günaydın hoşgeldin ay sonunda arkadaş geldi nasıl sevindim aylardır kendi kendime konuşuyorum burdaMerhaba, sanirim sana arkadas olmaya geldim sos-fel :)
Ben bir basliyorum evde spora sonra tekrar birakiyorum. Artik rutin olarak yapmak istiyorum. Belki bu sekilde birbirimizi motive edebiliriz ^.^
Bu arada yurtdisindayim, yabanci klavye ile yaziyorum o yuzden bu sekilde yazi seklim :)
ben aksama kadar calisiyorum, simdiden 253 kalori yakmisim. Hedef gunluk 500 kalori.
Isten sonra biraz yuruyuz yapacagim (kardiyo) sonra da Bugce Kondakcinin bir karin bir de bacak antremani videosunu yapmak istiyorum.
Hedefim belimi daha da inceltmek, gobegi eritip karin kasi yapmak ve basenleri inceltmek. Boyum 1.65, kilomu bilmiyorum yarin tartilacagim.
Ayrica bugun dukan birasi da yaptim ilk defa bakalim ödemlere iyi gelecek mi :)
ay beklerim hoşgeldinayy sporsuz kalınca kendimi bi hiç gibi hissediyorum
tam başladım şimdide sakatlandımhem de ayaktan püüff neyse geçsin de ben de katılırım sana
arkadaş olunca daha güzel oluyor
Hoşbuldummm:) dün yazamadım ama tavsiyelerin için çok teşekkür ederim <3günaydın hoşgeldin ay sonunda arkadaş geldi nasıl sevindim aylardır kendi kendime konuşuyorum burda
evde spor biraz öyle oluyor bende yıllar önce evde çok başlayıp bıraktım ama spor salonlarının da halini görünce sinir oldum dedim evde yapabilirim evi spor salonu haline getirdim :)
Buğçe kondakçının videolarını gördüm izledim o da iyi. ben tuğçe alpaydan çalışyorum. uzun zamandır spor yapmıyorsan sana 1- 2 ay tüm vucuttan başlamanı öneririm. bölgesel spora daha sonra geçersin. bende en başta bölgeselden başladım direkt etkisi olmadı ve çok yordu. beslenmede önemli hatta %30 spor %70 beslenmedir. mesela benimde önce belim kalındı yağ yakmam gerekiyordu kalori açığı oluşturdum şuan belim inceldi kas istiyorum şimdide ona göre besleniyorum. senin de hedefin o şekildeyse kalori açığı oluştur telefonda uygulamalar var ben ordan takip ediyorum. mesela ben şekeri azaltmıştım. (tamamen bırakamam o zor gibi :)) buğday ununu bıraktım. yulaf veya tam buğday unu kullanıyorum tatlı yapacaksam artık. yulafla dost oldum. her gün spor öncesi yulaf yerim. bu arada çok seviyorum yulafı zorunluluktan değil yani.gerçekten şeker ve hamur işini bırakınca o göbek eriyor. gözümle gördüm yanına da sporu ekle kombo yani
dukan birası ne onu bilmiyorum etkisi nedir. hadi bakalım her gün yaz buraya bekliyorum pes etmek yok.biz güçlüyüz başarırız. sporla kal :)
21 günlük bende yapmak istiorum ama zor ya arkadaş çevresi, iş yeri el vermiyorHoşbuldummm:) dün yazamadım ama tavsiyelerin için çok teşekkür ederim <3
Tuğçe Alpay’ı biliyorum ama seviyemi ilerletince onunla ilerlemeyi düşüniyorum çünkü bana göre baya yüksek seviyede.
Bu arada yakınlarda 21 gün şekersiz yaptım şimdi tekrar yiyorum ama yine de dikkat ediyorum. Genelde haftada 1 gün kendime şeker yeme izni veriyorum (abartmadan)
Hurma arasına fıstık ezmesi çok güzel gidiyor tatlı krizlerinde bir de fityemek youtube hesabının fit snickersını yaptım onu da çok beğendim. Sana da tavsiye ederim eğer bilmiyorsan :)
Dukan birası ödem için yapılıyor bakalım işe yarayacak mı ^.^
Ben bugün yürüyüş + tüm vucut yapayım o zaman. Sen ilk başladığın zamanlarda haftalık antreman programını hatırlıyor musun?