- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Buradaymış yazdım sayfasına hatta.Allah Allah iyidir inşallah Mune abla, inşallah kötü bir ergen şakasıdir bu konu
Sana aglayan kim sen kendindemisin terbiyesiz katil olun banane allah sizden soracak bana mi soracak bize mi soracak dogrulari duymak isinize gelmiyosa okumayin normal bi hak olsa kimse aldırmasina karısmaz alir gecer alacak doktoru rahatlikla bulabilirdi kimseye sormazdı sacma sapan yorumlar yapmayin duyar kasmaÜfff işinize bakın işinize. Burası ağlama duvarı değil. Birileri gebe kalamıyor diye insanlar istemediği bir bebeği dünyaya getirmek zorunda değil. Evet normal, bu bir hak, tıbbi bir müdahale o kadar.
Herkesin kendi tercihi kimseye birsey diyemem ister olun ister olmayın kötü niyetle yazilanlara kat kat niyetle donerim madem kimse karisamaz aldırsın biz burda insanlık yapmaya caninı düsünmesini gerektigini arkasinda kalacakları gostermeye calisiyoruzarkadaslara cevap veren cikmayinca bana sardilarAnne değilim, olmayı da düşünmüyorum. Hoş belki de istesem de olamam Allah bilir. Ancak sizin şu yazdığınız sağduyudan yoksun, "sizin gibilere veriyor" tarzı yazınız ve sonrasındaki cevaplarınıza bakarak diyebilirim ki; niyeti temiz tutmak hayattaki en güç sınavdır.
Size nacizane birseyler yazmak istiyorum.Herkesin kendi tercihi kimseye birsey diyemem ister olun ister olmayın kötü niyetle yazilanlara kat kat niyetle donerim madem kimse karisamaz aldırsın biz burda insanlık yapmaya caninı düsünmesini gerektigini arkasinda kalacakları gostermeye calisiyoruzarkadaslara cevap veren cikmayinca bana sardilar
normal bir hak olsa kimse aldırmasina karışmaz, alır geçer, alacak doktoru rahatlıkla bulabilirdi ne demek? evliyse eş imzası gerekiyor, bu hak olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. ha konuya inanmıyorum orası ayrı.Sana aglayan kim sen kendindemisin terbiyesiz katil olun banane allah sizden soracak bana mi soracak bize mi soracak dogrulari duymak isinize gelmiyosa okumayin normal bi hak olsa kimse aldırmasina karısmaz alir gecer alacak doktoru rahatlikla bulabilirdi kimseye sormazdı sacma sapan yorumlar yapmayin duyar kasma
Embriyo ne demek biliyor musun? Fizyolojik olarak bağımsız bir organizma değil ki cinayet olsun. Birçok nedenden kürtaj yapılabiliyor, tıbbi bir müdahaledir. Ağlayarak günlüğüne yaz bir çocuk doğuramadığını, senin gibi doğru dürüst Türkçe kullanmaktan aciz bir bireyin yazdığı akıldan, mantıktan, empatiden yoksun cümleler nereden doğru oluyor? Sen beni Allah sorar diye korkutamazsın, ben inançsızımSana aglayan kim sen kendindemisin terbiyesiz katil olun banane allah sizden soracak bana mi soracak bize mi soracak dogrulari duymak isinize gelmiyosa okumayin normal bi hak olsa kimse aldırmasina karısmaz alir gecer alacak doktoru rahatlikla bulabilirdi kimseye sormazdı sacma sapan yorumlar yapmayin duyar kasma
Peki size şöyle söyleyelim o zaman kimseden fikir istemiyorsa buraya yazmak ne kadar mantiklı bi düşünce öyle soruyun o halde yazıp doktorlar almiyor babadan onay istiyor diyo bizmi bulalım babayı bizmi göturelim doktora bizmi bulalım merdiven altı bi katil bunuda cevaplarsanız sevinirimSize nacizane birseyler yazmak istiyorum.
Şimdi diyelim ki konu sahibi normal bir hayat sürerken hamile kaldı diyelim , tecavüz , aile durumu gibi sorunları yok farzedelim . Bebeği aldırmayı düşündüğünü yazdı buraya. Eee bizim aldır ya da aldırma demek gibi bir hakkımız var mı ? Haddimiz mi ? Tabiki değil .
Doğur doğur diye ısrarla yazmak çok yanlış. Neticede doğursa bezini , mamasını siz mi alacaksınız ? Siz mi bakacaksınız bebeğe ? Sorumluluğu sizin mi olacak ? Cevap hayır olduğuna göre böyle bir konuda böyle yazmanız aşırı bencilce geldi bana.
Hirsinizdan okudugunuzu da anlyamiyorsunuzPeki size şöyle söyleyelim o zaman kimseden fikir istemiyorsa buraya yazmak ne kadar mantiklı bi düşünce öyle soruyun o halde yazıp doktorlar almiyor babadan onay istiyor diyo bizmi bulalım babayı bizmi göturelim doktora bizmi bulalım merdiven altı bi katil bunuda cevaplarsanız sevinirim
O senin bileceğin iş inanmak yada inanmamak benim amacım ne seni ne baskasıni korkutmak degil ki neden korkasın banane ki o zaman konu sahibini elinden tutup bebegin babasini bulun ondan izin alin gotur zahmet olmazsa bebegi alabilecek bi doktora evde kendine zarar vermeden hadi canısıEmbriyo ne demek biliyor musun? Fizyolojik olarak bağımsız bir organizma değil ki cinayet olsun. Birçok nedenden kürtaj yapılabiliyor, tıbbi bir müdahaledir. Ağlayarak günlüğüne yaz bir çocuk doğuramadığını, senin gibi doğru dürüst Türkçe kullanmaktan aciz bir bireyin yazdığı akıldan, mantıktan, empatiden yoksun cümleler nereden doğru oluyor? Sen beni Allah sorar diye korkutamazsın, ben inançsızım
Ya gercekten siz ne dediginizi bilmiyorsunuz bide fikir verin isterseniz nasıl düsürecegi hakkinda gercekten demekki bi konu hakkinda yardım istedi evde düsuk yapamayacağı icin hic bir doktorda o bebegi babasının izni oLmadan almaz biraz mantiklı konusun yapacak olan kişide zaten doktor degil canidirHirsinizdan okudugunuzu da anlyamiyorsunuzBizden kurtaj icin degil, evde dusuk yapmak icin yardim istedi konu sahibi. Burdaki uyeler de evde kendi kendine dusurmek tehlikeli, bul bi dr kurtaj yaptir dedi
Yazamadığın gibi okuduğunu da anlayamıyorsun. Sayfalarca yazdık zaten, sağ ol hiç aklımıza gelmedi bunları yazmak.O senin bileceğin iş inanmak yada inanmamak benim amacım ne seni ne baskasıni korkutmak degil ki neden korkasın banane ki o zaman konu sahibini elinden tutup bebegin babasini bulun ondan izin alin gotur zahmet olmazsa bebegi alabilecek bi doktora evde kendine zarar vermeden hadi canısı
Yani o cocugun olmesindense, tecavuzcu cani babanin soyunun uremesi ve o kadinin bebegini karninda tasimasi falan daha onemliYa gercekten siz ne dediginizi bilmiyorsunuz bide fikir verin isterseniz nasıl düsürecegi hakkinda gercekten demekki bi konu hakkinda yardım istedi evde düsuk yapamayacağı icin hic bir doktorda o bebegi babasının izni oLmadan almaz biraz mantiklı konusun yapacak olan kişide zaten doktor degil canidir
Arkadaşım sen normallestiriyorsun durumu tecavuz bebegini dogurmak ne kadar mantikli diye bende sana diyorumki normal olsa zaten doktoruda buraya kimseye birsey demeden bulurdu diyorum fetvaya gelince ben burda ne sana ne bi baskasına dini ogretecek degilim bu zamana kadar gelmişseniz sizde kendinizce inandığınız neyse ona göre gelmissiniz esip gürlediğim konuyu lutfen aklını başına alarak okuyarak cevapla evde düsuk yapamaz kimse yardım edemez eğerki evliyse kimse gidip babasi dan izin isteyemez siz yardımcı olmuyorsunuz ki kimseye kisiye odaklanın bana değil isiniz yoksa da iş bulun kendinizenormal bir hak olsa kimse aldırmasina karışmaz, alır geçer, alacak doktoru rahatlıkla bulabilirdi ne demek? evliyse eş imzası gerekiyor, bu hak olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. ha konuya inanmıyorum orası ayrı.
hem bana ne deyip hem kırk tane şey yazmışsınız. bir de işin içine dini katmissiniz, müslüman mı değil mi bilmeden. ayrıca tecavüz gebeliklerine kürtaj için "katiyyen günahtır, bebeği dogurun" diyen fetva çok zor bulursunuz. o konu hiç bir boyutuyla sizin esip gürleyebileceginiz bir konu değil
Ah canım bak aklina getirmisimYazamadığın gibi okuduğunu da anlayamıyorsun. Sayfalarca yazdık zaten, sağ ol hiç aklımıza gelmedi bunları yazmak.
Ha bu arada bi ara yazda senden ders alayim nasil yazmam gerektiği konusundaYazamadığın gibi okuduğunu da anlayamıyorsun. Sayfalarca yazdık zaten, sağ ol hiç aklımıza gelmedi bunları yazmak.
Arkadaşım çok biliyosunuz herşeyi hadi gidin konu sahibine akil verinde aldirsın o zaman hadi üremesin soyu o da tecavüzcü olursa demiYani o cocugun olmesindense, tecavuzcu cani babanin soyunun uremesi ve o kadinin bebegini karninda tasimasi falan daha onemli
Tabiki cevaplarım.Peki size şöyle söyleyelim o zaman kimseden fikir istemiyorsa buraya yazmak ne kadar mantiklı bi düşünce öyle soruyun o halde yazıp doktorlar almiyor babadan onay istiyor diyo bizmi bulalım babayı bizmi göturelim doktora bizmi bulalım merdiven altı bi katil bunuda cevaplarsanız sevinirim
Hayir bakin hala bebegin ne olacagini soyluyorsunuz. Biz diyoruz ki kdin neden o adamin bebegini dogursun? Neden boyle bi travma yasasin?Arkadaşım çok biliyosunuz herşeyi hadi gidin konu sahibine akil verinde aldirsın o zaman hadi üremesin soyu o da tecavüzcü olursa demi
Bak harika bunu bende söyledim okursan tüm yazdıklarımı okumadan burada bana ahkam kesme kimseye akıl vermiyorum sikayet edemeeyecegini ailesinin durumu ögrenirse kendisi icin daha kötü olacağını soyledi ki herseyi direk anlatmiyor konu sahibi siz bi ara toplaşıp konu sahibine yürüyün bence bende birsey bilmiyorum cunkuTabiki cevaplarım.
Konunun gerçek olduğunu varsayıyorum.
Belli ki kadın zora düşmüş ne yapacağını şaşırmış ki konu açmış. Bir çok aklı basında üye de evde düşünün tehlikeli olduğunu söyledi ve polisi , arayıp kadın sığınma evine gitmesini önerdi. Bu da bir seçenek değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?