aynen sonra ekleme yaparım olmadı şimdilik yeterli gibi. maddi durumum biraz düzelsin sipariş vereyimBence yeter, sonra o plakalardan alıp arttırabilirsin ağırlıklarını tek plakalar da satılıyor ama bu tak sök olanlara çok plaka ekleyince baya kaba oluyor
Benimki genelde şöyle oluyoraynen sonra ekleme yaparım olmadı şimdilik yeterli gibi. maddi durumum biraz düzelsin sipariş vereyim
ya bişey sormak istiyorum hala emin değilim bu konuda ben şimdi üst vücudu her gün farklı çalıştırıyorum işte pazartesi ön kol- göğüs mesela salı arka kol- göğüs gibi. haftada 3 gün üst vücut oluyor yani toplam. onun yerine haftada 2 gün üst vücut toplu çalışsam işte pazartesi ön kol- arka kol - göğüs- sırt-omuz yine aynı şekilde perşembe günü de böyle diğer günlerde karın kalça kardiyo bölsem nasıl olur. yoksa böyle ayrı ayrı daha mı verimli senin programın nasıl.
haftanın 6 gün spor çok geldi ya. ben sıkılırdım yorgun olmuyor musunBenimki genelde şöyle oluyor
1 gün tüm vücut bacak ağırlıklı
1 gün tüm vücut kol ağırlıklı
1 gün bacak günü
1 gün kollar sırt vs üst vücut + karın egzersizi + kardiyo
1 gün karın ve esneme
1 gün HIIT
1 gün dinlenme
Hep 6 gün yapamıyorum genelde HIIT i pas geçiyorum ama yapsam sıkılmıyorum çünkü bebekle kendime ayırabildiğim tek zaman o olduğu için iple çekiyorumhaftanın 6 gün spor çok geldi ya. ben sıkılırdım yorgun olmuyor musunben yaptığım programa göre gideyim bakalım ne olacak.
Çok erken saatte yürümüşsünüz bravo, ben sıcaktan çıkmak istemiyorum pek, bebiş olunca da o kadar erken saatte mümkün değil. Bugün 5 km yürüdüm ve bittim, çok sıcakkSelamlar...
Yatılı misafirim vardı, dolayısıyla spor düzenim bozuldu. Sağlık olsun...
Bugün kaldığım yerden yeniden başladım ve ilk öğün öncesi 6 km kadar tempolu yürüyüş yaptım.
Yürüyüş için belirledigim bir kaç zaman dilimi var, en uygunu bu saat oluyor.Çok erken saatte yürümüşsünüz bravo, ben sıcaktan çıkmak istemiyorum pek, bebiş olunca da o kadar erken saatte mümkün değil. Bugün 5 km yürüdüm ve bittim, çok sıcakk
SağolunYürüyüş için belirledigim bir kaç zaman dilimi var, en uygunu bu saat oluyor.Sıcakta yürümek çok zorluyor.
Akşam 2. öğün sonrasi da eliptik yaparım, yatarken de yoga, günü kaparım. Alışınca vücut spor istiyorum diye haykiriyor.
Bebişini Allah bağışlasın, maşallah...
merhaba hoş geldinizMerhabalar, ne güzel bir konu olmuş.
Ben de 57 yaşında bir anneanneyim.
Low carb ve aralıklı oruçla 96 kg'dan 56 kg'a düştüm. Bu beslenme tarzı dışında da bol bol yürüyüşler yaptım. (Açtığım konuda daha detaylı anlattım.)
Artık korumadayim. Büyük bir aksilik olmazsa sabahları 5-6 km'lik yürüyüşümü yaparım. Yine akşamları 20-30 dk kadar eliptik yapmaya gayret ederim. Uzunca bir zaman reformer pilatese devam ettim. Fiyatlar çok yükselince biraktim. Şimdilerde ise evde pilates egzersizleri yapıyorum.
Kendimi bildim bileli uyku sorunum var, onu da gece uyumadan önce 20 dk kadar yoga yaparak kontrol altında tutmaya çalışıyorum.
Benden bu kadar, görüşmek üzere...
Yaşasın spor!
waaoooww harikasınız yaaa demekki kilo vermenin yaşı yokmuşşşş burdan bu çıkıyorrrMerhabalar, ne güzel bir konu olmuş.
Ben de 57 yaşında bir anneanneyim.
Low carb ve aralıklı oruçla 96 kg'dan 56 kg'a düştüm. Bu beslenme tarzı dışında da bol bol yürüyüşler yaptım. (Açtığım konuda daha detaylı anlattım.)
Artık korumadayim. Büyük bir aksilik olmazsa sabahları 5-6 km'lik yürüyüşümü yaparım. Yine akşamları 20-30 dk kadar eliptik yapmaya gayret ederim. Uzunca bir zaman reformer pilatese devam ettim. Fiyatlar çok yükselince biraktim. Şimdilerde ise evde pilates egzersizleri yapıyorum.
Kendimi bildim bileli uyku sorunum var, onu da gece uyumadan önce 20 dk kadar yoga yaparak kontrol altında tutmaya çalışıyorum.
Benden bu kadar, görüşmek üzere...
Yaşasın spor!
caroline mı yapıyosunnnIron serisi 3. Gün yapıldı. Glute olmasına rağmen bacaklarımda daha çok hissettim, hareketleri doğru yapmadım gibiReglin ilk günü, güçsüz ve yorgun hissediyorum. Yarın tüm vücutla devam
Kilo vermemek için yaş ve diğerleri hepsi bahane...waaoooww harikasınız yaaa demekki kilo vermenin yaşı yokmuşşşş burdan bu çıkıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?