evde yalnızım

kızlar ne dicem ben bu gece rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm hayırdır inş

çok ilginç bende aynı rüyayı gördüm netten baktım tabirine ama pekde güzel şeyler sölemiyo hapis mapis dio hayırlara gitsin işallah bu arada benim çocuğum yok..

desenli ama tek renk kendinden desenli ağır yanii koltuklarım siyah beyaz spor hehehe gülüyorum artık valla yaaa yedim kafayı ben bu adamla ...

haklısın benimde salonum ben görmeden alınmış hiç beğenmiom daha bi kere bile girip oturmadım

şimdi biz evde yalnız kalanlar uyuyana kadar birbirimize destek oluyor muyuz?????

uykum gelene kadar inş burdayım hatta muhabbet sardı uykum gelmeyebilir bilee

ahhh bitanem ben uyuyamam ki sabah yatarım ancak nedense o zaman güvende hissediom kendimi

bende sabah ezanı okununca uyurdum bi rahatlardım.. eşimde işte rahatlıyormuş ohh ezan okundu uyumuştur kıymam falan diye düşünüyormuş..

çok ilginç bende aynı rüyayı gördüm netten baktım tabirine ama pekde güzel şeyler sölemiyo hapis mapis dio hayırlara gitsin işallah bu arada benim çocuğum yok..

bende baktım dünya kapıları ve sebepleri üzerine kapanacak gibi şeyler yazıodu töbe töbe ne demekse artık

ayyy ne romantik bir çiftsiniz öyle..

hımm anladım yanii senin açından bi sorun yok ama çocukçağız açısından

Aynen

Ama Allah'ım Tüm yalnız kalmak zorunda olan hanımlarımızın korkusunu alsın inşallah
bana da böyle bir duyguyu tattırmasın tabi

Sizlere iyi sohbetler kızlaar ben de uyuyim artık
yalnızlık psikoljisiyle her an bir tıkırtı duyabilirsiniz ama merak etmeyin kedidir kedi

haklısın benimde salonum ben görmeden alınmış hiç beğenmiom daha bi kere bile girip oturmadım

9 senedir sebvmediğim bir salonu kullandım ve bu sürede hep hayal ettim demek ki pek özenmiceksin kardeşim ne kadar özenirsen o kadar ters gidiyor

Gidip şu makyajımı temizliyim sonra geliyim muhabbetinize dalayım bende uzun uzadıya

sagol canım Allah razı olsun bende senin için edicem.. bu ay tedaviye başladık 10 aydır istiyoruz ama hala yok..

canım ben 13 aylık evliyim ve ben bunun 11 ayını vajinusmus denen illetle geçirdim ve yendikten sonrada korunma gereği duymadım yani 3. ayımdayım ben yumurtlama günümümü denk getiremiyom ne

klasikspor bi model olmuş yanii :)) güle güle kullan canım :)

artık bişekilde düzelticem beyaz bir halı almak istiyorum aksesuarlarıda turkuazla kombinlersem duvarada turkuaz, beyaz siyahlı bir tablo uydurursam kağıtlar sanki göze batmaz iş ünite siyah beyaz gelsin :)

canım ben 13 aylık evliyim ve ben bunun 11 ayını vajinusmus denen illetle geçirdim ve yendikten sonrada korunma gereği duymadım yani 3. ayımdayım ben yumurtlama günümümü denk getiremiyom ne

cok zor bi şeydir heralde o hastalıktaa.. neyse ki yenmissiniz.. bende 15 aylık ewliyim.. daha 3. ayındaymııısın çok erken olur inşalh.. bende de yumurta tembelligi çıktı.. onun için ilaç verdi bugun kullanmaya başladım daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…