulduk
Nasılsınız Kızlar ?
sagol canım Allah razı olsun bende senin için edicem.. bu ay tedaviye başladık 10 aydır istiyoruz ama hala yok..
ayyy ne romantik bir çiftsiniz öyle..
klasikspor bi model olmuş yanii :)) güle güle kullan canım :)
canım ben 13 aylık evliyim ve ben bunun 11 ayını vajinusmus denen illetle geçirdim ve yendikten sonrada korunma gereği duymadım yani 3. ayımdayım ben yumurtlama günümümü denk getiremiyom ne