• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde düşük yapmak istiyorum acil

merhaba
ben doktor kontrolünde 7. haftada iken ilaç ile evde düşük yaptım.
ama bu ilacı kadın doğum doktoru kendisi size ihtiyacınız kadarını veriyor, eczanelerden alamıyorsunuz maalesef.

Şoklar içinde okudum konuyu. Fildişi şatosundan halka bakan piremsesler gibi yorumlar, çocuk duyarı kasmak için sineğin yağını çıkaranlar, kendi dünyasının gerçekleri dışında bir gerçeklik olabileceğini ısrarla reddedenler.
Ne olursa olsun doğsun da nasıl büyüdüğü, nasıl travmalara maruz kalacağı, ne tip bi insan olacağı önemli değil di mi? Çocuğa sarılmak bir hayatla başa çıkma yöntemi değildir. Kaldı ki kadın TECAVÜZE uğramış.
Umarım burada aklıselim tavsiye verdiğini gördüğüm 3 5 kadını dinlersin konu sahibi. Evde olmaz o iş, kanamanı durduramazsın en basitinden. İlla profesyonel yardım alman gerekiyor.

Beni anlayabileceğinizi düşünmüyorum
Bu nedenle tartışmicam
Cevap vermeyeceğim
Herkes ne yaşadığını bilir
Tek dileğim kimse çaresiz kalmasın
Gerçekten o mesajınız o kadar bencilceydi ki... Ben sana dua edecem sen de bana et nedir? Kadına dua edesin varsa edersin biter yani. Bunda bile menfaat aramak...

Konu sahibi banlanmıs sanırım faketi neyse bosuna tartısmayın😂
genelde üyeliği askıya alınıyor inceleme yapılırken. yönetime ulaşıp kimliğini teyit ettirirse açılacak muhtemelen. ama ettirmezse banlı kalacak. dediğim gibi inceleme yapmak için üyeliği askıya alındı şimdilik :)

muhtemelen insanların kendisine yardım etmek için can atacağı bir olay kurguladi, günlerdir de onu sürdürüyor. yani bana öyle geldi konuyu ilk okur okumaz. erkek arkadaşınla sevistik, hamile kaldım, doktora gidemiyorum dese herkes onu önce düşünseydin derdi ama şimdi herkes seferber oldu. toplumsal cikmazlarin farkındayım ama sürekli "doguluyum, doğu şöyle, doğu böyle" diye yazması, 17 yaşında evlenip lise mezunu olması, bu kadar "doğulu'luga rağmen kelimeleri doğru hecelemesi biraz tezat
dün gece uyumaya çalışırken bunu düşündüm biliyor musunuz?

bence de hamile, ancak evli değil,ve ailesinden gizlemek zorunda, burada linçlenmemek için böyle bir senaryo kurdu. yani gerçekten bebeği düşürmek istiyor, ve buna çözüm aradı. çünkü aralarda mesajları var ''bana bi yöntem söyleyin artık'' diye..

muhtemelen sizin de dediğiniz gibi hamile ve kürtaj yaptıramıyor. yöntem arıyor...

konu sahibi eğer dışarıdan okuyorsan burayı, ablacım sakın kafana göre bir şey yapma. bilmediğin şeyleri içme. canından olursun, çok tehlikeli maddeler bunlar.

lütfen bir sağlık kurumuna başvur, sakın kafana göre ilaç alma tamam mı? 😣

dün gece uyumaya çalışırken bunu düşündüm biliyor musunuz?

bence de hamile, ancak evli değil,ve ailesinden gizlemek zorunda, burada linçlenmemek için böyle bir senaryo kurdu. yani gerçekten bebeği düşürmek istiyor, ve buna çözüm aradı. çünkü aralarda mesajları var ''bana bi yöntem söyleyin artık'' diye..

muhtemelen sizin de dediğiniz gibi hamile ve kürtaj yaptıramıyor. yöntem arıyor...

konu sahibi eğer dışarıdan okuyorsan burayı, ablacım sakın kafana göre bir şey yapma. bilmediğin şeyleri içme. canından olursun, çok tehlikeli maddeler bunlar.

lütfen bir sağlık kurumuna başvur, sakın kafana göre ilaç alma tamam mı? 😣
en baştan derdini anlatırken direkt doktor önerisini kaldıracak açıklamalar yapması, yine de gelen mantıklı ve sonu doktora çıkan önerileri kabul etmeyip halen düşük yapma isyanı bana öyle düşündürdü. :(

Sizin gibi isteyen biri.bakin isteyebilirsiniz en doğal hakkiniz.ama bunun için baskalarini suclamak çok yersiz. Konu sahibibin gerçekliğine inanmiyorum.varsayalim bu kadın gerçekten bunu yaşadi.kürtaj oluyor diye.biz neler yasiyoruz bebek icin diye onu suclayamazsiniz...
Yazdigimi tekrarliyorum olmuyorsa zorlamayin.bir hayvani bile benimsiyor insanlar evladi gibi.kaldiki bir bebek.bunun icin biyolojik annesi olmaniza gerek yok..
Patili yavrularım var onlara hali hazırda dostluk annelik yapiyorum orada bir sorun yok zaten fakat anlamadığınız o can için ömür harcayanlar varken bir cöp gibi hayatının elinden alınması sizce normal mi sonra doktor doktor gezip cocuk aldirma derdinde gunah

muhtemelen insanların kendisine yardım etmek için can atacağı bir olay kurguladi, günlerdir de onu sürdürüyor. yani bana öyle geldi konuyu ilk okur okumaz. erkek arkadaşınla sevistik, hamile kaldım, doktora gidemiyorum dese herkes onu önce düşünseydin derdi ama şimdi herkes seferber oldu. toplumsal cikmazlarin farkındayım ama sürekli "doguluyum, doğu şöyle, doğu böyle" diye yazması, 17 yaşında evlenip lise mezunu olması, bu kadar "doğulu'luga rağmen kelimeleri doğru hecelemesi biraz tezat
Kesinlikle en başından beri yazım imlasi dikkatimi çekti hep hiç doğulu ve 16 yaşında evlenmiş biri gibi yazmıyordu. Gayet düzgün hatasız yazmış hep. Benim de en çok dikkatimi çeken nokta bu😂😂

Patili yavrularım var onlara hali hazırda dostluk annelik yapiyorum orada bir sorun yok zaten fakat anlamadığınız o can için ömür harcayanlar varken bir cöp gibi hayatının elinden alınması sizce normal mi sonra doktor doktor gezip cocuk aldirma derdinde gunah

Aslinda cok sey yazdim size tam enterlicektim kii koca kadinlar bu yaşa gelmiş birşeyleri anlamamislar diye iç gecirdim.sonra yazdiklarimi geri sildim.. iyi aksamlar hanfendi umarim bu konudaki seyle karsilasmazsiniz.zira ben tecavuzcumden cocugum olsun istemezdim. Eger siz buna rağmen ben isterdim derseniz.yapicak bisi yok.

Son düzenleme:
Ben sebep o demedim ki zaten
Ben sadece dua et bende sana dua edeceğim bu süreçten kurtulman için dedim.
Ama dua istediğim için beni yerden yere vurdu burada insanlar.
Dua istemek ya da dua etmek bu kadar saçmamı insanlar için anlayamıyorum.
Dalga geçiyorlar mahalle yanar diye.
Sen çok istiyorsun anladık insanlığını kaybetmişsndir diyenler çıkmış.
Gerçekten size şaşırıyorum ve pes diyorum
Pesss pesss pessss
Ben kıza sabah bile dua ettim kurtulsun diye
Ondan da dua istedim
Başka art niyetim yoktu. Olamazdı.
Eşimin bir sözü vardır "kimi acliktan ölür,kimi onun koynunda ekmek arar" :110:

Konu sahibi,okuyorsan annenle paylaş diyeceğim de,tepkisi ne olur bilemedim.
Allah yardımcın olsun eğer konun doğruysa:/

Keşke okuyabilseydiniz sırf yazmak için yazmışsınız kadın seviştim demiyor tecavüz etti diyo anlayarak okuyun dalga geçerek değil
Ben yorum yapana kadar ortada tecavüz yoktu bu bir

İkincisi ailem beni öldürür diyor
Bosanmadiysa öldürmez ailelerin kafası malum
Ki bosanmamis

Bı de sanırım avukat olmayı çok istediniz ama kazanamadıniz filan ☺️

16 yasinda evlendirildin.Su anda 20 yasindasin.Dogulu bir asirettensin ve 4 senede hic cocuk dogurmadin.
Ne hikmetse 4 sene sonra kocan tarafindan ayri kaldiginizda tecavüze uğrayip hamile kaldin.
Biz dogulu genc kizlar hic okutulmuyor klişesi de ekledin ki toplumun kanayan yarasına parmak basayım.
Senaryo cok ucuz.Gerci banliymis gitmis heralde ama icimde kalmasin dedim.

Umarım iyisindir kötü bir şey yaşamıyorsundur konu sahibi, iki gündür aklımdasın🥺 lütfen yanlış bir şey yapma kendine zarar verme aklım sende kaldı sürekli düşünüyorum. Küçücük yaşında inşallah bir çıkar yol bulursun

Son düzenleme:
Back
X