- 14 Ocak 2022
- 57
- -31
- 1
- 25
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Ailen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Şikayetçi olsam ne olacak hiç bir şey olan yine bana olacak malesef ki. Doğuluyum yaşamazlar kiTecavüz ise şikayetçi olmalıydın. Kürtaj yaptır.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama şu an ne hâlde olduğumu bilemezsiniz. Nen çocuğu doğurmak istesem bile anladıkları an ikimizi öldürürler hamileyken en azından daha fazla büyümeden düdük yapmak istiyorum yolunu arıyorum yoksa zaten intihar edeceğim.Ailen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..
Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldumEvde düşük yapman çok tehlikeli. Çok az zamanın var. Kürtaj olmak için paran var mı?
Ya bir daha çocuğun olmazsa bunuda düşün. Aldırırsan bir daha böyle bir şansın olmayabilir. Evlenme durumunuz yok mu
Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik
Ben bakamam doğuramam anlayın ayrıca benimkiler aşiret kac kadın kız gitti sığınma evine bizim burdan illa ki buldular bilmiyorsunuz ciddenKadin sığınma evleri var. Devlet el koyardı. Hala devlete siginabilirsin. Evde düşük olmaz.
Evliymişsin sonuçta hala. Resmi nikah aynı kişi ile mi?Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum
Ben :)Ailen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..
Evet aynı kişi evliyim ama ayrıyim ailem ile yaşıyorum sadece resmi nikahı bitirmedk dava açmadı kimseEvliymişsin sonuçta hala. Resmi nikah aynı kişi ile mi?
Keşke sen olsaydın bacım keşke ben olmasaydım Allah'ım napcamBen :)
Yıllardır hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı.
7+3 sanırımKac aylık
Hamile duası kabul olur derlerKeşke sen olsaydın bacım keşke ben olmasaydım Allah'ım napcam
Ya olmaz yapmak zorundayım evde bu düşüğü ölüm de olsa bir umut başka çarem yok köyde yaşıyorum zatenŞuanda hamileysen karnında maddi delil tasiyorsun.
Git hemen şikayetçi ol eğer zorlama ile tecavüz ve hamilelik varsa
Oradan koruma talep et ve kadın sığınma evine git.
Yaşam sartlarink bilmiyoruz ama tüm bunları yaptıktan sonra psikolojin ve durumuna göre sağlıklı bir ortamda ve yasal yoldan hastanede kürtaj olabilirsin.
Evde düşük yapmak mümkün değil
Şuan düşük yapsan bile ailen bunu fark eder bu kolay bişey değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?