Ben de yıllarca yaptım ama son pilates antrenörüm sağolsun güzel güzel açıkladıben hiç vacuum hareketi yapmadım. 76 cm beli 69 a indirdim. nasıl oluyor bu peki açıklar mısınız. kaynak nedir? ben çok araştırma yaptım videolar izledim bi tanesinde bile şu hareket beli kalınlaştırıyor diye duymadım da. tam tersi yaptığım hareketler belimi inceltti
bir sürü antrenör, spor hocası dinledim. hatta bi tanesi de bu vacuum dediğiniz yöntemle ilgili konuşmuş onu da dinledim. ama beli inceletebileceğiniz bir yöntem diyor tek yöntem demiyor. zaten tek yöntem diyen bir kişiye de inanmam. o kadar spor hocaları şu hareketleri yapın edin diyorlar boşa mı yani o zaman tek bu hareketi yapalım olsun bitsin olur mu öyle şey. ben kaç aydır spor yapıyorum yazdığım gibi belim inceliyor. demekki doğru yapıyorum . sizinde araştırmanızı öneririm. tek yöntem bu diye bişey olamaz. ayrıca ben kas istiyorum zaten ona yönelikte çalışıyorum dışardan insanlarda olumlu şeyler söylüyor motive ediyor beni. neyse böyle mutluyum benBen de yıllarca yaptım ama son pilates antrenörüm sağolsun güzel güzel açıkladı
Şunu izleyebilirsiniz vacum ile ilgili
Ve spor forumlarında onlarca konu var bel kalınlaşması ile ilgili
Mesela ilk yazdığımda çıkanlardan biri.Kalca genislerken bel kalinlasmasi
Merhaba yazin ölcülerim 92(gögüs) 66 (bel) 94(kalca) ydi boyum 172. Fitnesse basladiktan aylar sonra baktim gögüs 92, bel 70, kalca 98 olmus. Kalcamin...www.bodyforumtr.com
Yıllarca squat kalça hareketi sandık ama örneğin aslında aksine bacak hareketi olması gibi baya şey yanlış biliniyor.
Bu biraz da insanın istediği vücut tipiyle alakalı aslında . Ben kaslı karın görüntüsünü biraz erkeksi buluyorum o sebeple hiç istemiyorum benim tek derdim inceli olması.
Ama siz daha seksi bulursunuz o halde çalışırsınız. Mantıken çalışılan kas gelişir ve hacim kazanır
Tabiki özelden yazayımMerhabalar, bu surecte izlediginiz videolar varsa paylasabilir misiniz? Başlangıç seviye adim adim izleyebileceğim video serisi ariyorum.
Cok tesekkurlerTabiki özelden yazayım
yürüyüşte çok iyi geliyor. yapın yapın sporun her türü güzel. kendimize bakmalıyız. youtube da kadar çok video varki hepsine bakın. beslenme, spor her şey. bu yola baş koyduktan sonra, iradeli olduktan sonra gerisi geliyor. sadece çabuk pes etmemelisiniz. sonra gelişim kaçınılmaz zaten mutlu son :)Ayy böyle spor için motivasyonunu yüksek kadınlara bayılıyorumben de düzenli yürüyüş yapmaya başladım, öyle iyi geliyor ki. Evde pilates yapmaya basliycam, spor da yeniyim daha pek bir bir şey bilmiyorum ama öğrenirim zamanla