Evde düşük yapmak istiyorum acil

Aslinda cok sey yazdim size tam enterlicektim kii koca kadinlar bu yaşa gelmiş birşeyleri anlamamislar diye iç gecirdim.sonra yazdiklarimi geri sildim.. iyi aksamlar hanfendi umarim bu konudaki seyle karsilasmazsiniz.zira ben tecavuzcumden cocugum olsun istemezdim. Eger siz buna rağmen ben isterdim derseniz.yapicak bisi yok.
Sil zaten sen yazma birsey pek oluru yok yazdiklarınızın kadın bosanmadığı eşinden hamile artık nesi doğruysa birde cocuğu var ortada ama ailesinden korkuyor Allah sizin gibilere veriyor işte sizi de öyle imtihan ediyor aldıracakmı kıyabilecekmi verdiğime diye sinavınızda başarılar

Sil zaten sen yazma birsey pek oluru yok yazdiklarınızın kadın bosanmadığı eşinden hamile artık nesi doğruysa birde cocuğu var ortada ama ailesinden korkuyor Allah sizin gibilere veriyor işte sizi de öyle imtihan ediyor aldıracakmı kıyabilecekmi verdiğime diye sinavınızda başarılar
Kalbinizi kırarım.ne demek sizin gibilere veriyor??? Bidaha yazmayin bana. Sizin gözünüz dönmüş belliki

Patili yavrularım var onlara hali hazırda dostluk annelik yapiyorum orada bir sorun yok zaten fakat anlamadığınız o can için ömür harcayanlar varken bir cöp gibi hayatının elinden alınması sizce normal mi sonra doktor doktor gezip cocuk aldirma derdinde gunah
Üfff işinize bakın işinize. Burası ağlama duvarı değil. Birileri gebe kalamıyor diye insanlar istemediği bir bebeği dünyaya getirmek zorunda değil. Evet normal, bu bir hak, tıbbi bir müdahale o kadar.

Anne değilim, olmayı da düşünmüyorum. Hoş belki de istesem de olamam Allah bilir. Ancak sizin şu yazdığınız sağduyudan yoksun, "sizin gibilere veriyor" tarzı yazınız ve sonrasındaki cevaplarınıza bakarak diyebilirim ki; niyeti temiz tutmak hayattaki en güç sınavdır.

doğum yapmış bir insan,hamilelik tecrübesi olan bir insan düşük yapayacak olsa neler yaşayacağını az çok tahmin eder ...bir çocuğunuz varmış konu sahibi, bu bebek düşürme işi hoplayıp zıplayıp ilaç içeyim sonra da tuvalete oturup bekleyeyim düşeceği zaman düşer şeklinde değil kanamalı ağrılı sancılı oluyor

aileniz o zaman zaten öğrenecek hamile kalmış olduğunuzu ? düşük yaptığınızı öğrenecek,öldürecek olan o zamanda öldürür? bana bu konu sanki bekar bir kız düşük yapma yöntemi öğrenmek için kılıf uydurmuş gibi geldi kusura bakmayın

yetişkin bir insan hamile kaldığı an ülkemizde heryerde doktor var gider görüşür onuda geçtim hamile kalmamak için sonrası ilaçlar var korunmak için ,ondan alırdı.

Ailenle konuş öldürecek ne var ki? Sizin burada suçunuz ne ?
eğer konu gerçek ise
sen boşanma yoluna girdiğin adamın koynunamı girdin namussuz diyerek döve döve öldürebilirler maalesef böyle caniler hala var
tecavüze uğradığına inanmazlar orada ne işin vardı diyerek kadını suçlu çıkarırlar

boşanmak üzere olduğum adam tecavüz etti düşük yapmam lazım ailem öldürür diyor
ailesinin öldürmesinden korkan konu sahibi intihar edicem diyor
düşük yaptığında da ailesi öğrenecek o zamanda ölüm tehlikesi var ? kocası hamile olduğunu da biliyormuş onunda söyleme riski var
diyelim ki düşük yaptı veya kürtaj oldu kocası söylerse ailesi doktora götürür yine ortaya çıkar ?
kocası elimde resim var demiş tehtit de etmiş e o tehtiti yapan yine yapar ?

sanki bekarım sevgilimden hamile kaldım kurtulmam lazım konusuna daha uygun ama düşük yapmayı öğrenmek için eklemeler yapılmış bir konu gibi

Ben gerekli mercilere bildirdim kendi hesabımı verdim bakıyorlar abim avukat şuan karakolda 🤷‍♀️
genelde konu sahipleri bu mesajdan sonra üyeliği iptal ettirip gidiyor bu konuda hangisi oldu ban mı aldı kendisi mi gitti şu yorumdan sonra merak ettim :)

Kürtaj olmasını istemediğim içindir belki.
Belki de farklı yerden bakmasını istediğim içindir.
Zor bir durum içinde kadın, çaresiz kalmayıp bebeğine sığınmasını istemişimdir belki.
Olamaz mı ?
İnsanları bence bu kadar kolay yargılamamalısınız.
konu sahibi kendisine tecavüz eden bir adamın genini çoğaltmak istemeyecek kadar kendisine değer veren biridir belki olamaz mı
bence insanları sözlerinizle baskı altına almamalısınız

eğer konu gerçek ise
sen boşanma yoluna girdiğin adamın koynunamı girdin namussuz diyerek döve döve öldürebilirler maalesef böyle caniler hala var
tecavüze uğradığına inanmazlar orada ne işin vardı diyerek kadını suçlu çıkarırlar
Evet maalesef var öyleleri ama bu aile ya herşeyden , herkesten önce sığındığın. Kızının canına kıymak ne demek? 😔

Evlilik içinde istemediginiz bir birlikteliğe zorlandiysaniz kocanız sizi sevmiyor. Tecavüz ediyor. Ceza hak ediyor. Hatta ölümü neyse. Tecavüz sonucu doğan bebek ve anne sağlıklı olmaz. Kürtaj hakkımız bu yüzden en temel hakkımız. Eş imzası olmaksızın yapılmalı. Çünkü bebek için sperm dışında bir katkısı olmayan. Hormon dengesinden tutun. Doğum anına kadar tek bir dert çekmeyen erkeklerin siyasilerin. Hükümetin ve devletin en temel hakkımızı almasının sonucu bunlar işte. Evde düşük yapma arayışı.
Özel hastane ve kliniklerde kürtaj bilgisi e nabizda bile gözükmez. Kayit altına alinmaz. Galiba 500 ile 2 3 bin arasi degisiyormuş... evden bile arayarak fiyat sorabilirsiniz Parası olanlar için tek çare özel hastane ve kadın dogum klinikler

Back
X