- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Şey mi yani sizde tecavüze uğrasanız ve hamile kalsanız doğurmak istersiniz
Tabiki doğururlar önemli olan bebekTecavüze uğrayan evli yada bekar bir kadın bebeği doğurmak zorundami sizce.
İşe dini noktadan bakmıyorum....
Böyle bir düşünce kabul edilemez bence..Tabiki doğururlar önemli olan bebek.
Gerçekten o mesajınız o kadar bencilceydi ki... Ben sana dua edecem sen de bana et nedir? Kadına dua edesin varsa edersin biter yani. Bunda bile menfaat aramak...Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum
Bu nedenle tartışmicam
Cevap vermeyeceğim
Herkes ne yaşadığını bilir
Tek dileğim kimse çaresiz kalmasın
Abla, mune abla yok nerelerde ne zamandır göremiyorum, bilgin var mı? Birde bu üye ile ilgili bilgi var mı???Böyle bir düşünce kabul edilemez bence..
genelde üyeliği askıya alınıyor inceleme yapılırken. yönetime ulaşıp kimliğini teyit ettirirse açılacak muhtemelen. ama ettirmezse banlı kalacak. dediğim gibi inceleme yapmak için üyeliği askıya alındı şimdilik :)Konu sahibi banlanmıs sanırım faketi neyse bosuna tartısmayın
dün gece uyumaya çalışırken bunu düşündüm biliyor musunuz?muhtemelen insanların kendisine yardım etmek için can atacağı bir olay kurguladi, günlerdir de onu sürdürüyor. yani bana öyle geldi konuyu ilk okur okumaz. erkek arkadaşınla sevistik, hamile kaldım, doktora gidemiyorum dese herkes onu önce düşünseydin derdi ama şimdi herkes seferber oldu. toplumsal cikmazlarin farkındayım ama sürekli "doguluyum, doğu şöyle, doğu böyle" diye yazması, 17 yaşında evlenip lise mezunu olması, bu kadar "doğulu'luga rağmen kelimeleri doğru hecelemesi biraz tezat
en baştan derdini anlatırken direkt doktor önerisini kaldıracak açıklamalar yapması, yine de gelen mantıklı ve sonu doktora çıkan önerileri kabul etmeyip halen düşük yapma isyanı bana öyle düşündürdü.dün gece uyumaya çalışırken bunu düşündüm biliyor musunuz?
bence de hamile, ancak evli değil,ve ailesinden gizlemek zorunda, burada linçlenmemek için böyle bir senaryo kurdu. yani gerçekten bebeği düşürmek istiyor, ve buna çözüm aradı. çünkü aralarda mesajları var ''bana bi yöntem söyleyin artık'' diye..
muhtemelen sizin de dediğiniz gibi hamile ve kürtaj yaptıramıyor. yöntem arıyor...
konu sahibi eğer dışarıdan okuyorsan burayı, ablacım sakın kafana göre bir şey yapma. bilmediğin şeyleri içme. canından olursun, çok tehlikeli maddeler bunlar.
lütfen bir sağlık kurumuna başvur, sakın kafana göre ilaç alma tamam mı?
Patili yavrularım var onlara hali hazırda dostluk annelik yapiyorum orada bir sorun yok zaten fakat anlamadığınız o can için ömür harcayanlar varken bir cöp gibi hayatının elinden alınması sizce normal mi sonra doktor doktor gezip cocuk aldirma derdinde gunahSizin gibi isteyen biri.bakin isteyebilirsiniz en doğal hakkiniz.ama bunun için baskalarini suclamak çok yersiz. Konu sahibibin gerçekliğine inanmiyorum.varsayalim bu kadın gerçekten bunu yaşadi.kürtaj oluyor diye.biz neler yasiyoruz bebek icin diye onu suclayamazsiniz...
Yazdigimi tekrarliyorum olmuyorsa zorlamayin.bir hayvani bile benimsiyor insanlar evladi gibi.kaldiki bir bebek.bunun icin biyolojik annesi olmaniza gerek yok..
Kesinlikle en başından beri yazım imlasi dikkatimi çekti hep hiç doğulu ve 16 yaşında evlenmiş biri gibi yazmıyordu. Gayet düzgün hatasız yazmış hep. Benim de en çok dikkatimi çeken nokta bumuhtemelen insanların kendisine yardım etmek için can atacağı bir olay kurguladi, günlerdir de onu sürdürüyor. yani bana öyle geldi konuyu ilk okur okumaz. erkek arkadaşınla sevistik, hamile kaldım, doktora gidemiyorum dese herkes onu önce düşünseydin derdi ama şimdi herkes seferber oldu. toplumsal cikmazlarin farkındayım ama sürekli "doguluyum, doğu şöyle, doğu böyle" diye yazması, 17 yaşında evlenip lise mezunu olması, bu kadar "doğulu'luga rağmen kelimeleri doğru hecelemesi biraz tezat
Patili yavrularım var onlara hali hazırda dostluk annelik yapiyorum orada bir sorun yok zaten fakat anlamadığınız o can için ömür harcayanlar varken bir cöp gibi hayatının elinden alınması sizce normal mi sonra doktor doktor gezip cocuk aldirma derdinde gunah
Eşimin bir sözü vardır "kimi acliktan ölür,kimi onun koynunda ekmek arar"Ben sebep o demedim ki zaten
Ben sadece dua et bende sana dua edeceğim bu süreçten kurtulman için dedim.
Ama dua istediğim için beni yerden yere vurdu burada insanlar.
Dua istemek ya da dua etmek bu kadar saçmamı insanlar için anlayamıyorum.
Dalga geçiyorlar mahalle yanar diye.
Sen çok istiyorsun anladık insanlığını kaybetmişsndir diyenler çıkmış.
Gerçekten size şaşırıyorum ve pes diyorum
Pesss pesss pessss
Ben kıza sabah bile dua ettim kurtulsun diye
Ondan da dua istedim
Başka art niyetim yoktu. Olamazdı.
Kadin gelmiş panikle birşey soruyor,kimisi adeta caput bağlıyor eline koluna dilek ağacı gibi,konuyu algılamak bu kadar mı zor anlamadım ki..Eşimin bir sözü vardır "kimi acliktan ölür,kimi onun koynunda ekmek arar"
Keşke okuyabilseydiniz sırf yazmak için yazmışsınız kadın seviştim demiyor tecavüz etti diyo anlayarak okuyun dalga geçerek değilBirliktelik yaşarken doğulu değil miydiniz
Birden mi doğulu oldunuz hanımefendi
Ben yorum yapana kadar ortada tecavüz yoktu bu birKeşke okuyabilseydiniz sırf yazmak için yazmışsınız kadın seviştim demiyor tecavüz etti diyo anlayarak okuyun dalga geçerek değil
Hadi ordan hadsizlik yapma,senin ailen öyle diye herkes öyle degilBoşverin doğulu olunca tecavüze uğramıyor insan sanıyorlar asıl doğuda en çok yaşanıyor bunlar çünkü kız çocuklarına değer verilmiyor hiç bir öğretilmiyor eğitim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?