- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Epeydir bende göremedim hiç pinkicim,üye hkkındada hiçbir bilgim yok maalesef umarım kötü bir durum yoktur.Abla, mune abla yok nerelerde ne zamandır göremiyorum, bilgin var mı? Birde bu üye ile ilgili bilgi var mı???
Sil zaten sen yazma birsey pek oluru yok yazdiklarınızın kadın bosanmadığı eşinden hamile artık nesi doğruysa birde cocuğu var ortada ama ailesinden korkuyor Allah sizin gibilere veriyor işte sizi de öyle imtihan ediyor aldıracakmı kıyabilecekmi verdiğime diye sinavınızda başarılarAslinda cok sey yazdim size tam enterlicektim kii koca kadinlar bu yaşa gelmiş birşeyleri anlamamislar diye iç gecirdim.sonra yazdiklarimi geri sildim.. iyi aksamlar hanfendi umarim bu konudaki seyle karsilasmazsiniz.zira ben tecavuzcumden cocugum olsun istemezdim. Eger siz buna rağmen ben isterdim derseniz.yapicak bisi yok.
Kalbinizi kırarım.ne demek sizin gibilere veriyor??? Bidaha yazmayin bana. Sizin gözünüz dönmüş bellikiSil zaten sen yazma birsey pek oluru yok yazdiklarınızın kadın bosanmadığı eşinden hamile artık nesi doğruysa birde cocuğu var ortada ama ailesinden korkuyor Allah sizin gibilere veriyor işte sizi de öyle imtihan ediyor aldıracakmı kıyabilecekmi verdiğime diye sinavınızda başarılar
Hayır o eskidendi, şuanda öyle bir zorunluluğun yok.Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum
Evet imza zorunluluğu yok şuan kadın hakları kadının mahreminden ötürü eşten imza almıyorlarBoşanma aşamasında imzaya gerek olmuyor diye bilitorum
Sen yazma kendin kaşınıyosunKalbinizi kırarım.ne demek sizin gibilere veriyor??? Bidaha yazmayin bana. Sizin gözünüz dönmüş belliki
Kalbimi kırıcakmış sen git kendine kalp al biyerden çok üzüldüm napsam acabaa tühhKalbinizi kırarım.ne demek sizin gibilere veriyor??? Bidaha yazmayin bana. Sizin gözünüz dönmüş belliki
Üfff işinize bakın işinize. Burası ağlama duvarı değil. Birileri gebe kalamıyor diye insanlar istemediği bir bebeği dünyaya getirmek zorunda değil. Evet normal, bu bir hak, tıbbi bir müdahale o kadar.Patili yavrularım var onlara hali hazırda dostluk annelik yapiyorum orada bir sorun yok zaten fakat anlamadığınız o can için ömür harcayanlar varken bir cöp gibi hayatının elinden alınması sizce normal mi sonra doktor doktor gezip cocuk aldirma derdinde gunah
Anne değilim, olmayı da düşünmüyorum. Hoş belki de istesem de olamam Allah bilir. Ancak sizin şu yazdığınız sağduyudan yoksun, "sizin gibilere veriyor" tarzı yazınız ve sonrasındaki cevaplarınıza bakarak diyebilirim ki; niyeti temiz tutmak hayattaki en güç sınavdır.Sil zaten sen yazma birsey pek oluru yok yazdiklarınızın kadın bosanmadığı eşinden hamile artık nesi doğruysa birde cocuğu var ortada ama ailesinden korkuyor Allah sizin gibilere veriyor işte sizi de öyle imtihan ediyor aldıracakmı kıyabilecekmi verdiğime diye sinavınızda başarılar
Allah Allah iyidir inşallah Mune abla, inşallah kötü bir ergen şakasıdir bu konuEpeydir bende göremedim hiç pinkicim,üye hkkındada hiçbir bilgim yok maalesef umarım kötü bir durum yoktur.
eğer konu gerçek iseAilenle konuş öldürecek ne var ki? Sizin burada suçunuz ne ?
genelde konu sahipleri bu mesajdan sonra üyeliği iptal ettirip gidiyor bu konuda hangisi oldu ban mı aldı kendisi mi gitti şu yorumdan sonra merak ettim :)Ben gerekli mercilere bildirdim kendi hesabımı verdim bakıyorlar abim avukat şuan karakolda
konu sahibi kendisine tecavüz eden bir adamın genini çoğaltmak istemeyecek kadar kendisine değer veren biridir belki olamaz mıKürtaj olmasını istemediğim içindir belki.
Belki de farklı yerden bakmasını istediğim içindir.
Zor bir durum içinde kadın, çaresiz kalmayıp bebeğine sığınmasını istemişimdir belki.
Olamaz mı ?
İnsanları bence bu kadar kolay yargılamamalısınız.
Evet maalesef var öyleleri ama bu aile ya herşeyden , herkesten önce sığındığın. Kızının canına kıymak ne demek?eğer konu gerçek ise
sen boşanma yoluna girdiğin adamın koynunamı girdin namussuz diyerek döve döve öldürebilirler maalesef böyle caniler hala var
tecavüze uğradığına inanmazlar orada ne işin vardı diyerek kadını suçlu çıkarırlar
Çokk çokk garip bi durum gerçekten. Herkesin sınanma şekli farklıBen :)
Yıllardır hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?