Evde düşük yapmak istiyorum acil

Lalinimsiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2022
57
-31
1
25
Ben istemediğim bir birlikteliğe zorlandım ve hamile olduğumu öğrendim düşük yapmak istiyorum nolur acil yardım edin bana ailem bilse öldürür ben suçlu olurum onların gözünde. Evde düşük yapmak için ne yapabilirim 7 haftalık gebelik

Ailen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..

Ailen seni öldürmesin diye sen bebeği mi öldüreceksin... Yani yazık ya. O kadar çocuk isteyen anne baba varken.. Yazık..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama şu an ne hâlde olduğumu bilemezsiniz. Nen çocuğu doğurmak istesem bile anladıkları an ikimizi öldürürler hamileyken en azından daha fazla büyümeden düdük yapmak istiyorum yolunu arıyorum yoksa zaten intihar edeceğim.

Evde düşük yapman çok tehlikeli. Çok az zamanın var. Kürtaj olmak için paran var mı?
Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum

Ya bir daha çocuğun olmazsa bunuda düşün. Aldırırsan bir daha böyle bir şansın olmayabilir. Evlenme durumunuz yok mu

Param var fakat benim bitmiş bir evliliğim vardı o şahıs bana tecavüz etti zaten ama resmi nikâh var diye hiç bir doktor imza olmadan kürtaj yaptırmıyor napcam bilmiyorum kahroldum
Evliymişsin sonuçta hala. Resmi nikah aynı kişi ile mi?

Şuanda hamileysen karnında maddi delil tasiyorsun.
Git hemen şikayetçi ol eğer zorlama ile tecavüz ve hamilelik varsa
Oradan koruma talep et ve kadın sığınma evine git.
Yaşam sartlarink bilmiyoruz ama tüm bunları yaptıktan sonra psikolojin ve durumuna göre sağlıklı bir ortamda ve yasal yoldan hastanede kürtaj olabilirsin.
Evde düşük yapmak mümkün değil
Şuan düşük yapsan bile ailen bunu fark eder bu kolay bişey değil ki

Ya olmaz yapmak zorundayım evde bu düşüğü ölüm de olsa bir umut başka çarem yok köyde yaşıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…