- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Ben sebep o demedim ki zatenEvet zor bir durum.Kimse kolay olduğunu iddia edemez.Allah yardımcınız olsun.Ama sizin çocuğunuz olmamasının sebebi bu kız ya da bir başkası değil.Yani siz çocuk istiyorsunuz diye bebek aldırmak isteyen birini görünce böyle tepki göstermeniz hiç etik değil bence.
Bari Allah senden alsın bana versin de bu ne be kardeşim.Hamile duası kabul olur derler
Dua istiyorum
Bende sana bundan kurtulman için dua edeceğim
Şuan bu yorumlara şaşkınım.Bize ne, konu sahibine ne? Çocuğunuzu kaybetmeniz bizim problemimiz değil ki, suçlusu da biz değiliz. Her kürtaj konusu altında hep aynı muhabbet dönüyor. Burada insanlar sapla samanı karıştırıyor, neyi nerede konuşacağını bilmiyor.
Dua istemek saçma değil ama sizinki koyun can derdinde kasap et derdinde durumu olmuş.Ben sebep o demedim ki zaten
Ben sadece dua et bende sana dua edeceğim bu süreçten kurtulman için dedim.
Ama dua istediğim için beni yerden yere vurdu burada insanlar.
Dua istemek ya da dua etmek bu kadar saçmamı insanlar için anlayamıyorum.
Dalga geçiyorlar mahalle yanar diye.
Sen çok istiyorsun anladık insanlığını kaybetmişsndir diyenler çıkmış.
Gerçekten size şaşırıyorum ve pes diyorum
Pesss pesss pessss
Ben kıza sabah bile dua ettim kurtulsun diye
Ondan da dua istedim
Başka art niyetim yoktu. Olamazdı.
Verecek olan daBari Allah senden alsın bana versin de bu ne be kardeşim.
Kürtaj olmasını istemediğim içindir belki.Dua istemek saçma değil ama sizinki koyun can derdinde kasap et derdinde durumu olmuş.
Ben burda hayati bi meseleyle uğraşırken biri gelse bana dua et dese ben bu kadar anlayışla yaklaşmazdım mesela.
Ayrıca ben dua istemenize tepki vermedim farkındaysanız kürtaj olmak istediği için verdiğiniz tepkiye,tepki gösterdim.
Ben 9 kez kayıp yaşamadım.
Sanırım başkası ile karıştırıyorsunuz.
9 tane düsük yaptım tek 1 tanesine sahip olabileyim diye çekmedigin kalmadı rabbim bize de nasip etsinnn.. yorumunuzu okuyunca bi an hüzun bastı
Amenna ...ama dua gruplarına katılabilirsiniz.Verecek olan da
Alacak olan da Allahtır
Tecavüze uğramış birine illede doğur o bebeği diye baskı yapmak bana çok saçma geliyor.Kürtaj olmasını istemediğim içindir belki.
Belki de farklı yerden bakmasını istediğim içindir.
Zor bir durum içinde kadın, çaresiz kalmayıp bebeğine sığınmasını istemişimdir belki.
Olamaz mı ?
İnsanları bence bu kadar kolay yargılamamalısınız.
Beni pek anladığınızı düşünmüyorum.Sizin gibi isteyen biri.bakin isteyebilirsiniz en doğal hakkiniz.ama bunun için baskalarini suclamak çok yersiz. Konu sahibibin gerçekliğine inanmiyorum.varsayalim bu kadın gerçekten bunu yaşadi.kürtaj oluyor diye.biz neler yasiyoruz bebek icin diye onu suclayamazsiniz...
Yazdigimi tekrarliyorum olmuyorsa zorlamayin.bir hayvani bile benimsiyor insanlar evladi gibi.kaldiki bir bebek.bunun icin biyolojik annesi olmaniza gerek yok..
Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorumTecavüze uğramış birine illede doğur o bebeği diye baskı yapmak bana çok saçma geliyor.
Yargıladığım yok ayrıca ben çocuk için uğraşıyorum sen aldırmaya çalışıyorsun tarzında bir mesaj yazmıştınız.
Gördüm de konuşuyorum yani mesajınızı.
Konunun sizin çocuk sahibi olamamanızla ne alakası var yani onu anlatmaya çalışıyorum.
Ortada anlaşılacak bir şey yok çünkü.Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum
Bu nedenle tartışmicam
Cevap vermeyeceğim
Herkes ne yaşadığını bilir
Tek dileğim kimse çaresiz kalmasın
Bu kadar acitasyona gerek yok hepimiz yanliş anladık siz doğru yaptınızBen sebep o demedim ki zaten
Ben sadece dua et bende sana dua edeceğim bu süreçten kurtulman için dedim.
Ama dua istediğim için beni yerden yere vurdu burada insanlar.
Dua istemek ya da dua etmek bu kadar saçmamı insanlar için anlayamıyorum.
Dalga geçiyorlar mahalle yanar diye.
Sen çok istiyorsun anladık insanlığını kaybetmişsndir diyenler çıkmış.
Gerçekten size şaşırıyorum ve pes diyorum
Pesss pesss pessss
Ben kıza sabah bile dua ettim kurtulsun diye
Ondan da dua istedim
Başka art niyetim yoktu. Olamazdı.
Şey mi yani sizde tecavüze uğrasanız ve hamile kalsanız doğurmak istersinizKürtaj olmasını istemediğim içindir belki.
Zor bir durum içinde kadın, çaresiz kalmayıp bebeğine sığınmasını istemişimdir belki.
Olamaz mı ?
çok kötü bir durum bu tabi ama eğer resmi nikahınız varsa niye öldürsün aileniz sizi?Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum
Tecavüze uğrayan evli yada bekar bir kadın bebeği doğurmak zorundami sizce.Kürtaj olmasını istemediğim içindir belki.
Olamaz mı ?
Hakaret etmek istemiyorum size ama Allah bu dunyayi kalbi sizin kadar kotu ve bencil insanlardan ayiklasin istiyorumHamile duası kabul olur derler
Dua istiyorum
Bende sana bundan kurtulman için dua edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?