- 3 Mart 2023
- 550
- 904
- 33
günaydınlar her gün buraya gelip yazmayı çok seviyorum beni motive diyor :) keşke bi kaç kişi daha gelse de beraber yapsak benden başka yapan yok mu yahu hadi kaldırın popişleri 
neyse dün göğüs-ön kol ve hııt workout antrenmanları yapıldı. göğüs yaparken bi hafif kilo bi ağır kilo dambıl kullanılıyor. ben de 2 ve 3 kilo dambıllarımı kullanıyordum. baktım 3 kilo artık hafif gelmeye başladı sanki. ön kol antrenmanının 3. setinde 3 kg dambıl ile yaptım süperdi. çok iyi hissettim sanırım artık 3 kg ya geçiyorum.
perşembe ve cumartesi günü (cuma günü yolda olacağım için sporu cumartesi yapacağım) 3 kg ile yapayım bakalım. nasıl olacak. gerçi cumartesi günü memlekette 3 kg su şişesi umarım bulurum :)
bugün dinlenme günüm tabiki boş durmuyoruz. bugüne planım ilçeye yürüyeceğim. 45 dk sürer. sahilde biraz yürüyem. fotoğraf çekerim gün batımı filan, kitap okurum sonra bi dondurma yerim (ödülü hakkettim
) sonra otobüsle (iyi olursam yürürüm dicem de bavul hazırlamam lazım eve gidip bakcam duruma göre) eve döneyim sonra bavul hazırlama bla bla.
hadi sporla kalın benim program yoğun :)

neyse dün göğüs-ön kol ve hııt workout antrenmanları yapıldı. göğüs yaparken bi hafif kilo bi ağır kilo dambıl kullanılıyor. ben de 2 ve 3 kilo dambıllarımı kullanıyordum. baktım 3 kilo artık hafif gelmeye başladı sanki. ön kol antrenmanının 3. setinde 3 kg dambıl ile yaptım süperdi. çok iyi hissettim sanırım artık 3 kg ya geçiyorum.

bugün dinlenme günüm tabiki boş durmuyoruz. bugüne planım ilçeye yürüyeceğim. 45 dk sürer. sahilde biraz yürüyem. fotoğraf çekerim gün batımı filan, kitap okurum sonra bi dondurma yerim (ödülü hakkettim

hadi sporla kalın benim program yoğun :)
Son düzenleme: