- 28 Şubat 2018
- 1.293
- 4.286
- 133
- 32
Merhaba göbek ölçüsü tam olarak nereden alınıyor? Göbek deliğinin oradan mı yoksa daha aşağıdan mı?günaydınlar
bayadır yoktum. çünkü grip oldum 1 haftadır yatıyorum. spor filan hak getire tabi. bugün de biraz dinleneceğim. yarına iyi olursam yarın spora başlarım tekrardan.
bu arada her ay aybaşı vücudumu ölçüyorum cumartesi günü ölçüldüm.
geçen ayki vücut ölçüm
bel 72 cm
göbek 84
kalça 95
bu ayki vücut ölçüm
bel 69
göbek 83
kalça 94
belimi incelttimhedefim 70di. :) göbeğim çok zor inceliyor. inceliyor ama yavaş. ocakta spora başladığımda 88 cmmiş. şuan 83 5 ayda 5 cm. neyse yine fena değil. kalçam 1 cm küçüldü o üzdü işte. neyse kalça hareketlerine başladım zaten bakalım.
bu ayki hedefim bel 67 cm. göbek 81 kalça 95. hadi bakalım. belde 65 cme inene kadar devam. göbeği bilmiyorum aynada görüntümü beğenene kadar devam hala kenardan simit bölgem çok kalın gözüküyor 80 cm olursam duruma göre bakacağım artık :) hadi sporla kalın :)
bel göbek deliğinin üstüMerhaba göbek ölçüsü tam olarak nereden alınıyor? Göbek deliğinin oradan mı yoksa daha aşağıdan mı?
Tamam teşekkürlerbel göbek deliğinin üstü
göbek göbek deliğinin az altı
1 kg dan 3 kiloya geçmek çok zor olur nasıl yaptınızgünaydınlar
dün itibarıyla ön kol- göğüs ve hııt antrenım yapıldı. kollarım şuan bile ağrıyor. 1 seti 3 kg dambılla yaptım diğer seti 1 kg ile dönüşümlü kullandım. 2 kg lık dambıl siparişi vereceğim 3 kg sanki çok geliyor zorlanıyorum. hamlamışım zor geliyor spor yapmak ama devam vazgeçmek yok.bugün dinlenme günüm zaten kursum var ona gideceğim. yarın görüşürüz sporla kalın :)
ağır bir grip geçirdim 10 gün filan spor yapamadım ondan önce 3 kg ile daha kolay yapıyordum aslında 1 kg zaten hafif geliyor.1 kg dan 3 kiloya geçmek çok zor olur nasıl yaptınızinanılmaz kas ağrınız olur ben de 2 kgdayım 3 ağır gelir diye geçmedim ben de 15 gün aradan sonra yeniden spora başladım çok beter ağrıyor bacaklarım zor yere eğiliyorum nasıl geçecek bilmiyorum 2 gün ara verdim.
Evet ilk zamanlar ağrılar oluyor keşke hiç ara vermeseydim ara verdikten sonra dumbella bacaklara fazla yüklendim olan oldu 1 kg evet çok az ama kas ağrısı yaşamamak için aradan sonra ilk gün 1 kg ile başlıyorum ben de 3 kg lık alıcam bel oyuntusunu iyice çıkarmak için kg artırmam lazımağır bir grip geçirdim 10 gün filan spor yapamadım ondan önce 3 kg ile daha kolay yapıyordum aslında 1 kg zaten hafif geliyor.10 gün ara vermek bile etkiledi sanırım 3 kg ağır gelmeye başladı. 2 kg tabii daha iyi olur sipariş vereceğim. zorunlu bir durum olmadıkça ara vermemek gerekiyor çok farkediyor göbeğim tekrar çıktı bu aralar tatlı krizlerine giriyorum bi de direkt göbeğe gidiyor benim yediklerim.
çok ara vermeyin yaptıkça açılacaktır. 2 gün yapın 1 gün dinlenme veya bir gün spor bir gün dinlenme şeklinde. ilk zamanlar normal ağrılar. sonra alışır vücut :)
kilom 50 kilomla sorunum yok. ben vücudumu şekillendirmek istiyorum sadece belim ince olsun kalçam dik olsun. sonrasında birazda karın kası fena olmaz.Boy kilo istediğiniz beden tipi ve örneğin kalça için yaptığınız hareketler neler ?
aklınızda olsun vacuum hareketi hariç her hareket beli kalınlaştırıyormuşkilom 50 kilomla sorunum yok. ben vücudumu şekillendirmek istiyorum sadece belim ince olsun kalçam dik olsun. sonrasında birazda karın kası fena olmaz.dışardan bakan evet bu fit desin. fit olmak yani amacım sağlıklı olmak. spor artık benim hayat felsefem. ömür boyunca yapacağım.
kalça için melisa özsarının videolarından yapıyorum hareketleri. baya şekillendi. 94-95 cm kalçam. belim 69 cm şuan hedefim 65 cm şuanlık. alt karnım var. ona yönelik biraz çalışıyorum şuan. onuda bol bol kardiyo ile destekliyorum. :)
ben hiç vacuum hareketi yapmadım. 76 cm beli 69 a indirdim. nasıl oluyor bu peki açıklar mısınız. kaynak nedir? ben çok araştırma yaptım videolar izledim bi tanesinde bile şu hareket beli kalınlaştırıyor diye duymadım da. tam tersi yaptığım hareketler belimi incelttiaklınızda olsun vacuum hareketi hariç her hareket beli kalınlaştırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?