Evde düşük yapmak istiyorum acil

Böyle bir hayvanla değil bir kaç hafta,bir kaç saat geçirmesi bile eziyet.
Ayrıca tecavüz sonucu olan bir bebek bu,doğurmak istememekte haklı bence.

Kendimi öldüreceğim diyor, sağlıksız ilaçlar içip hem kendini hem canını tehlikeye atıyor. Sunduğumuz bütün önerileri reddediyor...

Konu sahibi evliymiş, eşi bebeği aldırması yönünde imza vermiyormuş. Bebeği aldırmasının hiç bir yolu yok ki. İstemese bile doğurmak durumunda kalacak

Ayrılcağını söylese bile kürtaj ettirmezler bence

Konu sahibi evliymiş, eşi bebeği aldırması yönünde imza vermiyormuş. Bebeği aldırmasının hiç bir yolu yok ki. İstemese bile doğurmak durumunda kalacak
Ben konuyu gayet iyi okudum,biliyorum yani.
Şu an evli olduğu için aldırma imkanı olmayabilir.
Ama konu bu değil şu an.Asıl konu insanların "tecavüz" gibi iğrenç bir olayı görmezden gelip "amaan doğur ya nolacak" kafasında takılması.
Bu kadın bu bebeği doğurmak istememekte sonuna kadar haklı.Kimse kusura bakmaksın.

Konu sahibi banlanmıs sanırım faketi neyse bosuna tartısmayın
İnşallah fake'dir.Ama burdaki zorbalık fake değil malesef.Kız ben tecavüze uğradım diyor,buradakiler hala kocan değil mi ne olacak,bir şey olmaz doğur kafasında.Saçma saçma zihniyetler.Bu zihniyet gerçek ne yazık ki,konu fake olsa ne yazar?

Ne yani birkac hafta birlikte vakit mi gecirdin o hayvanla? Ustelik o bebegi niye istesin? Dusurmek, aldirmak vs en hakli secimi

Maalesef böyle kolay olmayabiliyor. Taşra da çalıştım. Tecavüzcüsüyle bassalar bile yeşil ışık yaktın yollu olan sensin diye kendi adaletlerini sağlıyorlar. Çok çok fena feci olaylar var. Öyle olaylar dönüyor ki. Hani marjinal bizdik? Mevzusu tam olarak.

Ne yani birkac hafta birlikte vakit mi gecirdin o hayvanla? Ustelik o bebegi niye istesin? Dusurmek, aldirmak vs en hakli secimi
O noktada çok haklısın ama canını kurtarsın diye en azından. Gidip bir yerde kürtaj olsa en iyisi ama ilaçla sağlıksız şeylere, kendini öldürmeye kadar gitti durum. Kaç kurtar dedik olmadı, polise sığın dedik olmadı, sağlık ocağına git kadın doktordan yardım iste dedik yok diyor. Bilemedim valla, aydınlansak keşke

Aydinlanmasak da bu durumda oncelik kadinin fiziksel ve ruhsal sagligini korumak. Git kocanla birkac hafta baris demek, kadini ve hissettiklerini hice saymak olur

9 bebek kaybetmissiz. Cok istiyorsunuz onuda anladik. Neden evlat edinmiyorsunuz. Ordada annesiz babasiz bebeler cocuklar var bi gram sevgiye muhtaç

Evet zor bir durum.Kimse kolay olduğunu iddia edemez.Allah yardımcınız olsun.Ama sizin çocuğunuz olmamasının sebebi bu kız ya da bir başkası değil.Yani siz çocuk istiyorsunuz diye bebek aldırmak isteyen birini görünce böyle tepki göstermeniz hiç etik değil bence.

Bize ne, konu sahibine ne? Çocuğunuzu kaybetmeniz bizim problemimiz değil ki, suçlusu da biz değiliz. Her kürtaj konusu altında hep aynı muhabbet dönüyor. Burada insanlar sapla samanı karıştırıyor, neyi nerede konuşacağını bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…