Merhaba kızlar. Bende kan pıhtılaşması var, öncesinde 1 düşük( bebeğin gelişimi durması) bir de kimyasal gebeliğim oldu. Doktorum gebeliği öğrendiğiniz an kan sulandırıcı iğneye başlayacağız dedi. Öncesinde coraspin verdi onu kullandım. Ben dün Beta testi verdim 8 çıktı. Gündüz kahverengi lekelenme vardı gece kanama olmuştu, bugün sabah hemen acile gidip beta verdim 15 çıktı. Sonra doktoruma gittim, doktorum ben betaya bakarım önemli olan o, gebelik var ve devam ediyor kan sulandırıcı iğneye başlayacağız dedi ve duphaston verdi . Kanamam hastanedeyken de devam etti eve gelince de kanama epey azaldı hatta bitti sayılır. Böyle bir durum yaşayan var mı ???
Doktorum da ben adet kanaması gibi oldum sonra hamile olduğumu öğrendim diyince ya inş benimki de öyle olur bebeğime bir şey olmaz dedim ama bugün gündüz yoğun kanama oldu korkmuyor değilim kızlar sizde de böyle bir durum oldu mu ?
Doktorum da ben adet kanaması gibi oldum sonra hamile olduğumu öğrendim diyince ya inş benimki de öyle olur bebeğime bir şey olmaz dedim ama bugün gündüz yoğun kanama oldu korkmuyor değilim kızlar sizde de böyle bir durum oldu mu ?