Evde düşük yapmak istiyorum acil

Ben sebep o demedim ki zaten
Ben sadece dua et bende sana dua edeceğim bu süreçten kurtulman için dedim.
Ama dua istediğim için beni yerden yere vurdu burada insanlar.
Dua istemek ya da dua etmek bu kadar saçmamı insanlar için anlayamıyorum.
Dalga geçiyorlar mahalle yanar diye.
Sen çok istiyorsun anladık insanlığını kaybetmişsndir diyenler çıkmış.
Gerçekten size şaşırıyorum ve pes diyorum
Pesss pesss pessss
Ben kıza sabah bile dua ettim kurtulsun diye
Ondan da dua istedim
Başka art niyetim yoktu. Olamazdı.

Şuan bu yorumlara şaşkınım.
Bu konuya artık son kez yazıyorum.
Çünkü gerçekten gereksiz yerlere çekilmek isteniyor.
Beni ilgilendirmez ama bana mahalle yanıyor tabirinde bulunuyor olmasına karşın yorum yazdım. Öncesini okuyun.

Dua istemek saçma değil ama sizinki koyun can derdinde kasap et derdinde durumu olmuş.
Ben burda hayati bi meseleyle uğraşırken biri gelse bana dua et dese ben bu kadar anlayışla yaklaşmazdım mesela.
Ayrıca ben dua istemenize tepki vermedim farkındaysanız kürtaj olmak istediği için verdiğiniz tepkiye,tepki gösterdim.

Kürtaj olmasını istemediğim içindir belki.
Belki de farklı yerden bakmasını istediğim içindir.
Zor bir durum içinde kadın, çaresiz kalmayıp bebeğine sığınmasını istemişimdir belki.
Olamaz mı ?
İnsanları bence bu kadar kolay yargılamamalısınız.

Ben 9 kez kayıp yaşamadım.
Sanırım başkası ile karıştırıyorsunuz.
9 tane düsük yaptım tek 1 tanesine sahip olabileyim diye çekmedigin kalmadı rabbim bize de nasip etsinnn.. yorumunuzu okuyunca bi an hüzun bastı

Sizin gibi isteyen biri.bakin isteyebilirsiniz en doğal hakkiniz.ama bunun için baskalarini suclamak çok yersiz. Konu sahibibin gerçekliğine inanmiyorum.varsayalim bu kadın gerçekten bunu yaşadi.kürtaj oluyor diye.biz neler yasiyoruz bebek icin diye onu suclayamazsiniz...

Yazdigimi tekrarliyorum olmuyorsa zorlamayin.bir hayvani bile benimsiyor insanlar evladi gibi.kaldiki bir bebek.bunun icin biyolojik annesi olmaniza gerek yok..

Tecavüze uğramış birine illede doğur o bebeği diye baskı yapmak bana çok saçma geliyor.
Yargıladığım yok ayrıca ben çocuk için uğraşıyorum sen aldırmaya çalışıyorsun tarzında bir mesaj yazmıştınız.
Gördüm de konuşuyorum yani mesajınızı.
Konunun sizin çocuk sahibi olamamanızla ne alakası var yani onu anlatmaya çalışıyorum.

Beni pek anladığınızı düşünmüyorum.
O yüzden tartışmicam

Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum
Bu nedenle tartışmicam
Cevap vermeyeceğim
Herkes ne yaşadığını bilir
Tek dileğim kimse çaresiz kalmasın

Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum
Bu nedenle tartışmicam
Cevap vermeyeceğim
Herkes ne yaşadığını bilir
Tek dileğim kimse çaresiz kalmasın
Ortada anlaşılacak bir şey yok çünkü.
Herkesin sıkıntısı kendine.
O yüzden bir başka insanın derdini değerlendirirken objektif olarak,o kişinin derdi çerçevesinde değerlendirmek lazım.
Kendi sıkıntımızla kıyaslayarak değerlendirirsek objektif olmaz.
Umarım sağlıklı bir evlada kavuşursunuz.

Bu kadar acitasyona gerek yok hepimiz yanliş anladık siz doğru yaptınız

Şey mi yani sizde tecavüze uğrasanız ve hamile kalsanız doğurmak istersiniz

Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum
çok kötü bir durum bu tabi ama eğer resmi nikahınız varsa niye öldürsün aileniz sizi?

Tecavüze uğrayan evli yada bekar bir kadın bebeği doğurmak zorundami sizce.
İşe dini noktadan bakmıyorum....

Konu sahibi banlanmıssınız ama geri dönerseniz okursunuz inşallah. Evde düşük yapmak çok tehlikeli Allah kötüsün hayatınızı kaybetme riskiniz bile var. En iyisi doğru karakola gidip kadın sığınma evine gidin . Hem yerinizi de asla öğrenemez aileniz, oradan sonrası daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…